Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

jo Clinte, svaly jsou uz davno pryc, uz jsem rok a pul nebyl v posilovne a prekvapive jeden sval porad nabejva (ostatni mizej)... pojmenoval jsem ho Milan a pritelkyne rika Junior :D, pres ruku jsem mel asi pred 3 rokama 43cm a pred 2 rokama 110cm pres hrudnik a 80 pres "Milana", kolik je to ted ani nechci vedet, vaha furt stejna... :(

zkousel jsem maximalku co okta ta a byl jsem mile prekvapen, myslim ze to same je i v technicaku a sedela perfektne i na mokru, to se s O1 srovnat neda... pri 120 zacal skakat zadek (tzv. tanec sv. Víta) a pri 160 jsem byl vzdy uz neklidnej, O2 fakt supr

potom jak jsem zdravil mlhovkama, tak ten ocas predemnou v Polu/Golfu (ci co mel; co me nechtel pustit), tak si myslel ze blikam na nej a taky na me pak blikal a kdyz uhnul, tak cumel jak puk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
Další neoficiální setkání proběhne v žamberku organizované Octavia clubem 30.8.2014.

Program: Názorně ukázat proč je benzín nejlepší a hlavně POWER než nějaké snížení auta a velké kolesa!
Jíst, Pít!

Přihlášení štamgasti z Pirátského klubu:
Motosman
Pancho 
Kokta
Náčelník Klint
Nejsilnější auto piratů "Arlo"
Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Tak další do Žamberka?  Ozák? Ten říkal, že pojede ;) Co Arlo?

Už jsem si to zaregistroval i se žrádlem....ale doufám, že mexikán Pancho opatří 20 kilo masa pro nás od Arla :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Já taky nejsem členem, jen jsem registrován u nich na foru pod stejnou přezdívkou. Registrovat přímo na octavia clubu, vyplníš formulář.... ;) (odkaz zde není povolen)

Synovče, připiš Arla do seznamu místních zúčastněných štamgastů....

Odkaz ke komentáři

Nojo, koukal jsem, on se snažil přihlásit do klubu, ale to není potřeba. Stačí se registrovat jen na jejich foru, to je zdarma, pak vyplnit přihlášku na sraz a je to vše ;)

Mexikán bere prej gril, o pípě nevim.  Asi budeme chodit na jejich točené ;)

Na kolik dní?  Jak kdo, Kokta od pátku do neděle, Motosman asi taky. Já přisvištím v sobotu dopoledne a budu do neděle.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...