Pitrsman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 a jo já to nemyslel s nějakou tou spojitostí, jen že jsem si myslel že tříhrnky jsou celkem kvalitní motory ale co jsem se pak ještě dověděl od autorizaků tak nic moc, 3 válec bych už asi nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Tohle řekni Maltovi a sežere tě... Ten nedá na trojhrnek dopustit, má doma dva a natáčí na nich přes stovku km denně (na obou dohromady). Přitom ten starší exemplář (47kW fábule 1 kombi alias Anděla) už má "na hrbu" čtvrt mega... A to je má oba v plynu - a s tím novějším (Room 51kW alias Čenda) mě vloni pěkně prohnal, vono se to nezdá, ale pokud se člověk nebojí a "veme ho u huby", tak do cca 90kmh a na okreskách vůbec je ten trojhrnec minimálně stejně živej, jako "šestnáctiventil jednačtyři", hlavně v Roomu, kde má lehčí stálej převod než ve fábuli a vlastně furt jede v oblasti kolem maxima krouťáku. S Drobkem "jsem mu to nandal" až když jsme vyjeli na nějaký rovnější ůseky a já mohl zařadit pětku "vejš" než Martin - do tý doby se mnou regulérně držel krok - a to nejezdím nijak při zdi... Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Ekkar právě že brácha má taky plyn a prej je to tím plynem. Jinak můj 1.4 16V je hodně dobře zajetej, po okrskách by mě možná dal ale na dálnici rozhodně ne, těch 16 ventilů je poznat když zrychluješ z 130kmh na 160kmh. Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) To ještě zrychluje ze 130 na 160? : Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Omluva za OT, jinak lidi kolik jste nejvíc jeli s 3 Fábii 81KW? Zkoušel už to někdo? Moje 2 Fábina 1.4 192kmh na dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Na dálnici do kopce 160 bez točení syrového motoru (max. 4000 ot., takže spíše pružné zrychlení na 4, 5 a 6) a pořád by chtěla dál, jenže jsem musel brzdit na sjezdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Musim říct, že na živo dojem z Fabie hodně dobrý. Je to částečně i odporem k černě lakovaným kolům a zrcátkám, ale Fabia působí mnohem hodnotnějším a propracovanějším dojmem, je zajímavá v detailech. Obě dvě auta v modré Race se sedmnáctipalcovýma kolama, projektorovýma světlama. Vevnitř podobná situace, vrchní díl přístrojovky tvrdý, ale na pohled mnohem lepší než v Rapidu. Potahy u Fabie Style a u Rapidu sedadel Dynamic bych dal na stejnou úroveň, což je pro Fabiu docela dobrý výsledek. Dynamic býval (aspoň u FII/R) materiálově výš. V čem si Fabia (a už taky Rapid) pohoršily, to je střední loketní opěrka. Nová varianta vevnitř není s tlumením a objem je výrazně menší. Na druhou stranu ale není oproti verzi "Rapid" potažená koženkou, ale normálně textilem. Tak jak se mně před pár lety nelíbil strop u Mazdy, tak teď ho má Fabia a Rapid stejný. Vedle stála stará Fabia a ta je už dost mimo. Jestli bude facelift OIII a Rapidu v podobném duchu, tak by to mohl být docela dobrý posun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Cestou ze servisu jsem se stavil na dvore, kde byla ruzna skladova auta. Klasicka H4 svetla vypadaji hodne velka a nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 bojler: nastastie klasicke svetla bude mat iba zakladna vybava, uz ambition ma typu projektor (na Slovensku), u vas to tusim ma az Style ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 tak tak. dá se připlatit do ambitionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 KubinoPv - kdy přijdou do prodejny combíci?? cca?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 V únoru = februári. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) KubinoPv - kdy přijdou do prodejny combíci?? cca?? Konec ledna na sklad, únor vystrčení na salony. A kde jsi ji objednával Ty? edit: dodací lhůty se začínají natahovat a auta objednaná v prosinci, která měla být koncem ledna se posouvají dál jak na 14tý týden... Editováno: 2. leden 2015, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) to je docela pozdě, na to, že šly do výroby o nějaké 3 týdny dříve. To mi nějak nevychází můj plán v polovině ledna vyjet již v novém... Olomouc Ty blááááho, až 14. týden?? Co je zpozdilo?? Editováno: 2. leden 2015, autor: MichalV123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Nevyjedeš. S nejvyšší pravděpodobností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 No je mi to jasný. Bral jsem to s velkým nadhledem. Počítal jsem tak začátek února. Ale ten březen mě už dost překvapil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Tohle vypadá buď na problém na lince, kde se "něco poondilo", nebo problém se subdodavatelem nějakýho těžko nahraditelnýho konstrukčního celku... Prostě není a nebude, dokud se nepodaří od někoho jinýho nahonem sehnat náhradní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) Zase asi utopenej kontejner z Číny..... Nebo jestli nedostalo přednost Německo, když jim podle dnešní zprávy tak hezky narostl objem prodejů a budou to chtít udržet ..... Editováno: 2. leden 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 A nebo to jednoduše asi nebude auto souseda z Boleslavi co zůstane malý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Neměly náhodou být kombíky 19. 1. na salónech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Cože?Nejsou gumičky?Dejte mi Havlase,cože?Zavolejte Kubrta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Měl jsem původně přislíbenou druhou polovinu ledna, ale dnes mi bylo sděleno, že se to asi kvůli panorama oknu trochu posune. Ale kombík na salonu by měli mít příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 (editace) Neměly náhodou být kombíky 19. 1. na salónech? zahájení prodeje potvrzuji na 19.1. včetně statických i jízdních představení. Editováno: 5. leden 2015, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 my máme už vůz vyrobený a čekáme až nám ho dopravý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.