Přejít na obsah

Superb III


schimmer

Doporučené příspěvky

_Denis_: ............ No a tvoje chytre reci prave cechacka ;) .... napadlo te treba nekdy to ze by mi treba i ta vybava stacla ? .... ono plati totiz pravidlo, cim vice elektroniky tim vice problemu ;) nejsem moc zhejckany a ani byt nechci,... co mam tedka ve fabce mi staci, co bych prihodil navic, je klima, maxidot a mozna MF, pak uz jen par drobnosti ;) nic extra bych nepotreboval ;) .... takze to co tvrdis, tvrdis jen sam za sebe, je spostu lidi kterym staci malo ke spokojenosti ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si zase nerad hraju na něco, čím nejsem. Buď mám na Superba v dobré výbavě (a základ by mi nestačil), nebo si raději koupím něco, v čem nebudu král silnic, snažící se jet ve městě 200 nalepený na kufru Passatu, ale raději budu na pohled obyčejný člověk, který má třeba o třídu menší auto, ale zase se výbavě, kterou si budu moci dovolit. Octávku v tomto neberme v potaz, je to nezdar a opravdu to bych si nekoupil. To bych se poohlédl raději jinde.

Ale to je fuk, kup si klidně Airbus, je to ještě větší, já se raději spokojím "s tím málem", bereš-li to podle třídy a ne výbavy ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapomínáš, že "dobrá výbava" je pro každého trochu něco jiného. A ne každý si kupuje auto podle toho, co tomu řeknou ostatní a  jaký společenský status chce dávat najevo.

 

Nevím, jak ostatní, ale s výjimkou Fabie mám poslední dobou docela problém se skladbou jednotlivých stupňů výbav. K čemu jsou mně pakety s vyhřívanými sedadly vzadu nebo čelním sklem, když bych si za stejnou cenu radši vybral nezávislé topení?

 

Když se podívám do ceníku, verze Ambition se tak tak vyplatí, protože řadu prvků bych si nepřiplatil - elektrické sedadlo řidiče (ok, když tam je, tak dobrý, ale že bych za to dal cca dvacet tisíc?), odjištění sedadel z kufru (za pět set možná, za dvojku nikdy) atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzal jsem si na firmu Superb. Prvně jsem měl nastavenou výbavu Style, ale pak mě to nedalo a vzal jsem Ambition. Style měl víceméně dekorativní a komfortní prvky, který jsou mi na nic (větší disky, kessy, elektro sedadlo spolujezdce, elektro víko kufru, dekorace interiéru..). Pro mě bylo prioritou mít xenony, automat, elektriku řidiče a bezpečnostní prvky (airbagy vzadu, mrtvý úhel, adaptivní tempomat). To co jsem si tam chtěl dát jsem naházel. Je pravda, že Škodovka před týdnem upravila konfigurátor a už tam není pro moji verzi Advance paket, ale já ho ještě mám. A jsem spokojenej navíc mě to cenovw vyšlo líp než načančaný Style paket. Nepotřebuju zelený nasvícený pásky v interiéru nebo kessy. Každýho volba, ale podle mě paket Style vyhozený prachy buď už Laurin nebo Ambition s doladěním položek dle požadavků. Taky mě trochu štve, že dost skladovek co jsem projížděl má právě Style paket a nic moc jinýho. Ale zase uznávám, že je blbost kupovat Superb ve výbavě Active s nejslabším motorem jen proto, že je to Superb. Já volím střední cestu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale to jo, já netvrdím, že bych Superba nechtěl, abych nevypadal jako "někdo". Pokud se bavíme třeba o Ambitionu, vybavený je dostatečně a je asi zbytečné se ho proto vzdávat, pokud na tuto výbavu mám :) Já od začátku (možná mě ne každý pochopil) reaguji na tu socku z předchozí stránky. Neberu-li v potaz mé antipatie vůči současné generaci Octávky, raději si koupím za stejné prachy Ambition OIII v metalíze třeba aspoň se 16" liťáky, než SIII na plecháčích v základní (a pravda hnusné) barvě a s rádiem málem na kazety, či gramofonové desky :) Jinak proti SIII, ani jeho majitelům nic nemám, je to za mě velmi povedené auto a pokud bych měl na smysluplnou výbavu (klidně ten Ambition) peníze, proč ne ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Reklamace elektrických sedaček nevyřešena/neuznána - prý je funkčnost správná, když si dáte sedačku do nejnižší polohy, uložíte ji do paměti ale při příchodu k vozu se Vám o cca centimetr zvedne..

poté jde opět snížit přes ovladač.

 

Super přístup u auta za 1,25 mio v ceníku, to ani Hyundai není tak pitomý :kol-137:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...