Červen 11, 201411 r zdraví, chci se zeptat jak vám chladí klima v tomto počasí? Mě po 40km cesta z práce a celou dobu na LOW fukar na plno a stejně v cíly ze mě tečou čurky. v rodině máme ještě octu 1 s manual klimou a po 10km je v autě kosa jak prase.
Červen 11, 201411 r Me zacina chladit po par metrech. Tak cca po jednom km uz je to v pohode. Teda zadny rampouchy ale v aute je uz prijemne a klima uz jede tak na 4 carky Upraveno Červen 11, 201411 r od vlakras
Červen 11, 201411 r Dik za info. V utery jedu k panu doktorovi tak uvidime co reknou. Snad jen malo naplne[emoji6]
Červen 13, 201411 r mne to chladi dobře...po par metrech....ono totiz zalezi jestli na tebe pres sklo sviti slunko nebo ne...tam je ten rozdil pak propastnej...kdyz na me sviti slunce musim snizit teplotu a dat fukary na me...kdyz nesviti slunce (treba v lese,tunelu) tak staci treba 22st a fukary kamkoliv a je to v pohode... Nicmene treba na semaforech je to pekne cejtit (vibrace volantu) asi sahara staci vypnout a ticho
Červen 18, 201411 r Ahoj, mám asi stejnej problém s climatronicem jako tady řeší d.novakd. Klima ve vedru nestíhá chladit, ani po 45 minutách jízdy domů z práce, nefouká na nastavení LOW ledově studený vzduch ( auto jsem na začátku jízdy vyvětral při otevřených oknech ). Teď při normálních venkovních teplotách okolo 24 stupňů, kdy mám nastaveno na klimě 21 st a sednu odpoledne do venku zaparkovanýho auta, začne správně fičet na plný otáčky ledovej vzduch, aleotáčky se sníží strašně brzy a v autě je opravdu ještě velký teplo a z výdechu klimy už jde vlahý vzduch, který to uvnitř prostě neochladí. Nezdá se mi, že by bylo málo chladiva, ale vypadá to na potíž s diagnostikou správné teploty, že by čidlo, či SW? Upraveno Červen 18, 201411 r od vpv
Červen 18, 201411 r zdarec, sem rad ze sme na tom stejne a není to muj pocit jenom. ted to bylo v servisu a nedopadlo to dobře. "vse ok, muj pocit ze to nechladi". vyzkousel sem zalepit ty teplotni cidla na climatroniku a je po problemu. auto chladi jak ma a otáčky fukaru nepadaj. bud sou vadny cidla a nebo sou blbe umisteny a jak fouka studenej vzduch ze strednich ofuku tak jak pada k zemi tak to ty cidla moc ochlazuje. tezko rici. ale po zalepeni je vse ok. takze to asi tak i zustane napořád když servis na to seer..e
Červen 18, 201411 r blbe umisteny nebudou...mne to nedela...resp. otacky po chvilce klesnou na cca polovinu (aspon to tak nehuci) ale v pohode to stihalo vychladit i v tech vedrech....
Červen 18, 201411 r Zajeďte do servisu a nechte si zkontrolovat verzi SW,já už jsem přehrával SW přes kod zásahu,dokonce se mi tam objevovali závady.Byla sada špatnéhoSW.
Červen 18, 201411 r Zajeďte do servisu a nechte si zkontrolovat verzi SW,já už jsem přehrával SW přes kod zásahu,dokonce se mi tam objevovali závady.Byla sada špatnéhoSW. Tam uz sem byl a vim hovno co stim udelali ale asi nic[emoji2] stavim se k tobe cestou z prace mam to kousek [emoji6][emoji6]u vas sem byl zatim spokojen v ramci moznosti
Červen 19, 201411 r Tak to sem zvedav[emoji6][emoji6] snad pochodis lip jak ja [emoji2] uz si prijdu jak vecnej stezovatel - jestli to moc nehrotim vsechny neduhy. Ikdyz je to new auto za hodne penez[emoji6]
Červen 19, 201411 r Nene, děláš dobře, kázeň je to nejdůležitější a tvrdě do nich. Aby si nemysleli jak výtečná dělají auta.
Červen 23, 201411 r Mě to chladi vpohodě, když chci ochaldit auto co nejrychleji, fukary namirm ke stropu a nastavim nejnissi teplotu ale low nedavam prijde mi ze to potom neridi spravne otevirani klapek a nefunguje to poradne...
Červen 25, 201411 r pokud chcete po nastartovani rychle ochladit, dejte ne chvil "auto", nizkou teplotu a "vnitrni cirkulaci"... pomoci vnitrni cirkulace rychle ochladite interier a pak vnitrni cirkulaci vypnete...
Červen 25, 201411 r Schválně vyzkouším, jestli je ochlazení interiéru pocitově rychlejší s vnitřní cirkulací.
Červen 28, 201411 r At už manuální nebo automatická, důležité je na začátku auto pořádně profouknout od horkého vzduchu, potom co to stálo na sluníčku. Pak až zapnout klimu s vnitřním okruhem. To je asi, nejrychlejší možnost. Ale to je OT.
Červenec 3, 201411 r Zajeďte do servisu a nechte si zkontrolovat verzi SW,já už jsem přehrával SW přes kod zásahu,dokonce se mi tam objevovali závady.Byla sada špatnéhoSW. Včera byl u mně kámoš s kablem a s prdele jsme rapida napíchli. Bylo zjištěno několik chyb klimy. Dnes návštěva servisu a že je vše ok, zavady smazány a příští týden mám jet pro nový software. Problém je v softweru. Takže kdo máte nějaký problém, nechte zkontrolovat! Auto vyrobené jako jedno z prvních m.r 2014.
Červenec 3, 201411 r Jo, minulej tejden jsem byl na servisce při 30.000km a říkal jsem jim také, jak mě zlobilo topení. Našli tam nějaké hlášení chyb a nahráli nový SW. Tak snad už to bude OK.
Červenec 4, 201411 r Tak mi to prestalo foukat kloudne na nohy. Prijde mi ze si klapky delal co chtej. Nastavim fukar na max, zavru vsechny ofuky, zmAcknu foukat na nohy a jen takovej slabej vanek, cekal sem vitr stejnej jak na ksicht a ono prd. A chlazeni od posledni kontroly taky absolutne se nezmenilo. Dnes jedu do jineho servisu v lipovce matrix tak uvidime co stim udelaj atd.
Červenec 4, 201411 r U hlavacka ani nevedeli ze nejakej new sw pro klimu je [emoji2][emoji2] furt same vymluvy. Odbornici jak prase[emoji2].
Červenec 4, 201411 r pánové a dámy. musím poděkovat hodně panu hollywood.2(servis men) a panu Plodkovi (garanční technik) z Autocentrum Matrix lipovka. 1. narychlo objednání v 10 ráno ikdyž měli frmol, tak to šlo bez keců. 2. jednání jak v bavlnce - náš zákazník náš pán i když de o reklamaci. 3. hollywood.2 - problémy zná s rapidem - vlastní zkušenost. ( takže hned přehrán SW climatronicu). Žádný nevím co s tím, to se vám zdá a podobné výmluvy jen abych byl co nejrychleji pryč. Co se týče new SW - ze servisu sem jel domu cca 40km. na teploměru venku bylo 28. nastaveno 20stupnu na AUTO - ONO TO CHLADÍIIIIIIIIIII. takže ten climatronic tam není jen dekorace. V autě bylo krásně přístě už možná dám 22 . tento servis doporučuju s těmito lidmi. Díky :kol-47:
Červenec 4, 201411 r No super, takto kdyby to šlo i jinde. Všechno dělají lidi, bohužel na to většinou kašlou.
Červenec 17, 201411 r Myslim, ze mi to taky chladi min nez loni. Nevite, jestli by mi to naplnili v ramci reklamace "uniku"? A pak jsem se chtel zeptat, jestli mate nejaky potah na sedackach kvuli poceni? I kdyz mam zaplou klimu, tak jsem na zadech uplne mokry...
Červenec 17, 201411 r Tak to zkus nějak změřit z výdechů by mělo jít cca 5 °C vzduch. Jinak se zádama, to se vsákne , myslím si, že tomu ničím nepomůžeš a ani potahem. navíc kdo by chtěl nějakej hnusnej potah. Jednoui za čas to vemeš suchou pěnou a je to. Popř. u firmy co se zabývají čištěním interieru za tisíc a hotovo. Kvalitní potahy co jsou od MAD SR začínají na 4tis za textilní a ty když nasadíš už stejně nesundáš ( v kvalitě orig. čalounění ), tedy by se čistily obdobně a nějaký levný tuzing potahy nemá cenu se bavit. Upraveno Červenec 17, 201411 r od Petrrr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.