omicron Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Subwoofer opět začal zničehonic hrát, už jsem byl objednaný i do servisu, uvidíme jak to dlouhou vydrží. Obecně to s basy pouze z repro je celkem tragické, byť ten subwoofer není také žádný zázrak. Jen se slzou v oku stále vzpomínám na SoundSystem z O2/FL. Jinak jsem teď zjistil, že při nastavení prostoroveho efektu pro všechny sedadla je účinnost subwooferu docela nicotná, při změně prostoru pouze pro přední sedadla nebo jen řidiče jeho efekt dost naroste. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Souhlasím bez vyjímek.. mám úplně stejné pocity akorát při nastavení jen pro řidiče nesmí nikdo sedět na zadních sedadlech, protože tam pak ty basy jsou nesnesitelné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Ano je to tak, já s tím obvykle jezdím v nastavení prostoru pro přední sedačky, to to tak nějak pocitově hraje nejpřirozeněji. Co je paráda, je přehrávání hudebních DVD s DTS nebo DD5.1 zvukem, tam je ten přední středový repro velmi znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 (editace) V jakem formátu máte ty DVD s DTS nebo DD5.1 Mám sbírku audio cd s DTS popř. DD5.1, ale canton to nepřehraje :( Starý dvd přehrávač s podporou DTS jo. edit: tak si udělám ještě test s více médii, koukám, že některé mám jako DVD-audio (složka VIDEO_TS) a další mám jako klasické audio cd v DTS formátu a už nevím které jsem zkoušel :) Editováno: 4. Červenec 2019, autor: xxx.79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 Já mluvím o DVD video discích. Takové musí přehrát DVD přehrávač Columbus vždy. Audio CD jsem ani nezkoušel, mám také velkou sbírku, ale mám to komplet zdigitalizované na domácím SqueezeBox serveru ve FLAC, tak to nemá smysl tahat do auta na starých CD nosičích. Ale DTS a DD5.1 to přehraje pouze z nosičů DVD video. Alespoň co jsem zkoušel. Nedá to ani ze souborového FLACu, ani z disku CD Audio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 6. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2019 OK, dík za info. Budu muset vymyslet jak to překonvertovat na DVD, jelikož mám 90% CD-Audio DTS což Columbus přehraje jako digitální šum (nedokáže dekódovat DTS obsah CD média). Pár informací jsem našel i na briskoda tak uvidím co spáchám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 (editace) Zdravím. Mám v aute Columbus plus SS Canton a MIB2, Nevie niekto, či sú na jednotke MIB aktívne aj klasické reproduktorové výstupy mimo tých optických cez ktoré je napojený procesor Canton? Alebo, ak nie, či je možné ich nejako ,,spojazdniť"? Editováno: 25. Listopad 2019, autor: jl241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Neměnil jste někdo Canton repro za nějaké jiné? lepší? Začíná mi nějak chrčet pravý velký reproduktor ve dveřích, asi se mu nelíbí zima, protože vždy chrčí po pár hodinovém stání venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Normál. Dokud to po zahřátí přestane a hraje, tak to neřeš. Pokud to bude horší... 1. Reklamuj to 2. Sundat tapec na dveřích a kouknout zdali není repro mokrý, uvolněný, volné jiné součásti, není nedocvaklý nějaký konektor.... může to být i konektor ve dveřích, i když to bys měl problémy i jinde ve dveřích. 3. Předpokládám, že zesilovačem to nebude..... Nebo něčím jiným.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 @Clerfayt přesně jak říkáš, u zahřátého auta to nedělá, jen mě zaráží, že minulou zimu nic a teď toto a to není nijak extrémní zima, jinak poslechově zhoršení nepociťuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Jasně. Myslíš, že něco drnčí o něco? Jestli Tě to krká, sundej tapec ze dveří a možná budeš moudřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 @Clerfayt tak dnes ani po zahřátí auta a cca 2hodinové jízdě drnčení nepřestalo, takže půjde zítra tapec dolů, ale bojím se, že bude reprák kaput, protože mám dveře vytlumené a není možnost, aby v nich něco drnčelo. Zuk mi připomíná roztrhlou membránu, kde při vyší hlasitostí začne chrčet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Uvidíš. Kdo Ti to vytlumoval? Může tam být cokoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 @Clerfayt já sám, takže vím, co kde mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Tak to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judas8 Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Ahojte mate ten isty problem ze ak date fader len na zadne reproduktori tak hraju mizerne ...ziaden bass ziadna kvalita zvuku ,pri max hlasitostu hraju potichu...mam canton octavia 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Dělá to i Superb. Nesmíš chtít, aby hrály jenom zadní bedny. Musíš to nechat hrát celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Presne tak, system je optimalizovany pro provoz cele kabiny, nebo jen prednich sedadel, to je i prepinatelne v Surround nastaveni . Stahnout to jen dozadu pres Fade asi nebude ta spravna cesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judas8 Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Som si vedomy ze to nejde mat iba uplne v zadu ,len som bol nemilo prekvapeny ze ako ,, krasne " hra predok a v zadu idu iba vysky stredobasi nejdu vobec...ak ano iba vydavaju nekvalitny šum ,to vsetko bez subwofera ak to doladim subwoferom da sa to uz pocuvat ale aj tak strasne slabucke pri max hlasitosti ! Potom ten stredobas tam ako keby bol zbytocne... . Dalsia vec : skuste sem niekto napisat ako to mate nastavene v menu audio basy ,stredy, vysky ,canton surround plus sw aj fader ,lebo ja som s kvalitou zvuku velmi skamany a neviem sa dopracovat k nejakemu optimalnemu nastaveniu audia. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 @Judas8 už se to tu probíralo několikrát, pokud chceš Canton posunout o level výše a užít si trochu poslech, vytlum dveře a prostor kolem subwooferu. Budeš spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Mám O3 FL, ve výbavě L&K, tedy Amundsen a Canton. Je toto auto nějak vytlumeno proti ostatním výbavám? Po roce a půl používání mi zatím nic nevrže, tak to nechci rozebírat, ale pohrávám si s myšlenkou na vytlumení kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Není. I O3 L&K je jen obyčejná smrtelná Octavia. Vytlumená stejne jako např. Ambition, či Style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 A ona je i nějaká nesmrtelná ? Ty už jsi jí tedy viděl "usmrcenou", rozebranou a otevřenou ? před 2 hodinami, lexaji napsal: Mám O3 FL, ve výbavě L&K, tedy Amundsen a Canton. Je toto auto nějak vytlumeno proti ostatním výbavám? Po roce a půl používání mi zatím nic nevrže, tak to nechci rozebírat, ale pohrávám si s myšlenkou na vytlumení kufru. Jsem na tom podobně, ale již přes 2 roky (a s Columbusem a 1.8 TSi / DSG). Ale seděl jsem nějakou dobu v podobné (ne LK), a s tím klokanem 1.5 TSi a nějakým obyčejným rádiem, a to auto bylo objektivně celkově o dost hlučnější (potvrdilo to nezávisle několik dalších lidí). A vzhledem k tomu, že před nějakou dobou se do mě v jejich vlákně o hopsání pustilo několik majitelů toho klokana 1.5 TSi (a žádný LK) s tím, jak je jejich auto či motor nejtišší, tak si pohrávám s myšlenkou, že by přeci jen LKčko mohlo toho tlumení mít někde více... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Někdo z tohoto fóra má totiž občas pocit, že L&K je Bentley, tak jsem jen uvedl na pravou míru, že je to stále obyč. Octavia. Věnujme se prosím Cantonu a nechytejme za slovo. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Myslím, že je zcela zbytečné vypouštět takové rejpavé poznámky (stačilo poznamenat, že není), určitě si to nikdo nemyslí, leč s takovou výbavou to určitě obyčejná Octavie není. Takto to vypadá jako nějaká hloupá závist vůči těm, kteří si LK výbavu pořídili. Nevšiml jsem si také, že by se oni naopak vysmívali tobě, že Canton či LK nemáš... Tím bych to ukončil. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.