milstas Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) Tedka se chystám na výměnu oleje a všech filtrů, origo servis škoda mi dal tuto nabídku: 1l LL olej - 841,-Kč (náplň - 4,3 - 4,5l) - VW 507 00 (VW norma) mám vlastní olej olej. filtr - 265,- Kč vzd. filtr - 614,- Kč paliv. filtr - 997,- Kč práce za inspekční prohlídku: cca 2250,- Kč Dohromady to dělá: 4126,- zajímalo by mě co je to ta inspekční prohlídka a proč je tak drahá... ja platil to sami po 15ti tisicich Editováno: 27. Říjen 2014, autor: milstas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 To je nejaky drahy, to se asi tu cenu zpletli se Superbem ne? Navic napln je presne 3,9 l oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 nevim takovou sem dostal fakturu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Má faktura - Rapid 1,2 TSI/63 kW: Servis výměny oleje (pevný) - olejový filtr, olej Shel 5W40 Ultra, čistění klimatizace = výsledná cena 2.498 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Jo ale ty mas 5w40 ne LL. Kolik chteli za litr tohodle oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 299,46 Kč. Po roce jsem hned přešel na pevný interval. 30 tis. km za rok nenajedu a mít olej v motoru déle jak rok není zrovna to pravé ořechové ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 ne všichni jezdí jen kolem komínu + jednou za rok do jugošky, jsi dost nepřesný 30,000 km je mezní hodnota proměnlivého intervalu, já jezdím dlouhé trasy výměny mám po cca 25.000km a 18 měs., na cesty do hypersuper mám feldu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 (editace) Moje faktura Rapid:1,2 TSI 77KW Servis výměny oleje-olejový filtr,olej shell 5W30 AV-L,čistění klimatizace,filtr prachový a pylový cena 3555kč Editováno: 13. Listopad 2014, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 To docela jde. olej si měl vlastní nebo jejich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Jejich olej já si svůj nenosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 kolik stoji ve skodovce cisteni klimy? je to cisteni jen smradu, nebo komplet vysati, namazani kompresoru, desinfekce a znovu naplneni? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 ta klima by mě taky zajímala..začátkem léta mě čeká celkem mazec servis: - znovu olej (donesu vlastní) - prohlídka na 30tis km (2 letech) - nevím co všechno se tam dělá...mluvili něco odemontáži brzd a asi filtry a koli kto koštuje, co sem tu četl tak to nebylo moc drahý - chci nechat udělat geometrii (v srpnu už naměřili hraniční sbíhavost) - chci tu klimu - vyčištění,doplnění trochu se děsím ceny :-D ale co už...je to daň za zatím bezproblémový provoz (idkyž daní by měla být ta pořizovací cena žejo)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Cece, když jsem mel ještě octu... Tak jsem mel 30000 každý rok...a nebylo to tak dramaticky (a to jsem vlastní olej nenosil), a tobani dvouleta při šedesáti... U rapida to nemůže horší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 U 2r/30tis se brzdy neřeší. V podstatě jde jen o základní úkony, tlak pneu a hloubka dezénu, množství kapalin, olej, olej filtr, kontrola povinné výbavy a spíše vizuélní prohlídky kde čeho. Klima dezinfekce třeba ano, taky jsem si nechal dělat, tou spec. pěnou co se cáká od pouzdra pilového filtru na výparník atd. Cena do 300Kč. Pokud chceš řešit kapaliny klimatizace (chladivo s mazivem) je to myslím si zbytečné. Já to u O1 řešil v 6ti letech stáří a 100tis a pořád tam bylo 70% obsahu s tím, že mezní je 60% (prevence, klima fungovala), toto budu řešit u Rapida ve 3-4 letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 mne tenkrat rikali, ze ve 30ti tis se rozebiraj brzdy, asi na kontrolu ci co ja vim... no jeste ty filtry vsechny by se snad uz mely menit (kabina,vzduch)...a ja k tomu hodim tu geo a nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Hovno, si byl asi u kukacek. Pylovej filtr 2 roky nebo 60tis. Vzduchovej filtr 90tis nebo 6 let. Svicky 60tis nebo 4 roky. A tady mas ukony delane pri servisce 2 roky/30tis. Tedy zadne rozebirani. kvuli Tobe jsem musel ven na mraz do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 rozebíraj brzdy? podívaj se akorát jak vypadají destičky a kotouče.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 zvláštne vyplnené ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Proc? Co je divne? Mne to prijde normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 ide mi o toto,napr: ak bol v rezerve špatný tlak a následne bola dohustená,tak je to v poriadku vyplnené ...čiže neni v pořádku/odstraneno ale tým pádom by to malo byť takto aj s napr.s prachovým filtrom,olejom atd ...ale beriem to ako kozmetickú chybu,všade to vyplňujú inak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 jj vyplnují asi vám pošlu muj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 no pochváľ sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) Pokud pujdu na vymenu oleje v unoru (promenlivy interval) a 2 roky od koupe mam v kvetnu, tak na servnisni prohlidku pujdu v kvetnu nebo to udelaji pri jednom? Odpovim si sam, viz. zde - v unoru olej, kveten servisni prohlidka. Editováno: 2. leden 2015, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 spravia ti to všetko v jednom čase ...načo by si chodil 2x behom 3 mesiacov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 A proc ne, 3 mesice jsou 3 mesice, proc by si mel zkracovat zbytecne interval. Pokud by slo o 14 dni, budis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.