Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

vypadá to dobře, ale při uplatňování nějaký reklamace na motor by se mi ve Škodě asi vysmáli a já mám zaplacenou na 4 roky, nebo 60t. km. Ale nikdy neřikám nikdy a až si na těch 77kw zviknu možná se k tomu vrátim...:-)

Já už se na Rapida tak těšim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale výroba v 27. týdnu a pak ještě čekat min. tejden na dodání:-(

Editováno: , autor: vlakras
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jukněte na vlákno "chiptuning tsi" a tam je toho hafo a po osobní dost smutné zkušenosti a prostudování dílenské příručky co a kde se z nepochopitelných důvodů ušetřilo bych do tsi nic nestrkal. Chip povětšinou souvisí vrtání se do tlaků turba a tím se z motoru stává acetylenový hořák a turbo s katem dostanou pořádného čouda a je otázkou doby kdy půjde jedno z nich do kopru a pochybuju že ti dovšehovrtači nedají ruce pryč od dlouhodobě neodzkoušených aplikací na výtvor, ze kterého má VW dodnes pálení žáhy.

A 77 kW "prodejní varianta" je, to je jasné, ale s ní souvisí i posílené brzdy a kotouče vzadu.

No, nebudu se opakovat. Na onom vlákně jsem toho napsal dost.

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lehce OT, tak jsem byl dneska v autorizaku, protoze mi na mym rapidovi uplne presne nesedelo vnejsi tesneni na ridicovych dveric. zjistilo se, ze ta cerna leskla krytka b sloubku nebyla z vyroby uplne presne nasazena, takze to sklouzavalo bliz k zadnim levym dverim cimz padem to vnejsi gumovy tesneni u ridice nesedelo presne.

 

kdyz se to servisaci snazili poladit, coz je u tech nacvakavacich dilu docela problem, protoze nasadit to jde, ale sundat ani za zlaty prase, tak jim samozrejme na te leskla krytce praskly ty uchyty. no nic, na zitra mi objednali novou, takze se tam musim na otocku zastavit na vymenu. doufam, ze pak uz to tesneni bude cajk a nepojedu tam potreti.

Editováno: , autor: pusher...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pátek jsem měl možnost na vlastní kůži okamžitě porovnat Rapida s obyč. sedadly a se sedadly dynamic... stáli vedle sebe. No prostě óda na radost! Ty sportovnější sedadla mi sedla jak prdel na hrnec a jsou mnohem pohodlnější díky jejich preciznějšímu vytvarování  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...