Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zajímavý bugfix :))) ok.. vyzkousim .. diky.

Nicmene, nutno dodat.. kdo vi co za tim je, protože mam pocit, ze na jinych souborech to fungovalo korektne a navazovalo se to tak, jak mělo .) takze .. proc ne... na divnou chybu, divný bugfix .)

Vloženo

Ahoj, pokud uz se to tu objeviło, predem se omlouvam. Dnes se mi stalo (3x), ze se mi pri jizde vyplo autoradio a po asi minute, dvou se radio jakoby zresetovało a zaplo. Nekdy mi bluetooth nenasel telefon a pak se po vypnuti a zapnuti motoru radio zase vzpamatovalo. Kdyz se radio vyplo, tak vzdy tlacitka okolo displeje svitila. Pak se zase proste zaplo a jako by se nic nedelo. Ma nekdo podobnou zkusenost? Predem diky za odpoved!

Vloženo

To natocenie video, mozem potvrdit. V januari mi zacalo radio blbnut. Prepinalo sa same, nereagovalo na dotyk. Po odoslani videa do SA, mi vymenili panel radia. Ale teraz opat prisla zima a nastal rovnaky problem. Opat som nahral video a v servise video poslali do SA. Ale teraz uz SA natahuje cas. Najskor mi prehrali SW a dnes si opat stahovali nejake logy. Auto je uz mimo garancie, ale na toto by sa zaruka vraj este mala vztahovat, takze som zvedavy. Takze urcite vzdy nahravaj video.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Vloženo
V 24. 11. 2016 at 18:03, dettektorr napsal:

Dekuju moc. Je divny ze mi to ten update portal nenabizi.

Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk

V 18. 12. 2016 at 17:04, martin.salat napsal:

Takze panel radia opat vymeneny. Uvidime, dokedy to bude fungovat.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

oba dva, vypněte si svoji hlášku "odesláno z ......" -> prohřešek proti pravidlům

• o 2 týdny později...
Vloženo

Chtěl bych se zeptat, zda bude po výměně starého Swingu za Bolero(displej - 5E0 919 605B, jednotka - 5E0 035 842 A ) a následném nakódováni vše fungovat.
Mám HF na starém Swingu.
Bolero je z OIII, kde byl namísto Bolera namontován Columbus, takže snad žádná černota.

Vloženo

Ahoj,

Byl jsem u dealera Skoda v Kladne a reklamoval chyby v Boleru. Mam soft 0359 a hle pro me auto vyrobeno 11/16 neni zadna aktualizace k dispozici. Prej to resil primo s Boleslavi. Cumim no.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Nevíte někdo jak změnit barvu okolo loga stanice?

Mám okolo loga bílou barvu (viz. 1 foto) a našel jsem,že někdo tam má šedou (viz.2 foto).

Nejvíc by se mi líbilo,aby logo vyplnilo celý rámeček. Jde to ?Jak to máte vy?

20170126_095455.jpg

DSCF6414.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...