zemlub Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 kolega kupil tie ultraGrip 7+ a tiez si ich pochvaluje. Ale mne sa moc nepáči ten šípovitý vzor. vraj to hučí, ked sa zjazdia. Já je mám také a jsou úplně tiché, max. spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 tak nastal u mě čas na přemýšlení o nových gumách na zimu.po přečtení tohoto téma jdu do Goodyear 195/65/15(na celý auto) na netu jsem našel kus za 1279kč a doprava je zdarma.takže na co dávat za Barum Polaris cca 1100kč.když Goodyear jsou na tom o dost lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Goodyear 195/65/15(na celý auto) Co tím myslíš??? Jake Goodyear ?? A jak myslíš na celý auto ?? Hádam si nechtel jenom na dve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 zapoměl jsem udat typ ultra grip 7+ a kupuju na všechny 4 kola....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Dobrej typ na gumu, cenovka parádní a komentáře jsou vždycky pozitivní http://www.pneunet.cz/pneu/12152/goodyear-ultra-grip-7+-195-65-R-15-91-T-zimni/ Už je pomalinku čas myslet na zimní výbavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 to Garrett: uvedeny e-shop (koupeny dohromady 3 sady pneu a vzdy bez sebemensiho problemu) vč. pneu mohu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Dobrý reference na obchod kde jsou spolehlivý se můžou ostatním hodit, já tam taky nakupuju, kamarád tam už od nich pneu taky bral a nikdy žádný problém nebyl a nejsou drazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 jo Goodyear Ultra Grip 7+ už je mám u kamaráda v pneuservise, řikal že jsou povedený!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Tak panove, zadam vas o pomoc pri rozhodnuti. Good Year UG 7 mam odskousene na snehu, na Octe ( ne moji ) a ty druhe ne... Zajimal by me nazor jak to vidite, ktere vzit, jelikoz se mi vzhledove, testama i financne jeste libi Dunlop 3D. http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu_info&ID=7669 nebo http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu_info&ID=7667&m Ma zde nekdo zkusenost s PNEUNET.cz a jejich prodejem a dovozem? Diky Já tuhle otázku řešil loni, přesně jsem byl ve stejné situaci a nakonec jsem zvoli UG7+. Myslím, že má volba byla v pohodě a rozhodně se mi to vyplatilo, gumy jsou perfektní. Pokud se rozhodneš pro Good Year, rozhodně vezmi UG7+, mají trochu lepší směs než UG7 - lepší přilnavost a menší opotřebení(loni jsem se po tom rozdílu pídil) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kptr Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 (editace) Chtěl bych se zeptat, zda-li máte někdo zkušenost s Debicou Frigo2 http://www.pneunet.c...-15-91-T-zimni/ Já spíš jezdím po městě a žádné dlouhé štreky nedělám. Takže jestli by táto pneumatika vyhovovala nebo ne. Dívám se na to z pohledu cena gumy a moje naježděné km za zimu převážně po měste..... Nebo raději vzít Matador MP 59 Nordicca.....???? http://www.pneunet.cz/pneu/10752/matador-mp-59-nordicca-195-65-R-15-91-T-zimni/ Editováno: 17. Září 2010, autor: kptr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 No ja mám stále dva typy: GoodYear UG7+ Continental TS830 Stale su na prvých priečkách v testoch. Raz jedny, raz druhé. A budem kupovat na rozmer 195/65/R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 jj připojuju se ke spokojeným uživatelům Good Year UltraGrip 7 v rozměru 195/65R16. Teď jsou UG7+ za super cenu, takže o nějakých jiných ani nemá cenu uvažovat. Spotřeba, opotřebení, hluk a vlastnosti na sněhu asi to nej co se v zimácích dá sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 taky se připojuji, po loňské zimě nemám k UG7+ výhrad, ježděno v horské oblasti, zato letní prvomontáž Matador po 22tis. je za poslední 1/3 vzorku takže za chvíli konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 (editace) me fascinuje, jak si nekdo precte, ze je GY UG nejlepsi guma, koupi ji, jezdi s ni po meste, a pak to rozhlasuje dal zajimalo by me, kolik lidi to dokaze doopravdy nejak objektive posoudit myslim, ze z nas obycejnych ridicu asi minimum ale tak hlavne, ze reklama funguje Editováno: 19. Září 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Myslím si, že řidiči z vesnic, kde silničáři přijedou omylem nebo jen o vánocích a o soli a štěrku si můžou jen zdát můžou v klidu posoudit jestli je guma dobrá nebo špatná , samozřejmě ve městě se kvalita gumy nedá posoudit, ale v podmínkách jaký panují na většině vesnic nebo na horách se gumy už dají dobře otestovat. Sám mám UG7, bydlím na vesnici a když je hodně sněhu, tak s obyč. pneu bych se v mnoha případech nedostal ani k baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 no, nezda se mi, ze by byla CR nejaka extra vesnice, to treba v Rakousku mi to prijde horsi, tam bydli hodne lidi dost mimo, ale u nas zas tolik ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Jasně že např. s tím Rakouskem se to nedá srovnávat, ale myslel jsem to tak, že ti co bydlí dál od města, kde silničáři moc nejezdí nebo max. protáhnout jen hlavní cestu, tak už poznají které zimní pneu jsou kvalitní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 (editace) Tak to se asi radim k tem, kteri jezdi po polnich cestach 3. tridy a i tak ze svych zkusenosti musim rict, ze nejlip drzela polska guma Kormoran, dal jsem mel velice dobre zkusenosti s protektorem, ktery se dela u nas ve meste... Nikdy se mi nestalo, ze bych nedojel, nebo ze bych se nekde nerozjel. Proste nechapu tu "slavu" GY UG, pro me osobne je to jen nazor davu, ke kteremu se vetsina priklonila. Nebranil bych se nejakymu testu, vzit o tridu horsi gumy, na jednech nechat napis toho vyrobce a na druhou sadu tech samych gum napsat Good Year Ultra Grip, videl bys, kolik lidi by ti reklo, ze s GY se jim jelo lip, ze jsou tichy, lip drzi stopu atd, z veliky casti je to jen psychologie a placebo efekt Editováno: 20. Září 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Placebo efekt funguje všude a věřím, že i jiný kvalitní pneu poslouží dobře, to samé platí i pro protektory . Já jsem měl možnost vyzkoušet zatím jenom ty UG7 a nechali mě ve štychu jen jednou a to, když jsem zůstal s autem viset břichem na sněhu, ale v této situaci by nepomohly sebelepší gumy. Jinak už jsem viděl hodně aut, které měly problémy se rozjet a bylo to tím, že měly buď čínský a nebo takový ty levný neznačkový gumy, kdežto já jsem v tom místě moc velký problémy neměl . Samozřejmě nejsem zastáncem jen těch UG7, ale pochválit je prostě musím, když je zrovna mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxa421 Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 A co pneu Michelin Alpin A4? Víte něco o nich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Už pár zimných gúm som mal príležitosť odskúšať. Najprv to boli barum a matador, tie boli dobré ale len prvých 10000km potom nedržali dobre stopu, pritom celý čas neboli moc tiché, neskôr continental, ale na tých som nenajazdil veľa kilometrov, ale hlučné neboli potom to boli michelini alpin a3, tie nemali chybu, kilometrový výkon, hluk, ale aj na snehu super, poslednú zimu som mal GY Ultra Grip 7, najazdené asi 25000km a celkom som spokojný, teraz som ich obúval na túto zimu, zatiaľ vzor viac ako 50%, uvidím koľko vydržia, dúfam že aspoň toľko čo tie michelini. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Zkousel uz nekdo Pirelli Cinturato ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máchal1 Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 (editace) Ahoj, jsem tu nový a rád bych se podělil o mé zkušenosti se zimním pneu na Oktavii. Jelikož pocházím z podhůří Orlických hor a jezdím většinou po okreskách, tak jsem řešil dilema, jaké zimní pneu obout. Nejdříve jsem měl Barum Polaris 2. S těma jsem spokojený nebyl...na suchu celkem v pohodě, na mokru se nechovaly nic moc...břečka a sníh taky nic moc (na bývalém autu jsem měl Sava Eskimo S3 a to bylo o něčem jiném..oproti Barumkák o třídu lepší ve všem) A teď co koupit. Potřebuju, abych u se u nás v kotěhůlkách vyškrábal na často neudržovaných cestách...po dálnicích a rychlostních silnicích nejezdím. Hromada známých mi do našich končin doporučuje Pneu Vraník. Když jsem viděl, kolik za ně, tak jsem byl trošku skeptický, ale říkám si, ikdyž je to protektor, no...za ty prachy to zkusím prubnout :-D Tak je mám na naší Esmeraldu objednaný a už se těším na první snížek..břečku :-D Editováno: 16. Říjen 2010, autor: Máchal1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 JasteR jam mam Pirelli P6 Cinturato su to letne pneu co ta zaujjima? Ja som s nimi velmi spokojny mam ich na prednej naprave a najazdene 11 000km hlbka dezenu 6mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Tak uz mam doma GoodYear UltraGrip 7+ DOT 3210, takze dost čerstvé :-) Uz sa tesim, kedy ich nahodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.