Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy


Clint

Doporučené příspěvky

Děkuji všem účastníkům + i těm kteří na nás mysleli, ale nemohli se z rozličných důvodů srazu zúčastnit.


Sraz to byl dle mého názoru vydařený, diskuze proběhla na různých úrovních a v neposlední řadě jsem rád, že přijeli i kolegové z OC a hlavně obdivuji nejstaršího automobilového účastníka...to je prostě Octavia jak má být !


 


Těším se již na další sraz a setkání s vámi :kol-35:  


  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sraz se vydaril, taky dik za svezeni vsem. Johny, ja se nelekl ty zatacky, ale toho jak radis a taky toho, ze do ty zatacky nebylo videt a tys na 90% chtel to auto predjet... pak mi doslo, ze mam doma psa :D a pritelkyne neni moc schopna dolejt ani vodu... pak me taky zajima kde jste byli? Jste me dojeli nejak pozde a co ze jsi jel nasim smerem? Ja myslel ze bydlis nekde u Slanyho.

 

 

A neni taky mozny dat fotky do zipu a vystavit na net? Kdo to ma sosat po jedny...

 

Pracuje se na tom.

 

ta Tatra (Tatraplán Sport) v muzeu je Munzarova?

Podle popisu ano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na srazu bylo vidět, že ne všichni se věnují jen svým autům a tak i Radius se pochlubil tvrdě vydřenou figurou, kterou, dle jeho slov je pořeba řádně udržovat vhodným jídelníčkem....

 

post-32269-0-50730800-1399798601_thumb.j

 

 

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...gratuluji k vydařenýmu srazu, všem evidentně chutnalo, muzeum se líbilo, sešla se historie se současnostní a podle fotek nebude nouze o pokračovatele...já se šel po roce vyklidnit na ryby a i když ty čubky nebraly tak mi to nevadilo, stejně jsem byl v duchu v Krušovicích...připojil bych se k Hravcovi, že by bylo fajn udělat srázek někde napůl cesty, je to k vám fakt daleko a musí se to s něčím spojit, třeba s rodinným výletem, aby se vlk nažral atd....ale to už by asi nebyl Clintův sraz...leda...udělat dva srazy a druhej den se někde sjet...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pracuje se na tom.

 

Podle popisu ano.

 

aha, popravdě jsem si popis zvětšil až teď  :kol-47:  nějak mě to nenapadlo, resp. jsem si zvětšoval u jiných fotek a tam popis nebyl čitelný, tady je... jj je tam psáno i o volantu od Bohumila Hrabala, to auto má příběh, je to unikát!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...