Přejít na obsah

Jak vypadá závěr servisní prohlídky po 60 tkm - Škoda servis


Austin

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, tak jsem byl zase po půl roce na výměně oleje, a protože bylo 60tkm, konala se velká prohlídka. 

V autorizovaném servise Škoda slov.

 

Sestávala z výměny oleje a filtrů, jinak mne ujistili, že je to všechno v pořádků .

Napínák bude dobrej....

 

Tak jsem se tedy včera mrknul na záznam ze sledovacího zařízení co máme ve všech autech. 

Mrkněte do přílohy. Technik nechal motor 6 minut zahřát na volnoběh, a pak...realizoval zkušební jízdu viz servisní knížka. Po okresce 2.třídy, silnice č.602.

 

Tak jsme jim to byl říct dnes v servisu, slušně v klidu že takhle ne,

1. ani se neomluvili, 2. ani se pan šéf jen koutkem oka nepodíval mi do očí 3. řekl jen  já mu to řeknu jó.

 

Tak jsem se nasral podruhé.

 

 

skoda horacke autodruzstvo.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale tak napínák bude dobrej...  :kol-28:  vemena tohle  :kol-44:  bohužel je vše o lidech a tito emani si to neuvědomují. Pokud máte auta na firmu, tak jako firma napište stížnost do Boleslavi. Jen tak se dají podobné servisy řešit. Nebude to první a ani poslední stížnost na podobné téma. Je třeba na to neustále upozorňovat, protože výrobce toto nedokáže vše ohlídat  :kol-32:  když servisy (a je jedno jaká značka to je) doloží splnění certifikačních požadavků (odbornost, vybavenost atp.), tak to je jediná kontrola výrobce - žádné jiné neexistují a některé prováděné jsou dokonce v našem právním blázinci napadnutelné jako nepřípustné  :kol-43:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak mám další zprávu, pokračování,

kolega byl na servisu dnes, když vyzvedával auto tak se bavili o všem možném, a šaryk šéf servisu ŠKODA říká:

 

 

"no byl tady xxx (já) a ukazoval mi ten výjezd GPS, ...no jsem to v pondělí trochu přehnal s tou projížďkou"

 

jinými slovy - mi osobně řekl, že to byl technik; ani se mi nepřiznal, že tak prasácky se k autům chová on   (headbang)

 

prohlédli jsme záznamy - jiné auta - a není to o moc lepší,  1,6diesely za ! studena projíždí 169kmh, 1,2TSi jen kolem 150kmh.

 

! ovšem má navrch, okolo žádný servis 40 km není, tak co by se bál .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukal jsem na trasu kolem Velké Bíteše. Není pravda, že není v okolí 40 km žádný jiný servis. Jsem z Třebíče, což je do 40 km a zde máme hned 2 (Horácké autodružstvo, F3K). Sám mám zkušenosti s oběma, nejvíce s Horáckým autodružstvem a jsem s nimi docela spokojen. Servisujeme pravidelně 2-3 OII a nikdy nebyl vážnější problém.

Co se týče kontrol od Škodovky tak už minimálmě 4x po návštěvě servisu volali a dělali průzkum spokojenosti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezky to protáhnul :)

 

Já servisu vůz v origo škoda servise Auto Jarov. Sice nevím, jak rychle protahují moje auto a bůh ví, co s ním dělají, zatím po 130 000 km jezdí a funguje dobře.

 

Ale co se týče zpětné vazby, tak mi vždycky do týdne od servisu volá slečna z Auto Jarov a ptá se, jak jsem byl se servisem spokojený. Takže tam možná na názor zákazníka dbají, protože jestli to dělají jen proto, aby nějaká frnda měla práci, to by mi přišlo divné :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně taky většinou volají,ale jen když servis nic nezmatlá. Když byly problémy,nikdo se neozval. Jen jednou volala nějaká slečna,ovšem přímo z fabriky a to jsem je pořádně osolil. Výsledek - za pár dní zavolal vedoucí servisu (jeho se to také týkalo) a s čímže jsem to byl nespokojen a tím to také nejspíš skončilo - žádné změny v kvalitě jsem se nedočkal. :kol-32:

Editováno: , autor: Pawouk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně zase volali po servisní prohlídce ze Škody a volání z Jarova bylo tedy lepší - ačkoli oboje je asi na nic, tak když volali z Jarova, tak to alespoň byla nějaká holka, která tušila co je auto a že má čtyři kola, zeptala se na zkušenosti a zapsala to. Jestli to pak hodila do skartovačky nevím. :) Ale to ze Škody, to byla hrůza - bylo to spíš jak nějaký univerzální dotazník, pořád jen známkovat 1 až 5 a když jsem ji řekl cokoliv, co bylo dobře, nebo špatně, tak jen "Hmm, hmm... A další otázka..." :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tak to já jsem z servisem tady u nás spokojený (servisoval jsem tam i VW) a nikdy nebyl problém. Sice nevím jak s autem jezdí a radši to snad ani vědět nechci :D ale vždy vyjdou maximálně vstříc! Možná je to taky menšíma známostma ale po nějaké opravě atd. mi volá slečna/paní z MB jestli se může poinformovat o nedávno provedeném zásahu... Absolutně nemá souvislost ze servisem protože nevěděla podrobnosti ani některé věci které jsem řešil mimo klasickou objednávku... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechcem sa nikoho zastávať, ale čo vlastne čakáme za také platy ? Verím tomu, že keby boli v servisoch ľudia, ktorých to baví, sú šikovný a slušne zaplatený, tak by sme nikdy nemali žiaden problém v servisoch (určite by sa výnimka našla). Ale takto, keď ten človek má robiť za (dajme tomu 600€ v hrubom) a to som asi prehnal, tak sa na to môže vy.... a ešte ho stále niekto buzeruje. Ešte raz, nechcem sa ich zastávať, lebo my zákazníci za to nemôžeme a preto nie je fér že si to odserieme my, ale takúto asi ja vidím príčinu, prečo to tak je. Ja si svojho technika radšej pravidelne podplácam a potom to už vyzerá inak :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja viem, ale osobne som poznal niekoľko ludí, ktorý boli príkladným prijímacím technikom a takisto pár servisákov, ani jeden v autorizovanom servise už nepracuje a dôvod ? Môžeš byť dobrý ako chceš, môžeš sa snažiť ako chceš, plat ti tam nikto nedvihne. Konkrétne jednému môjmu bývalému kolegovi (predtým robil v autorizáku, super chalan, vždy so všetkým pomohol, komunikácia na vysokej úrovni, s vysokou školou technického smeru, aj sa vyznal, robil to preto, že ho to bavilo) povedali, že buď bude robiť za to, čo mu dávajú, alebo sa môže dvihnúť a ísť preč (čo aj spravil) lebo na jeho miesto vonku čaká ďalších 10. Tak nie je to celkom tak ako hovoríš (aj keď výnimky sa určite nájdu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...