lupeň291 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Ahoj, změnil se čas tak bych potřeboval přenastavit hodiny. Problém je, že už tam neni vlevo u otáčkoměru čudl s kterým se točí doprava nebo doleva. Myslím si, že se to nastavuje pačkou s kterou se ovladá počítač ale nepřišel jsem na to jak. Poraďte mi DÍKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Nastavuje se to tlačítkem nulování počítadla km...otočením doleva hodiny,doprava minuty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupeň291 Vloženo 31. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Zkoušel jsem to ale nešlo to. Mám tam jen tlačítko u tachometru. Když jsem zatlačil tak vynuluji aktualní km. Pak jsem zkoušel doleva i doprava a nešlo.Ještě to vyskoušim jednou zitra ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czross Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Ja to delam prave tim cudlem u tachometru, doleva hodiny a doprava minuty. Musi se to chvilku podrzet na pozadovane strane a cas zacne naskakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupeň291 Vloženo 1. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Když to podržím tak mi to už jde, díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figo16111 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 No zdravim, mam taky problem ze neviem nastavit čas. Mam O1 2003 ... Skusal som ten kolik aj drzat a otacat, len otocit a podrzat na zvolenej strane a nic. Skusal som to aj pri nastartovanom aute, pri zapnutom a vypnutom zapalovani a nic, viete mi s tym nejako pomoc prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 levý knoflík doleva a držet=hodiny-doprava=minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figo16111 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Dakujem. Skusal som vsetko s pravym ako pisali a nic. Pomohol si mi, vdaka. A nevies este ako vymazat alebo vynulovat servisny interval ? Vypisuje mi ze SERVIS NYNÍ a nič ine mi nenaskočí. Skusal som všeličo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 nejlepší je onu hlášku uposlechnout a jet do servisu, kde ji po vykonání předepsaných úkonů vagem smáznou. Jinak to beru vůči autu jako barbarství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Podívej se SEM. Možná by stálo za to trošku hledat a občas mrknout i do manuálu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figo16111 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 (editace) Hladal som, skušal som, nepomohlo. Asi sa pojdem spytat do servisu Editováno: 30. Říjen 2014, autor: Luďa Necituj bezprostředně předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ahoj,neuměl by někdo poradit co by mohlo způsobovat na fabii 2003, že stále dokola běží nastavování minut hodin? Pokud otočím kolečko na nastavení hodin do leva, tak se minuty zastaví a normálně se začnou nastavovat správně hodiny.Jakmile ale kolečko pustím, tak začnou běžet minuty jakobych kolečkem otáčel doprava. Dělá to stále bez ohledu na vyplé/zaplé zapalování. Při otáčení kolečka na obě strany cvaknutí spínače sice slyším, ale poloha do prava nic nedělá. Napadá mě jedině problém s kontaktem, ale nevím co všechno by se případně muselo rozdělat. Pokud se něco podobného někde řešili, tak se omlouvám...nenašel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ahoj vypadá to na ty kontakty v budíkách. Vyšroubuj budíky a rozdělej. Nic na tom není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Díky....kouknu někde na postup demontáže budíků a zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Budíky drží na dvou šroubcích. Vycvakneš 2 svorkovnice a jsou venku. Rozdělat jdou lehce. Jen taková piplačka pak nastavit ručičky. Jo pohledej tady a pročti. Nic na tom není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veldak Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Na přístrojovce je u ukazatele km jeden čudl. Netlačit na něj - tím vynulujete pouze denní tachometr, ale pouze OTOČTE nenásilně DOLEVA - posunou se HODINY, když otočíme nenásilně DOPRAVA, TAK SE POSUNOU MINUTY. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Já myslím, že ty hodiny za těch 5 let od roku 2011 nastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masachz Vloženo 23. Červen 2021 Sdílet Vloženo 23. Červen 2021 V 10. 5. 2016 na 12:22, veldak napsal: Na přístrojovce je u ukazatele km jeden čudl. Netlačit na něj - tím vynulujete pouze denní tachometr, ale pouze OTOČTE nenásilně DOLEVA - posunou se HODINY, když otočíme nenásilně DOPRAVA, TAK SE POSUNOU MINUTY. Dekuji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.