Petrrr Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Ja mazal pred pul hodinou po myti. Poprve, tak uvidime. To chlupate tesneni toho vsakne kupodivu dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraustr Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Nemáte někdo zkušenost s chrastícim kastlikem? Jede jak o život, na kostkách se mu líbí nejvíc, když přidržim dvířka tak to přestane, asi to něčim vystužit. Nejhorší je, že to auto srážej dolu takový banality, ale těch banalit je tolik, že se opravdu nedá hovořit a nějak povedenym autě. Je to škoda... Sem zvědavej jestli Fabka III bude stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Jo u kastlíku mi tam taky vrže, někdy jo, někdy ne. Tolik jako Tobě asi ne, já zatím zkoušel jen dotáhnout všechny šrouby. Na kostkách naštěstí nejezdím, protože kdyby jo, asi bych už měl své místečko v Dobřanech. Jinak dnes ráno do práce 15st. a po namazání tím přípravkem co nám sem zaslalo samo nebe ( resp. Panoil) ticho. Ještě uvidím až to bude šajnit odpo na sluníčku, ale vzhledem k tomu, že to zde má ověřeno tolik uživatelů, nevěřím že by to nefungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak se pridavam do klubu vrzajiciho tesneni. Jak se oteplilo je to peklo... koupim glycerin a napatlam tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Nějakej glycerin ti vydrží na chvíli. Panoil v tubě ten mi zachránil nervy. Zatím klid i v těch vedrech, pokud to vydrží alespoň půl roku přes léto, budu spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 proc myslis ze glycerin vydrzi jen chvili ? ja si myslim ze glycerin konzervuje a chrani mnohem vic nez silikonovy olej. ale je to jen nazor. uz to tady nekdo zkousel tim glycerinem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) Jo, já to zkoušel, proč myslíš, že to píšu. Zkoušel jsem jak glycerin tak silik olej, takový ty sráče s houbičkou proti zamrzání těsnění v zimě. Ale zkus, třeba budeš mít větší štěstí. jediné zde z diskuse vyplynulo, že pomáhá buď ta vazelína nebo nějakej olej motorovej, už nevím jakej co se používá do motorek. Když budeš hledat určitě to zde najdeš. Nepomáhá ani takovej ten jelení lůj. resp. vše pomůže, ale na strašně krátkou dobu v řádech týdnů. Editováno: 3. Červen 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 3. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 taky mi na hrbolech neco chrastí kolem kastlíku nebo možná i vic vevnitr v palubce....ale musi to byt delsi a pomerne rychla jizda....na tesneni zatim pouzivam loj, na ten panoil kouknu na servis uz kaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 myslím už to tady někdy bylo, ale jak jsem teď zjišťoval, kde je přesně kabinovej filtr, tak jsem objevil zespodu kastlíku kousek takovýho tapecu, kterej je zespodu uplně volně, skoro bych řekl, že každou chvilku odpadne :-) ale myslím, že zatím žádný zvuky nevydává. máte to tam taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Jasně, ale ten ty zvuky nedělá, je tam přišroubovanej někde vpravo a je lehce odendavatelnej na straně filtru aby nepřekážel při výměně právě toho filtru. Já si ho tak taky vždycky jako by odklopím když jdu vyklepat filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Také to tam mám úplně volně. Ale žádné zvuky při jízdě mi to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 tak jsem taky právě konečně namazal panoilem to těsnění dveří a je opravdu ticho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 mazete to teda timhle ? PAN OIL Silikonová vazelína, nebo necim jinym. Je tam toho vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) http://www.panoil.cz/silikonova-vazelina-c2-p3 příp. http://www.outdoor-cyklo-sport.cz/katalog/produkt/mazivo-silikonov-vazelina-30ml-48044 a podívejte na to info tam : "Vážení zákazníci, tento produkt obvykle odesíláme nejpozději dva dny po objednání. V současné chvíli se však dostupnost pohybuje v rozmezí 3-4 dní z důvodu velkého vytížení dodavatele." no jo, na Rapidy udeřila vedra Jinak ten olej pro dvoutakty, co si tady také někdo chválil, je Motul 510 2T. Editováno: 3. Červen 2015, autor: slapnahrabe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Mazat to olejem do dvoutaktů, bych se docela bál, co to s tím těsněním udělá, jestli se nerozpadne nebo neztvrdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) Já osobně bych to také volil až jako některou z dalších možností, ale tady kolega s tím má zkušenosti a najezdí hodně, tak se když tak optejte jeho. Jinak mi od 17.4. zatím ještě stále účinkuje ta zázračná vodička ze servisu, ale to bude tím, že tomu dali opravdu pořádnou nálož na můj popud. Editováno: 3. Červen 2015, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radik11 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Nestane se nic, mám namazáno už od minulého léta a klid. Vnější lišty jsou pořád stejné. Mazal jsem jen ty. Pokud někdo chce v okolí Ostravy, ať se zastaví, oleje mám dost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VillyZall Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Máte někdo zkušenost s křupáním? Dělá mi to při každé nerovnosti... Spaceback 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Vrzání těsnění, Motul510 a 50 000 km vůbec nevím o čem mluvíte Těsnění je krásně vláčné, sametové, měkké.Co Vám pořád v těch Rapidech křupe?Já mám 130 000 Km a nic, ale pozor!Jakmile zapomenu cokoli ve dveřích, kastlíku ap., tak je to rachot jako blázen (od svítilny, tictaců tužek ap., bacha na to.Já musím naopak prohlásit, že Rapid je téměř nejfestovější s čím jsem jezdil.Lepší bylo jen BMW a A3.Fakt se ale nesmí cokoli po autě volně povalovat, pak je to tragédie.Chápu ale, že pokud někdo má elektrony a nízkoprofiláče, tak bude drnčet i ručička tachometru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 To je hustej najezd a jinak zadnej problem? Kdy menis olej? Pevny nebo promenlivy interval? Jen strucne. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 posledni dny pozoruju ze mi neco rachta v řidičových dveřích, těsnění to není to vrže a teď minimálně po tom co jsem to natřel lojem. Stavítko pásu to taky není, v přihrádce nic nemám, přijde mi to jako by se tam kinklalo to okno....budu to dál sledovat, někdo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Petrrr : Problém prakticky nic.V začátku začalo při teple taky vrzalo to těsnění a jednou jsem šteloval ty dorazy kufru, taky to dokáže trochu lupat.To ale nepovažuju za nějakou závadu.Ještě mi odešla cívka, ale mám to na LPG a zjistil jsem jednu věc.Cívky odcházejí z důvodu použitých svíček.Pokud se nechá normálni, nebo třeba i Bosch na LPG, tak to po čase odpálí cívku.Proto dávám jedině Brisk na LPG s tenkou elektrodou a měním je častěji (20 000km).Pak vše funguje jak má.Jinak olej měním po 15 000km, origo Castrol z obautodíly, je tam docela levný.V roce jsem přestal chodit do servisu a měnim si to sám.Musím říct, že spotřeba oleje je nulová.Já jsem s tím autem max.spokojenej a to jsem dřív jezdil dražšími. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Takže ad vrzající sedadlo, třetí oprava to snad už vyřeší. Výměna kostry opěradla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Ted poslednich par dni jak je hic, tak mi povrzava brzdovy pedal.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraustr Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Teda já se musim smát při pročítání.... nemít už rapida a číst tady fórum tak si ho vživotě nekoupim Je v interieru něco, co ještě někomu nevrže ? snad zpětný zrcátko by mohlo držet fest.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.