Přejít na obsah

VCDS - Dá se něco dokódovat do Rapida?


Woody

Doporučené příspěvky

Aha, diky. Pises, ze to brzdeni ma 4 urovne. To SPORT je nejvic a NORMAL je nejmin nebo je jeste neco vic a jeste neco min?

Ne, SPORT je asi to nejtvrdší nastavení, možná pod NORMAL je ještě SOFT,  jestli si to dobře pamatuju. Spíš to líp upřesní hoši od fochu :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte tak dnes som bol v skodovke nieco sa opytat a prijmaci technik mi povedal ze pre moje auto resp pre rocnik 2014 ja mam januar mu hlasi nejaku aktualizaciu softveru RJ posilovaca-bezplatne. Len sa bojim ze mi zmazu dokodovane veci. Nevedel mi povedat ci to zmazu ci nie. Neabsolvoval to uz niekto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

modry rapid: pokiaľ máš nakódovaný sport režim posilovača tak ti ho samozrejme vymažú, RJ bude nastavená ako bola z výroby.. ostatné veci by sa zmeniť nemali, budú flashovať len tú konkrétnu RJ.. 

 

Petrrr: v ABS v adaptáciách treba nájsť tú položku v ktorej sa to zmení.. teraz z hlavy neviem ako presne je to tam napísané, ale keď to uvidíš tak to pochopíš že je to tá správna :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hihi asi jak, když tady u Nilu je zima bez sněhu či jiné vlhkosti. Jsem byl rád za to dnešní mírně omrzlé levé zrcátko :D v -3,5°C. A sám víš, jak u R blbě zrcátka hřejou, bez vlhkosti a v teple to jde strašně blbě poznat, jestli se něco vůbec za zrcátkem v topné spirále děje..... Dá-li sv.Petrrr zítra, zkusím samostatně vyhřívání jen čudlíkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dýchnul jsem teď na zrcátko, orosilo se. Po zapnutí vyhřívání čudlíkem nastavování se dlouho nic nedělo, ale snaha tam jakás-takás vidět byla. Po otočení do nulové polohy, vychladnutí, orosení a zapnutí společného vyhřívání s oknem bych řekl, že se ten kondenzát rozpouštěl rychleji.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...