Přejít na obsah

Tak co?  

38 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj. Každý je jiné povahy. A vnímá jinak své auto a věci k němu náležící.

Někdo je čistě praktický a nemá na klíčkách nic, nebo třeba jen flash disk  nebo otvírák na pivo-nealko.

Jiný tam má zas něco jiného, jen tak na koukání. Jak to máte u sebe? Klidně foto.....

post-85140-0-89608900-1402904832_thumb.j

Editováno: , autor: Mr.Pavka
  • o 1 rok později...
Vloženo
Musel jsem zaškrtnout víc možností :D Visí tam teď nově šňůra na krk, takže i karabina. No a u toho je futrál a v něm OTP. Řešil jsem to v jiném vlákně, kvůli tomu techničáku...

post-94439-0-64030500-1435843270_thumb.j

Vloženo

No ja mam kluce podobne ako orlov+ foto mojej cerusky, mam rad vsetko na jednom mieste, na spätaku mam krizik s plaketou sv. Kristofa a vonavy stvorlistok oboje darcek od mojej polovicky az sa teraz hambim ze aj ja som jej nieco podobne nekupil do jej auta

Vloženo (editace)

4fd6fe85b220c18372747bf1f773c215.jpg

Klíče viz foto. Zrcátko nic pač to tam být nesmí a mě to i rozčiluje. Ale mám pověšenou ovci na schránce na brýle

8733590858795d696cf5b2227c517ef8.jpg

Editováno: , autor: Ovce

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...