Dix1 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 KubinoPV:Už se ví,za kolik bude Amundsen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Zatím nevím. Ovšem dá se to odvodit rozdílovky mezi bolerem a Amundsenem u OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Prohlížel jsem si na salonu krátkou bílou s černou střechou a to vypadalo konečně dobře. K tomu bílé dekory a jako stylovka pro holku supr volba. Tohle k sobě fakt neladí - modrá denim není "sportovní" barva. Žlutá, červená, bílá či stříbrná budou s černou střechou prostě lepší. My jsme měli jako skladovku taky bílou s černým colorem, která je už pryč a objednaná klientem je červená s černou. Už se těším jak bude naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Zatím nevím. Ovšem dá se to odvodit rozdílovky mezi bolerem a Amundsenem u OIII. Asi to tak vypadá. U FIII je příplatek za rádio Bolero 7500, u OIII 4000 (+3500 za telefon, který je u FIII u Bolera rovnou). Z toho mi vyplývá, že Amundsen bude u FIII stát 21 200 (u OIII je 17700 + povinný telefon min. 3500). Čili celkem dost velký příplatek, který bude pro mnoho lidí nesmyslný (včetně mne). BTW - prodejce, když jsme procházeli výbavu, nakonec uznal, že už nic jiného připlácet nemá smysl. Na Bolero mi rovnou řekl, to si nekupujte. Jak je to u vás? Editováno: 21. leden 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Opět subjektivní názor... za mě kombinace světle modrá denim s černými 16-ky koly a střechou moc dobrý. Pro mě moc pěkné autí a skvělá inspirace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 a to fakt jsou hagusy z plastu ? čekal bych klasiku - eloxovaný hliník, dá se eloxovat do mnoha barev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Samozřejmě že to je subjektivní názor. Ale snad jsme dospělí, takže můžeme své názory vzájemně respektovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 a to fakt jsou hagusy z plastu ? čekal bych klasiku - eloxovaný hliník, dá se eloxovat do mnoha barev... Na první pohled to tak vypadlo, ale mohu se mýlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 tak můj názor... ta modrá se mi na té fotce moc nelíbí... v kombinaci s černými koly... hm... musel bych to vidět live.... ale ta šedá se mi líbí moc... ale chce to jiný kola a ideálně stříbrné příčníky... ale z těch fotek nejsem nějak na větvi... je to prostě jednoduchý design, který mě prostě ničím nezaujme... u mě zatím nejhezčí Škodovka O II (před faceliftem) a Superb II (po faceliftu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Asi to tak vypadá. U FIII je příplatek za rádio Bolero 7500, u OIII 4000 (+3500 za telefon, který je u FIII u Bolera rovnou). Z toho mi vyplývá, že Amundsen bude u FIII stát 21 200 (u OIII je 17700 + povinný telefon min. 3500). Čili celkem dost velký příplatek, který bude pro mnoho lidí nesmyslný (včetně mne). BTW - prodejce, když jsme procházeli výbavu, nakonec uznal, že už nic jiného připlácet nemá smysl. Na Bolero mi rovnou řekl, to si nekupujte. Jak je to u vás? Při potřebě multifunkčního volantu má smysl paket Style multimédia a tam to Bolero hopsne spolu s dalšími věcmi. Samozřejmě nabídnu spoustu možností. Za mne ideál- style multimédia, candy+černý color, 66tsi, tempomat, asistent rozjezdu a mobilita+. http://skoda-cc.cloudapp.net/cze/cze/cs-cz/nj3/62315#!cc-instance=CZE&cc-salesprogram=CZE&cc-culture=cs-cz&cc-model=NJ3&cc-carline=62315&cc-equipment=&cc-motor=124061&cc-color=9P1Z&cc-interior=BL&cc-packages=GPCCPCC%2CGPJSPJS%2CGWCEWCE%2CGYA1YA1%2CMAFHUG1%2CMBAH1KT%2CMGRA8T6&cc-view=step7&cc-configurationId=63800427&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%224_J4_BL_9P1Z_GPCCPCC%2CGPJSPJS%2CGWCEWCE%2CGYA1YA1%2CMAFHUG1%2CMBAH1KT%2CMGRA8T6%22%2C%22packageItem%22%3Atrue%2C%22finishDisplay%22%3A%22show%22%2C%22selectedPresentation-step7%22%3A%22exterior%22%7D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Kubino... ok, nakonfiguroval jsi F III za 354.190,- ... kdybych si čistě teoreticky u tebe chtěl to auto koupit, jaká by byla finální cena? a druhá věc je to, že mi to přijde na tak malý auto docela dost peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Při potřebě multifunkčního volantu má smysl paket Style multimédia a tam to Bolero hopsne spolu s dalšími věcmi. Samozřejmě nabídnu spoustu možností. Za mne ideál- style multimédia, candy+černý color, 66tsi, tempomat, asistent rozjezdu a mobilita+. Já vyloženě Smartgate či Mirror link nechtěl - nepoužívám Android ani iOS, takže pro mě tyhle dvě funkce postrádaly smysl. Handsfree taky nepotřebuju (zastávám názor, že i telefonování s HF odvádí silně pozornost), takže bych dával dalších 5500 prakticky jen za větší displej s lepším rozlišením a kapacitní technologií a možnost prohlížet obrázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 mp390: myšleno jen jako že to je můj subjektivní názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jo tak Ja to pochopil jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 popravde je lepsi si koupit poradnej drzak na sklo + slusnej telefon + nabijecku takovy nokia here ktery je ted jak pro windows phone tak pro android udela daleko lepsi sluzbu nez amundsen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 KubinoPV: No já si střešní nosiče neobjednal (všechno včetně dvou kol strčím do kufru, takže netřeba) a ani nejsem příznivcem "tuningu", i když taková černá střecha... Ale jinak to zákazníkům doporučuješ hezky, tak nějak to mám taky. vorlajz: V Praze na to dostaneš něco okolo 5%, KubinoPV ti asi dá míň ;-). Samozřejmě bez slevy za protiúčet a nebo slevy na IČ. Jinak jak se tak dívám, tak zatím všechny Fabie tu na fóru se točí s cenou okolo 350 000 Kč, což je taková rozumná cena za dobře vybavené auto. Zajímavé je sledovat jak má každý jiné priority a jak každý obhajuje proč tenhle prvek výbavy nepotřebuje, ale stejně si myslím, že za úplně plnou výbavu by se nikdo nezlobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) dulezity je pri nakupu vedet ktery prvky vybavy jsou kriticky nutny pro zprovozneni dalsich prvku treba HHC je blbost za 2000 kupovat kdyz vam to pusti libovolnej garaznik za flasku piva stejne tak nakup corner mlhovek kdyz uz mate vybranej tempomat je zbytecny vyhozeni penez protoze opet pujde jen aktivovat vypnutou funkci a takovejch figlu tam bude urcite vic napr DRIVER ACTIVITY ASSISTANT taky vypada jen jako vypnuta funkce Editováno: 21. leden 2015, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jinak jak se tak dívám, tak zatím všechny Fabie tu na fóru se točí s cenou okolo 350 000 Kč, což je taková rozumná cena za dobře vybavené auto. Zajímavé je sledovat jak má každý jiné priority a jak každý obhajuje proč tenhle prvek výbavy nepotřebuje, ale stejně si myslím, že za úplně plnou výbavu by se nikdo nezlobil. naprostý souhlas to co nemáš (myšleno všeobecně) je zbytečný... to jsem si myslel dřív taky a dnes bez některých věcí nemůžu být... hh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 onebe... ne každý zná toho garážníka... a ne každý garážník to udělá za flašku piva... atd. ale jo, něco se dá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 A ne vždy vše funguje tak, jak by mělo, když je to z fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) proto vam to tady pisu ze je to mozny a ze si mate sehnat kontakt na garaznika je zajimavy ze fabka 3 je o trosku levnejsi nez rapid kterej je ale postavenej celkove na starsi platforme (POLO 6R) pritom technologicky je novejsi @Pawouk: funguje to presne tak jak ma Editováno: 21. leden 2015, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Tak, kvůli dvěma tisícovkám za HHC si nenechám někým vrtat do fungl nového auta. Vzpomínám si, jak autorizák (!) otcovi dodělával tažné - asi měsíc jezdil s vánočním stromečkem na přístrojovce, protože něco dodrbali v elektrice... Fabia III je levnější prostě proto, protože je to menší auto postavené v nabídce pod Rapid, nějakou další logiku bych se v tom nesnažil hledat. Editováno: 21. leden 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 @Pawouk: funguje to presne tak jak ma Málo víš, teď zrovna nemyslím FIII. Ale jsou různé zapeklitosti... Ale dost OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Autem roku 2015 v České republice se stala Škoda Fabia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 To se dalo čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.