cosby Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Na školením nám o tom pěkně popovídali a výsledek-Plyn o osobáku nesmysl.Rozepisovat celé školení nebudu,ale podstatné věci jsem už tady na fóru o tom někde psal. Olej z kompresoru se do pneu nemá jak dostat.vlhkost ano,ale na to by měly mít pneuservisy odlučovače.My máme na výstupu z kompresoru a pak u každého stroje,který pneu fouká.Ale přiznávám,nejde vlhkosti 100% zabránit. Byli a jsou lidé,kteří chtějí foukat "dusíkem" i satré rezavé disky a diví se,že jim to za chvíli uteče.Největší problém je těsnost pneu u patek.Pokud je plech.nebo alu. disk rezavý/zoxidovaný tak žádný plyn nepomůže. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Vcera pri dofukani pneu som natrafil na tuto neprijemnost.Conti TS 830 225/40 R18.Dalo by sa s tym este nieco robit,napr. vulkanizacia a prehodit na zadnu napravu alebo rovno zahodit?Kord nie je odhaleny,je tam tusim 10mm vrstva na ochranu disku.Dik za kazdu radu...kazdopadne,dnes s tym idem do pneuservisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Měl jsem to samé a bylo to dvěma pneuservisema vyhodnoceno jako neopravitelné, nicméně nezávadné, jelikož to nenarušovalo konstrukci pneumatiky. I přes tuto skutečnost jsem se tehdy rozhodl pneumatiku vyměnit. Pro klid duše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Ja bych to hned vymenil. Po meste to treba nevadi jezdit se s tim da, ale dovedes si predstavit, ze s tim v jedes do Reichu na autobahn a rozerve se ti to v 200 kilometrove rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Taky bych ji radši vyměnil, už bych tomu nevěřil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Uz si sa na to iste pytal na FB...presne ako pises, je to ochrana disku, kde je celkom dobra vrstva gumy. Keby to nejako poskodilo kord, uz by si mal bublinu, pretoze by sa ti prerezalo nejake vlakno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Pneu je jedna ze zásadních věcí, co tě při jízdě drží na silnici, určitě bych obětoval peníze za sadu 2ks nových pneu kvůli bezpečnosti... Na motorce nenechávám ani zalepenou pneu, hned jak je to možné ji měním za novou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 V 12. 11. 2018 na 7:32, ritch napsal: Vcera pri dofukani pneu som natrafil na tuto neprijemnost.Conti TS 830 225/40 R18.Dalo by sa s tym este nieco robit,napr. vulkanizacia a prehodit na zadnu napravu alebo rovno zahodit?Kord nie je odhaleny,je tam tusim 10mm vrstva na ochranu disku.Dik za kazdu radu...kazdopadne,dnes s tym idem do pneuservisu. nieco podobne som si spravil ked som uhol sanitke na obrubnik, bolo to vsak na konci sezony (aj ked guma bola nova), jazdil som s tym opatrne a dalsi sezonu som kupil nove. predsalen je to to co ta drzi na ceste a ci uz na zadnej slebo prednej naprave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Ja by som s týmto nejazdil. Ale môžeš to ešte skúsiť speňažiť ak to predáš v páre. Buď niekto kto veľmi šetrí, alebo nejaký drifter ti za to možno ešte niečo dá. Dúfajme že to bude ten drifter... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 S podobnou pneu jsem jezdil několik let - bylo mně v servisu řečeno, že dokud to jen guma a není to až do vnitřností, nic se neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Mam dotaz jak hodnotite sadu http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kompletni-zimni-kolo-16-octavia-iii-cax205556lmq3x nebo http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kompletni-zimni-kolo-15-octavia-iii-cax1956557pl5x?expDataType=CatalogEntryId&expDataUniqueID=275516 . Připadně mam radši objednat samotne disky a pneu a kde . Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Mám na O3 combi Barum polaris v rozměru 225/40 R18 a při rychlosti nad 120km/ h je slyšet docela hluk z venku. Dělají to ty Barumky? Na letních jsem jestě nejel, tak to nemohu porovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Barum jsou všeobecně hlučnější, navíc na našich silnicích v tomto rozměru se ani nedivím, že je auto hlučné... Já mám vždycky letní 17" hlučnější, než zimní 16" a to mám letní Pirelli nebo Michelin a zimní Dunlop nebo Continental... Takže žádné levné pneumatiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 V 16. 10. 2018 na 22:24, capo napsal: Já mám nějaký tenký řetízky od Pewagu - model Servo Sport kterej má 7mm takže se vejde líp než normální řetězy. Na těch pár nouzovek co s tím zažiju dobrý a víc to neřeším. Díky za tip, řešim řetězy na R18 a tohle asi funguje. Zajímavé, že škoda to nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 před 25 minutami, Aleš_BX napsal: ony jistě nebudou jen Barum Polaris, ale budou mít ještě nějaké číselné označení... pak není problém si na webu najít euro štítek, kde je uvedena mimo jiné hlučnost v decibelech a porovnat ji s euroštítky pneumatik prémiových výrobců... pochybuji, že tyto pneumatiky a ještě v 18" bude zde na fóru někdo na O III mít... Díky, mrknu se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Ta cena je super, taková lidová [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Tak označení je Barum Polaris 5 (225/40 R18). Zaměřil jsem se na hluk po dálnici Praha Plzeň a na dobrém povrchu je to OK. Hlučnost se projevuje až od 140km/hod ale to už je asi proudící vzduch okolo auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 To není posměšek, to je reálná cena u prodejců a mimo je nekoupíš. Myslel jsem to tak, že už neví, co by za ty liťáky chtěli. A neboj se, všude je to stejné. Já nakonec vzal originál hybridní plechové disky, protože mě celá sada vyšla na 12000kč i s pneu. Zimáky moc neřeším, stejně je to pořád zasviněné, navíc většina "zimních" ALU stejně po 3-4 letech začne podcházet a jak jsem psal, dávat za zimáky dalších 30000kč to peníze radši využiji jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Než se zima zeptá.... z důvodu letošního přechodu na větší kola mě čeká koupě nových zimních pneumatik. Zatím mám tyto tři v užším výběru pro rozměr 225/45 R17 94V CONTINENTAL WINTERCONTACT TS 860 MICHELIN ALPIN 6 PIRELLI WINTER SOTOZZERO 3 Očekávám že během zimní sezóny párkrát zavítám i do míst kde se silnice pouze pluhují, poř. neudžují s pomocí soli. Vzhledem k rozměru nepočítám s použitím řetězů. Máte někdo některou z výše jmenovaných pneu na OIII a jak jste s nimi spokojeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) Opakovaná zkušenost s Continental WinterContact TS 8xx, naprostá spokojenost a vynikající hodnocení v testech. Další zimní pneu budou TS860 (nebo novější). Editováno: 20. Červen 2019, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 TS860 = celkově jedna z nejlepších pneu co jsem na zimu měl. Nemám vůbec žádný výhrady. Za mě 1-, ve všech podmínkách . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Continental [emoji106]. Dlouhodobá zkušenost s TS850 a můžu jenom chválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Pokud Continental sedí do tvého rozpočtu, tak není nad čím přemýšlet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Já ještě můžu doporučit Dunlop Winter Sport 5. Taky jsem moc spokojenej. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 Díky za reakce. Continentaly TS 860 jsem měl tuto zimu (ovšem jen v 16" rozměru), zrovna mi ovšem nevyšla vysloveně zimní jízda (parkrát za sezónu obvykle jezdím na Jizerku a tam se pouze pluhuje). Cenu za ně akceptuji, neb nic jiného mě na silnici nepodrží. A šetřit zrovna na pneumatikách rozhodně nechci. Oni ani ty zbylé z mého výběru nejsou úplně nejlevnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.