skodovak99 Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Neni problem. Poslu Ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
architect Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Vormen dík za typ. Objednal som si jeden a porovnám to. Síce mi tam chýba otvor pre LEDku, ale zdá sa mi taký... no proste úplne iný ako mám teraz. Možno skončí v šuplíku a možno nie. Momentálne nemám dôvod niečo meniť, každopádne prečo si ale nevybrať to lepšie, keď sa dá, že áno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Ty se na tu ledku divas? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
architect Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Pokiaľ všetko funguje ako má, tak nie je najmenší dôvod na potrebu kontrolovať funkčnosť vysielaných povelov aj vizuálne. Opodstatnenosť nastáva až v okamihu, keď sa po zatlačení tlačidla nič neudeje. Tá LEDka totiž nesignalizuje iba kvalitu batérie. Jej činnosť je totiž priamo odvodená z riadenia výstupného tranzistoru, ktorý modulovaný signál posiela rovno do antény. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Dnes prišlo puzdro, uvidím koľko my vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 tak už mám kryt taky doma. rozměrově sedí dobře, ale vadí mi, že jak je to tenkej materiál, tak to odstává pokud se toho dotknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Zaujímavé, ale chcelo by to lepšie fotky trochu viac z diaľky a hlavne s nacvaknutým rámikom - chrómovým, alebo skôr s čiernym ako má monte carlo, takto bez rámika to nevypadá moc dobre a hlavne by to chcelo umyť auto keď sa už fotí pre e-shop A cena 70€ (2.000Kč) mi tiež príde trochu moc.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 cena podle me normalni,... jsou i drazsi ,, honey comb " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 To potřebuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Nejako to už má moc utopené, hlavne tie zadné kolesá. Ale jednoznačne tiež by som bral zníženie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Možná by to sneslo o pakec větší kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Za mě palec dolu, takhle vypadal náš citroen, když zdechla náprava. Snížení je u rapida super, ale tohle už je (přes)příliš. A ani ofuky to nezachránily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Neni to moc, je to akorat, ale chce to zvolit uz jiny profil gumy a aby kola vice upoutala tak i jiny design kol, pak to bude oka, i s ofukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 .... tak co, bando, kdo si z toho vezme inspiraci ? Ja doufam ze nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Za mna ta chromova linka pod oknami docela fajn len by to chcelo 17" kola :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Kolotociar, otras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Tak dalšího chromového fešáka máme přímo tady mezi námi: http://forum.skodahome.cz/gallery/album/2131-raptor-sport/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 já to viděl... nevím, co je hnusnější, jestli interiér nebo exteriér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Nemám slov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 taky sem videl a uz sem hnedka nadaval,.. nesvic me dostavaji ty nastrikane krytky mlhovek nejdriv zlute a pak teda nejake stribrne,.. no to je proste hnus, ja nechapu co ten clovek ma za problemy ze se mu to libi a dokaze to dat na auto,... rad bych si precetl nejakou studii z USA jde vedci zjistily co se skryva za lidmi toho typu ........ majitel at se na me nezlobi, ale je to proste prehnany, az moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Vědci zjistili ;-) Takový pěkný auto....to bývalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Nejsem ve skole abych hral na nejyky i/y a jeste k tomu na konci, kdo to ma furt oduvodnovat ... ano, treba vYkend to chapu, ale to je zase neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraustr Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 No to žlutý kolem mlhovek je slušná mrda Když vidim ten starej volant, tak bych do rapida snad ani nešel....dělá to fakt hodně na vzhled celkovýho dojmu z interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 odkaz už nefunguje :-) Kraustr: Který se ti libí víc? Mě přijdou oba celkem rovnocenné... Mě se spíš líbí když je třeba obšitý tou červenou nitkou. Ale jinak velký vliv na interiér nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.