Přejít na obsah

Dnes mi zmizela Octavia 1.9 66kw


Jářek

Doporučené příspěvky

Kámošovi ukradli taky octavu stribrnou cca pred 3týdny v Havířove...policajti mu řekli,že už je to 5případ za víkend...vše octavie stříbrné:-(. Slyšel jsem o gangu z Polska,tam to prý miizí na díly...Jsou to kur.y zlodějské!!!!pořezat a posolit!!!:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi dnes rano se kouknu z okna a auticko pryc kouknete na mou galerii, byla odcizena v Karvine 7 dne 25.4.2011 mel jsem na ni nova RSW 17. kola , pneu Pirelli 225/45, 2 dny nove budiky RS a mela stribrnou brvu :help:

Nechápu, vždyť si měl garáž... to ti čorkli z ní?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zdravim panove, dlouho jsem tady na foru nebyl, co noveho? Koukam Octavky se stale kradou jako nic. Koukal jsem na me fotky, byla pekna a porad me to sere ze mi ji ukradli, smejdi jedni. Jinak si myslim ze v tom maji prsty i ti policajti , tyden pred tim nez mi zmizela me zastavili a vyptavali se kolik me staly kola a chvalili a okukovali, takze klidne podle me obcanky mohli dat tip... na te a te ulici je takova Octa... samozrejme ze to tak byt nemuselo, ale yz Vas napada cokoli.

Asi zalozime sami patraci skupinu a do nich, tolik se hlavne tady na Karvinsku kradou a cajtum je to jedno, kdyby chteli tak na ne kapnou, ale..........

Je to na howno , omluvte me

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jarek docela bych i s tebou souhlasil ze policajti jsou mozna spjati se zlodejema a podle tve obcanky daji tip a zlodeji si jen pocihaj par dni kdy kam chodis .. v čr je mozne opravdu vse vubec bych se tomu nedivil .. je me moc lito ze ti ji ukradli :( Uz sis nekoupil auto zadny ze zde nechodis?U nas u baraku nejakemu chlapovi ukradli megana myslim ale hned druhy den po tom co si ho koupil! Chtel si ho ten den pojistit .. policajti se na to vysrali okamzite ..

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo, koupil jsme prave Megana :smich: Coupe 1.6 ,jednou jsem ho uz mel ale r.96 a ted mam 2000 jsem spokojen , ale vis jake to je, mame male dite, hypoteku na byt a ukradnou ti auto, porad mam nervy, ted mam dalsi pujcku na auto no, fakt na pytel, takovi hajzlove ti uplne vsechno pokazi a kazdy na to sere :aggressive: ach jooo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I tobe??? Tak to je hnuuus, co na to rict priteli, ruky jim trhat. Je mi te taky lito, je to nenormalni co se deje v tomto ohledu, porad je mi jasny ze jsou horsi veci, jako napr. zdravi.... bohuzel ja ani toto nemam, ale kez by ti ji nasly, i kdyz... sam vis jak to chodi, Preji pevne nervy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jařeku,prej odpoledne jak mi ukradly auto,tak u nas u vesnici jezdilo pomalu auto 2 Bili a 2 cigani v nem.Jezdilo pomalu a neco hledaly neco v kazdy ulici.Pak prijely do hospody a zeptaly se tam jednoho,kde bydli ten slovak co tady prodava dum :o (hledaly mne). Tak jim vysvetlil kdy bydlim :aggressive: ja prisel po odpoledni po praci domu,a parkoval pred barakem. A kolem 3:00 rano prijely ukrast auto :( Rano kolem 7:30 se mne manzelka pta,kde mas auto? A ja na to no predce pred Barakem,a ona ze tam neni..... kol101 Vybehnu ven a uz jen strepy,tam kde sem stal vecer :wallbash: Zustaly mi jen oci pro plac. Mnel sem dat auto na dvur. :blbec:kol6

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to smutne ale myslim si ze ani na dvore by jsi ho nezachranil. Proste a jedine sundat nalepky typu 1.9 TDI Laurin a clement a nechat si zabudovat construct a Sherloca pokud uz mas takove auto nic jineho nejde delat .. a kdyz ti sherloc zavola rychle sehnat basebolku a jed za nima s druhym autem a az to auto najdou a ti zlodeji budou pobliz tak jim tak roztriskat drzku ze je ani nejlepsi plastici nedaji dokupy a polamat jim ruce a nohy! Takovi hajzli si nezaslouzi ani zit ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...