Seiger86 Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Zajímala by mě taková blbost, vím, že SI měl v levých zadních dveřích díru na deštník a deštník. SII tam má taky díru na deštník s deštníkem? A pokud ano, tak deštník bych měl dostat s autem, nebo si ho musím dokoupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 V Superbu II je díra na deštník také, od verze Ambition výše dostaneš k autu i deštník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Možná zbytečná informace, ale starej deštník do novejch dveří nepasuje. Tedy deštník ze SUP I se do dveří v SUP II nevleze ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 17. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Díky za odpovědi. Mě jde jen o to, že známej si koupil Supa II ve výbavě Ambition a deštník tam nebyl a pak mi jiný známý říkal, že v autosalonech si je rádi nechávají. A za 3 týdny si půjdu pro supa, tak musím zkontrolovat, jestli tam bude :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 No co ja vim, tak na zacatku vyroby byl destnik soucasti vyssich vybav, pak to zase v nejakem modelovem roku daly jako doplnkovou vybavu a ted by to snad melo byt zase soucasti, takze je v tom docela chaos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 mám ambition MR09 a deštník mám - ale je pravda, ze se to měnilo .. jednou ho nedavali, pak zase davali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunilda Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Zajímala by mě taková blbost, vím, že SI měl v levých zadních dveřích díru na deštník a deštník. SII tam má taky díru na deštník s deštníkem? A pokud ano, tak deštník bych měl dostat s autem, nebo si ho musím dokoupit? Tak já dostal S v kombíku minulý týden a deštník tam byl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JST Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 (editace) Já mám SII kombi v Eleganci z června 2010 a deštník jsem tam neměl. Ptal jsem se ve spřáteleném dealerství a potvrdili mi, že se přestal dávat a musí se dokupovat (ale dostal jsem ho darem.) Chápal bych ale, že ho začali zase dávat, není to až tak velká položka a pomůže k imagi auta i značky (i když je to blbost.) Editováno: 20. Červen 2011, autor: JST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Já v SII kombi Exclusive MR2011 taky deštník nemám, protože byl vyroben zrovna v nějakém období, kdy se superby zdražovali a i výbava byla dražší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 22. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 SII elegance MR2012 deštník mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 A kde že je na něj díra?? Mám elegance a nikde jsem nic nezaznamenal, tedy žádnej otvor na něj natož deštník :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 v madle zadnich levych dveri, lze vyndat jen pri otevreni dveri: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 S2 MR2012 Elagance a deštníček tam byl. Nechápu proč je jeden čas nedávali, asi aby to Pasáťákům nebylo líto, že ho nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Předpokládám že deštník ze S2 se vleze do S1 nebo se pletu??? Někde jsem četl ,že ten novej deštník je menší, tudíš by se tam měl vléz. Jen bych to potřeboval potvrdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 starej deštník je asi 1,5x dlouhej jako ten novej. A když se otevře, tak má od oka tak 1,3 násobný průměr, takže nový deštník by se do starýho superba měl vlézt určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPekny Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Hele já tam deštník nemám, akorát nevím zda ho za 800Kč dokoupím :-D Asi na to prdím a dokoupím jiný hračky.... Hele co mě ale zajímá, roletky v zadích dveřích, dají ce dokoupit??? Ty rolovací, ne ty pevné... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 S2 MR2012 Ambition a dazdnik vo dverach mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Superb II Combi Exclusive 2012 deštník taky mám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miha-cudrman Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 deštník ve dveřích mám a když posledně lilo jak z konve ani jsem si na něj nevdech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 kolik za něj chtějí někdo nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 800, asi kvalitahttp://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/destnik-superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 asi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Superb r.v. 04/2009 výbava Ambiente a deštník mám...Dokonce ještě nepoužitý s cedulkou...Asi o něm předchozí majitel neměl tušení... Tchán má r.v. 06/2009 výbava Comfort a pro jistotu tam není ani díra pro ten deštník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Comfort díru nemá no, je to základ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Active, MR 2014 - díra tam je. Bez deštníku. Deštník dokoupen na Aukru za pár stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.