Přejít na obsah

Topení 1.2 TSI


miki53

Doporučené příspěvky

Ty bych se raději ve slušné společnosti ani neptal. :smich: :smich:

nejlepší by bylo, kdyby vymysleli vyhřívaný volant
Tak v tom problém není,to už je dávno vymyšlený...mají ho např. některé výbavové verze Kia Rio nebo Opel Corsa...což jsou auta nižších tříd,než Yeti... :kol-32:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To víš Miku, to je totiž tzv. koncernová politika, proč myslíš, že se všechny nové technologie, elektronika, ale třeba i lepší vnitřní plasty, potahy a komfortnější výbavy dávají do vozů VW a do Škodovek ne ? Musíš nejdřív myslet na prodejnost VW a pak až na další, pak by Superb příliš konkuroval Passatu, Octávia Golfu, Yeti zase Tiguanu, pak by byla naše auta Simply moc Clever :kol-27:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby byla moc Simply Clever to by vůbec nevadilo, bych ty komunistický vydřidušský šmejdy alias skopčácký VW kopl někam v rozběhu. To co dělají je už docela síla. Si myslí, že ty jejich předražený kraksny jsou nejlepší na světě. Jen okrádají a buzerují ostatní automobilky, nic jiného. :kol-22:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto by melo topit drivejsi levna - draha vsechny topi kdyz novejsi motor neni schopen to vytopit tak se musi pridavat pridavna topeni s tim intelig konstrukter a manager musi pocitat jde o to zda je simly clever nebo simply .......

Editováno: , autor: Kolicek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Po týdnu tady dám takovou kosmickou recenzi :)

Přes "plusové" zimní teploty jsem po týdením používání nadšen, vše funguje jak jsem si představoval. Náběh je zřetelný po 30 sekundách, do minuty je sedačka krásně teplá. Díky fóru a Tygříkovi mám své půlky v teple :).

Pro Ty, kteří se rozhodují mohu pouze doporučit. Instalace do sedadel nelze vůbec poznat a výsledek je super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 10 let později...

Ahojte mám škoda yeti 1.2 tsi a mám problém z kúrením, auto normálne kúri vo fukároch, ale keď prepnem na nohy tak nefúka vôbec, alebo len možno minimálne a to studený vzduch, kde môže byť problém, pozeral som poistky v aute v nútri , ale som sa dočítal že sú aj v motore nejaké poistky skúsim to pozrieť zajtra  - ďakujem za každú radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...