Dominik Dodo Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 Zdravim , mám problém na Octavii 2 . Spolujazdcove okno , v motorku bolo zodraté biele ozubené kolečko , keď som odpojil motorček a potom zapojil tak mi okno ide pri zatváraní dole a pri otváraní hore ( opačne ako by malo ). ( Popritom sa objavilo aj to že mi nešla prava smerovka na spätnom zrkadle a zadné okná sa mi otvárali a zatvárali len ovládaním na ľavej strane zadných okien . ) Menil som aj motorcek presne podľa čísiel a zmena nenastala , tak som rozobral pôvodný a vymenil zle ozubené kolečko za dobre a nahodil pôvodný motorček ale otváranie okna sa nezmenilo stále ide opacne , no smerovka ide ako má a zadné okná idú tiež ako majú . Vedel by niekto pomôcť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Proč se ptáš v sekci Fabia I, když máš dvojkovou Octavii? Ptej se v odpovídající části fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eeeasy Vloženo 19. Červen 2022 Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 Ahoj, 1. nefunguje stahování oken klíčem v zámku - ani nahoru, ani dolů. 2. funguje stahování oken u řidiče vypínačem na straně řidiče. 3. na straně sppolujezdce - nefunguje stahování vypínačem u řidiče, funguje stahování vypínačem u spolujezdce, ale pouze pokud na chvíli odpojím a znova zapojím konektor od řídící jednotky motorku stahování, nebo vysunu a zasunu zpět pojstku..... tak to nějakou dobu funguje. Nevěděl by někdo, čím by to mohlo být? Vše originál z r. 2006...... případně lze stahování předělat na kliku? už se mi do auta nechce moc investovat. Díky Pepa Centrální zamykání a vše ostatní ve dveřích funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fildaa Vloženo 29. Červen 2022 Sdílet Vloženo 29. Červen 2022 Zdravím, mám Fabia I 1.4 16V 74kw r. 2005 (facelift). Blbne mi stahování zrcátek. Někdy vlezu do auta a funguje to, jindy zase ne. Když to nefunguje, tak jednoduše vyndám pojistky na stahování okýnek a zase je zandám a rázem stahování funguje. (mám jen přední stahování okýnek). Když to nefunguje, nejde stahování u řidiče i u spolujezdce. Nevíte čím by to mohlo být? Jednou mi to přestalo fungovat na dálnici při jízdě a to byla pecka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesisCZ Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 Ahoj, už si nevím rady s problémem který řeším. Dodělával jsem si dálkové ovládání + vystřelovací klíček. Vyměnil sem komfortku za 433E (původní byla 433A). Výbava auta je centrál ve všech dveřích a přední okna v elektrice. Vyčetl jsem si PIN kód k autu, spároval jsem nový imobilizér+ spároval jsem dálkové ovládání. Vše funguje v pohodě. Ale problém je že nyní mám otočené ovládání okének. Když zmáčknu levé tlačítko u ovládání u řidiče tak se mi otevře okénko u spolujezdce a to samé obráceně. Prostě jsou tlačítka prohozené a tlačítko u spolujezdce na dveřích nedělá nic. Nesetkal jste se s tím někdo? Jednotku komfortu mám kódovanou na 00067. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oskargoose Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 Ahoj kluci , prosím nesetkal se někdo... dostala se ke mě Fabia 1 2007 rok ... přední okna v elektrice ... někdy nejsou okna vůbec a když jdou tak u spolujezdce okno funguje ( jeho tlačítkem.).. u ridice okno jde taky stáhnout ale pravým tlačítkem ( jako bych chtěl otevřít spolujezdcovo) levé tlačítko nereaguje vůbec... nevím jestli do toho někdo vrtal nebo ne ... ja zatím.jen zkontroloval kabeláž v pruchodkach její není prerusena nebo opravovana... ta je v pořádku.... mam se zaměřit na motorky ? Díky Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oskargoose Vloženo 25. leden 2024 Sdílet Vloženo 25. leden 2024 okna už jedou .. někdo řešil motorek u řidiče a dal tam jiný než měl být .. původní prý fungoval jen chvíli po zapojení baterie ... pak přestal fungovat ..nyní po výměně za nový vše funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R. M. Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Zdravím.Dnes ráno som šiel ku svojmu autu škoda fabia 1 rok vyroby 2003 a všetky okna som mal naplno otvorene. Auto bolo večer riadne zatvorené a zamknuté. Všetky 4 okna su v elektrike. Ešte bolo aj odomknute. Žiadne známky cudzieho vniknutia som nespozoroval. Jedine čo viem večer dosť pršalo. Auto je suche v interieri. Neviem si tento jav vysvetliť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března @R. M. Ahoj, příspěvek jsem ti přesunul do existujícího tématu v sekci Fabia 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.