mike_k Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 to je dobrý, levnější než nějaký pořádný zabezpečení. spíš by mě zajímalo, jestli to v praxi funguje tak jak tvrdí. nějak nemám důvěru v pojistky, dycky je něco malým písmem pod čarou :-D Tak ale to je tvoje chyba, ze si tu smlouvu neprectes celou i s tim co je pod carou a malym pismem. Nemam problem to tam u nich studovat treba pul hodiny a oni s tim nikdy taky nemaji problem. Pojistovna mi vzdy dala presne tolik, kolik jsem ocekaval, ze mi da. Osobne nemam naprosto zadnou spatnou zkusenost. Dost tech urban legends o krvelacnych pojistovnach je spis neschopnost lidi si precist smlouvu a vubec vedet proti cemu a jak jsou pojisteni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 (editace) je fakt, ze to nectu, jelikoz nic nikdy nikomu nepodepisuju a zadny financni produkty a levnejsi energie nepotrebuju :-) pokud mam o neco zajem, tak si zjistim sam vsechno predem. zabezpeceni a dobry pojistky jsem resil naposled u felicie, ja jsem ten typ "mne se to nemuze stat" kdybych ale bydlel ve meste a musel parkovat pred panelakem, tak mam GAP zcela urcite. jeste trochu OT, kdyz jsem byl jako dobrovolnik odklizet nasledky povodni, tak jsem byl svedkem toho, jak vyplaveni nahaneji pojistovaka s kverama. ono totiz povoden a zaplava jsou rozdilny veci a muze to byt i tucne napsany, ale vyznam pochopis az ti vznikne skoda :-D Editováno: 20. Srpen 2013, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 GAP neni jen na odcizeni ale i na totální škodu takže to není jen o paneláku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 GAP kompenzuje ztrátu hodnoty vozu a škody jak z povinného tak havarijního jdou v časovce, resp technické nebo "tržní" hodnotě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Tady je něco nejen pro manfrota,akční model Rapid StylePLUS:http://www.skodahome.cz/novinky/2227-skoda-rapid-nyni-prijizdi-jako-styleplus.htmlhttp://www.skoda-auto.cz/models/rapid-styleplus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Myslím že ten už má jasno.. Přeci říkal že počká až vyjde Fabia III.:D Rapid Style není špatná nabídka, ale mohli k tomu přihodit aspoň ty senzory. Teď bych si nedokázal představit že někam parkuju bez nich. Né kuli pohodlí, ale kuli tomu že z Rapida není nic vidět při couvání ve zpětném zrcátku. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Takovy klasicky akcni model. Vybava polovicata, nejlepsi motor chybi, proste pro prumerneho kupce a zbytek at si trhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 to je pro ty co mají "STYL" já ho bohužel nemám,aspoň ne na omašlovávání lidovky..a za větší peníze..co se senzoru týká:já si na naučení bez senzorů pořídil Fábii II tam taky nic není vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) No to asi neni. Ale auto ti konci hned za zadnim oknem, tak ty senzoty nejsou tak potreba. U rapida tam mas jeste peknej kus kufru a tam uz se to odhaduje dost blbe a senzory jsou rekl bych nutnosti. Dalsi moznost je pri parkovani vystrcit manzelku at ukazuje:-) To by ale asi dlouho nevydrzelo:-) Editováno: 27. Srpen 2013, autor: vlakras 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 to máš pravdu vlakras ..s Rapidem je to ještě horší,při tom odstupu zadní části od skla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Nevíte někdo jak je teďka dlouhá čekací doba na rapida - spacebacka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil55 Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 spaceback som objednal 30.10 2013 a v utorok si idem preneho do salonu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 (editace) Červená nebo bílá, nějak se stále nemohu rozhodnout a v pondělí musí být jasno :-) Editováno: 2. leden 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 (editace) U nás stojí na salonu oba a obě ty barvy mají svoje... Bílá ho i díky pozvednutém zkráceném pozadí zvětšuje a červená je sportovnější- on je tady ve style se skleněnou střechou. Editováno: 2. leden 2014, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 červená s bílou střecho a máš to vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 To ne, to by bylo maso-uzeniny. Těžké rozhodování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 tak bílá s černou střechou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 (editace) To ne, to by bylo maso-uzeniny. Těžké rozhodování. Proč m-u? Fabia takto vytuněná jezdí taky,i Yeti to má s Roomem přímo jako fabrická úprava. Vše je věcí vkusu, citlivosti přelepu a šikovnosti natahovače folie. Viz moje pohybovadlo, jak jsem upravil panoramu http://forum.skodahome.cz/topic/118523-strieborny-room-12/ Editováno: 2. leden 2014, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 protože už kdysi za komančů jezdily náklaďáky Maso - uzeniny n.p., v kombinaci bílá a červená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Masny měly i modrou kabinu, ona vlastně Avia byla z 95% modrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 My jsme objednávali Rapida verzi Liftback 11. listopadu a začátkem února by se měl dostat do výroby. Takže jenom čekání na výrobu bylo 13. týdnů. A počítám že doprava do autosalónu zabere tak 3 týdny. Neskutečně úmorné čekání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 (editace) 3 týdny doprava?? Snad 3 dny max... Pak nějaký den na doklady a přihlášení. Auto je z MB a ne u Turecka. Ovšem co si zažil kolega Artigas s Yetim bylo až neskutečné. Auto díky tomu dostalo přezdívku "Tulák"... Editováno: 3. leden 2014, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 já měl do Karviné dopravu 14 dnů a taky mi tvrdily že max 2dny od výroby a pak to stálo 12dnů na parkingu v Boleslavy hahahahahahh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Kvůli jednomu autu přeci nepojedou celým kamionem, čekají až ho naplní na směr vašeho dealera a holt to někdy trvá dýl. Já čekal jen 9 dnů od výroby po předání, protože můj dealer měl objednáno víc aut na jeden závoz. 30.4. RAPID vyroben, 3.5. expedován z MB, 6. a 7.5. kontrola a příprava auta u dealera, předávka "až" 9.5. kvůli tomu, že do toho vlítl svátek 8.mýho. A to byl na mě prodejce hodný, odjížděl jsem bez VTP (ŠKOFIN ho nestihl včas poslat), ten mi zaslal o týden později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.