Přejít na obsah

Nepřirozené zvuky - drnčení, vrzání, klepání


rogerer

Doporučené příspěvky

Tak my udělaní chlapci ze západu tam pak musíme kroutit zápěstí atd. U mě ty zuby byly již od koupě, až teď mě kluci překvapili, že normální stav je bez zubů. Mám ale pocit, že u O1 to dělalo zrovna tak nebo ne? No uvidíme co dnes poví d.novakovid (složitá přezdívka pro skloňování).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak zhave info ze servisu. jak to rici slusne to opravdu nevim, po dlouhe době sem dal sanci tomu kde sem to kupoval a na 1000% me presvedcily ze me tam neuvidej ani omylem :kol-46:  :kol-46:  .  reklamace klimy to je kapitola sama pro sebe a co se tyce loketky :-D dvakrát nahoru dolu nic neslysim nashle. stavte se jindy az to bude podle vas tichy ( s namachrovanym tonem - si debil vymejslis si, neotravuj dokavad ti neupadne kolo to uz neokecam). Takze doufam ze za par let vychladnu az budu resit new car - jinak kupuju Hyundai. at si říká kdo chce co chce ze sou to blby auta atd - ale za svých 350tis dostanu vyhrejvanej volant, dvou zonovou klimu, parkovaci kameru,repro vzadu, denní sviceni, el.okna i vzadu, corner, nastaveni tuhosti volantu, eco rezim nebo sport rezim motoru atd atd. radsi mraky vybavy a stejny problémy nez mit v aute hooo..no a jen nervy v prd.. z reklamaci. a co se tyce pohodli v aute nesrovnatelny. Zkusenost stimto vsim osobní - ma to kamarad i30 a krom vzhledu kterej je takovej nic moc extra luxus auto proti rapidoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klima to je na delsi lokte. Ve zkratce- nacteny chyby - hodne chYb ale nerekly co, vysata napln a vracena - nic nechybelo -reset climatronicu a prej snad novy sw v nem nahran- znich neco dostat nadlickej vykon. Podte si to vyzkouset pane - zavrany vsechny ofuky jen ten malej otevrenej pane to chladi jak blazen bodejd by ne kdyz meli na hale ani ne 20stupnu. Rikam mu zalepil sem cidla teploty a fungovalo to jak ma v paraku nemuze bejt chyba tam ? Odpoved s usmevem - kde ste na to prisel ze tam sou cidla hahaha nic tam neni je to okrasa. Nasralo me to -navod k pouziti str 62 nazornej obrazek i popis. Rikam priste delejte debila z nekoho jinyho kdyz sam nevite. Sebral sem se a jel do prr. Moc strucny to neni[emoji2][emoji2] klima porad na pikacu chladi jen na oko no

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proc bys nemohl, pises svoje zkusenostiba nic si nevymyslis. Jinak bych posla stiznost na zakaznickou podporu. Ja mam sice taky nejake reklamace, ale s takovym pristupem jsem se teda nesetkal. Vzdy byla snaha problem vyresit, to ze servis nemel dostatecne informace je jina vec napr. silentblok. A to jsem na ne vzdy hooodne pripravenej. Naposled se divil kde ty informace beru, ze toho vim vic jak oni. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jinde taky ne jen tady. A to sem jich par uz prosel. Vsude jinde ikdyz vyresej prd tak se aspon snazej, zadny machrovani atd. Proste lidsky jednani i si vyslechnou co to dela nedela atd. Dnes rano mi volal pan z matrixu v lipovce a kecali sme o vrzani dveri ze se stim setkal uz i u yetaka. Ptal se jestli mi to dela nedela- rekl sem mu ze sem to natrel vazelinou a nerekl ani pul slova na to. Jen ze je rad ze uz to nedela. Zadny kydy to zkurvis atd. Tam jednani super. Servis muzu s klidnym svedomim doporucit [emoji6]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, tak už asi mesiac patrím medzi "vrzali". Dnes som s tým bol v servise, s tesnením na dverách nespravili nič, že musia napísať do škodovky čo s tým. Snažia sa to hodiť na zákazníka asi 5x sa ma pýtali či som to nemazal. Moja odpoveď zakaždým NIE. Potom, že by to malo vrzgať tesnenie na karosérie. Tam zas majú výhovorku, že ludia to utierajú vlhčenými obúskami. Ja som to ani nemazal ani ničím neutieral. Jediné čo robím je že pri umyvaní auta utrem rám karoserie mikrovláknovou utierkou a tým vlastne pretrem aj tesnenie. Tak som zvedavy ako dopadnem, keď sa zo Škody vyjadria že som si to sám spôsobil. Potom to bude asi na dlho. Ináč ten ich olejček na tesnenie (od pawouka) stojí 40,32 €.

 

Čo sa týka loketnej opierky ja ju mám väčšinou úplne hore, dole ju dávam iba na väčšie trasy, takže neviem posúdiť či to cvakanie zúbkov je horšie ako keď to bolo nové. Podľa mňa rovnaké. Budem to sleodvať ako sa to stráva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, tak už aj mňa postihlo vŕzganie pri cca. 9400 km, ak mám rozpálené auto tak vŕzga tesnenie ale to našťastie po chvíli jazdy prestane. Čo mi však nedá je, že mi rezonuje tapacír vo dverách vodiča pri pustenom rádiu a to už začína pri hlasitosti na stupni 3-4 a mám zapnuté klasické rádio, takže basy žiadny extrém. Nestretol sa niekto už s týmto problémom? Zajtra idem do servisu s inými problémami, tak premýšľam, či to tam spomenúť, aby to zas nebolo ešte horšie a nerezonovalo to už aj pri bežnej jazde. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus lehce zatlačit na plochu lišty za otevírací kličkou, ten plast je totiž do tapecu bodově zavařen, možná že bude uvolněnej a bude se třeba lehounce hýbat. Mě to dělalo u zadních dveří, když jsem je před montáží repráků rozebíral a nechtíc jsem ten plastík odrazil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...