buml Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 (editace) Omlouvám se, že to tady píšu, ale je tady někde téma na letní gumy? Já už se po nich dívám, je to vždy mimo sezónu levnější, tak proto se ptám. Jde mi o 16" 205 nebo 225/55 . Padesátky nechci, to už je moc málo na naše silnice Editováno: 29. Říjen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 jde o to jak máš širokej ráfek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ano, jednak jde o šířku ráfku, ale taky vem v potaz, že 225/55 R16 bude na průměru o nějaké 2cm větší, nebude to pak vypadat divně? To už je podle mně lepší 225/50 R16, kde ti zůstane stejný celkový průměr kola, tudíž i výška pneu samotné a tudíž i komfort. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Mě došly GY UG 7+ včera za cenu 1309/ks už se těším až je nazuju ..ale nemusí to být zase moc brzo Kdo ta GY vyrábí- za tu cenu typuji South Afrika??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Kdo ta GY vyrábí- za tu cenu typuji South Afrika??? jelikoz je to z Nej.............pneu.cz a ti sou schopni uplne vseho tak bych se nicemu nedivil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 ja mam UG7+ z tej stranky a je na nich ze made in germany tak neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) Tak to si mel asi stesti, v dnesni dobe neni problem natrefit gumu s napisem pro oko lahodici "MADE IN POLAND" Shodou okolnosti sem si dneska koupil nemrznouci smes do ostrikovacu a kdyz jsem to dovezl domu tak koukam se a vidim WYPRODUKOWANO V POLSKU , a smes prej do -20 tak uz se v mrazaku testuje do kolika je real. zitra budou vysledky. Editováno: 31. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Tak přezuto, všechny 4 kola i s vyvážením a dofoukáním za krásných 276,-. Vím, že si to tu různě někteří přezouvají sami, ale za takovou cenu si to klidně nechám vyměnit v servise a je to i s vyvážením a dofoukáním. Paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eisy Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Az som sa zlakol ked som cital to MADE in Poland a tak som siel radsej pozret co tam mam ja a na stastie mam MADE IN GERMANY , som si vydychol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 No já jenom proto,že jsem na jaře kupoval letní GY Excelente taky cca za 1300,-ks a když mně přišli domů zásilkovou službou bylo na nich Made in South Afrika, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tak zimni smes otestovana a do tech -20 opravdu vydrzi tekuta ale -25 uz nezvlada.Sem rad ze aspon co je tam napsany tak to splnuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kareell Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Já koupil Dunlop Winterpsort 3D, testech jsou velmi dobré, chtěl jsem tyto nebo GOOD YEAR Ultra Grip 7, nakonec jsem vzal tyto a nelituji. Na léto se pak zase vrátím k Michelinkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 jo to mas pravdu, ted jde o to jak velkej rozdil v dojezdu na pneumatiku je, jak sem psal driv Alpiny se mi v Praze super osvedcili, ale zase ty tri kilca na gume me lakaj No tie Alpiny maju horsie vlastnosti na mokru, a zima v Bratislave je asi najcastejsie na mokru. Takze asi spíš UG7+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Tak ja sa pridavam, dnes som objednal 4x GoodYear Ultra Grip 7+ za 6000SK, zajtra ich idem vyzdvihnut a hned prezuvat...1ks za 1500Sk / 1200Kc !! Kde si ich kupoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Ano prikladam se k dotazu.Kdepak jsou k mani za takovou cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eisy Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) Priamo z velkoskladu na svagrovu Firmu Editováno: 4. Listopad 2008, autor: Eisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 dal jsem zimáky Pirelli WINTER 210 SOTTOZERO, rozměr 205/55 R16, 15ky už jsem nechtěl, zatím se jeví OK, ale pořádná zima ještě nezačla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shocker Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Chystam se obout GY UG7+, zvažoval jsem ještě Michelin Alpin A3, protože stejne jezdim hlavně suchou dálnici a tahle min žere, no ale nakonec beru GY, břačka je břačka.... Zatim jsem je sehnal nejlevněji tady: GY za 1334,-, umí to někdo sehnat levněji?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 já od pondělí jezdím na zimákách, koupil jsem Matador MP59 Nordica a zatím jsem spokojený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj1 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ahoj, ja takisto od pondelka na zimákoch. Chcel som pôvodne Dunlopy 3D ale po prehpváraní otcom som skončil na Matador MP 52 Basic Nordica. Na moje počudovanie rozdiel od doteraz jazdených zimákov od Matadoru, Bridgestonu a Barumu a nie zanedbateľný je v hlučnosti a "sedení" na mokrej ceste. Ak ma ešte nesklamú na snehu, tak to budú naj gumy čo som na aute mal. A cenový rozdiel bol tiež nezanedbateľný, zohnal som 175/80/14 za 1060, aj s nahodením na disky, nahustením zmesou a dovozom a rezervu gratis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 preco mas na aute taky mrnavy rozmer??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj1 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Prečo? Nižší odpor v snehu na užších pneu, lebo snehu u nás býva dosť. Zvýšenie svetlosti o cca 2,5 cm kôli priechodnosti v tom snehu. U nás ho býva každoročne viac ako 50 cm a sú aj roky, keď ho je okolo 120 cm. Cestu mi neprehŕňajú a na hlavnú to mám asi 500 metrov. Časť z toho si musím ručne odhádzať, ak chcem s autom von. No a na cestách u nás býva skôr kaša a voda a tie užšie gumy mi celkom na takom povrchu viac vyhovujú. Na služobné Okty nám kúpili pneu v rozmere myslím 205/55/16 a to mi na tej kaši celkom pláva, nestačí to vytlačiť spod takej širokej pneumatiky. Jasné, keby som skôr jazdil na mokrej rozsolenej ceste tak si nechám 195/65/15. Takže asi preto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ahoj, ja takisto od pondelka na zimákoch. Chcel som pôvodne Dunlopy 3D ale po prehpváraní otcom som skončil na Matador MP 52 Basic Nordica. Na moje počudovanie rozdiel od doteraz jazdených zimákov od Matadoru, Bridgestonu a Barumu a nie zanedbateľný je v hlučnosti a "sedení" na mokrej ceste. Ak ma ešte nesklamú na snehu, tak to budú naj gumy čo som na aute mal. A cenový rozdiel bol tiež nezanedbateľný, zohnal som 175/80/14 za 1060, aj s nahodením na disky, nahustením zmesou a dovozom a rezervu gratis! To mas co za auto ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 To je povoleny rozmer na OI, takze asi tu ma. Ale to zvysenie svetlev vysky sa mi nezda, tie gumy maju rovnaky obvod ako 195/65/15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.