FikoCZ Vloženo 13. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Mně taky diagnostika nikdy nic nenapsala. Tak dej vědět jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuly Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 (editace) moj poznatok je este to ze s klimou ked je ventilator na jednotke tak mi to nezhasina nikdy len ked je ventilator na vysom stupni na 2-3-4. Editováno: 13. Srpen 2017, autor: fuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 13. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Týká se to climatroniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Já mám Climatic - poloautomatická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuly Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 nie némán climatronic mam len manuálnu climu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 (editace) Už dávnejšie som odskúšal aj varianty s vyžšou nastavenou teplotou roznymi rýchlosťami ventilátoru = nemá na zhasínanie vplyv,jedine ju vypnúť keď usúdime že by mohlo nastať zhasnutie. Ja to tak praktizujem. Editováno: 15. Srpen 2017, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruten1707 Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 (editace) Zdravím pripájam sa k téme- mám Roomstra 1.4 63kw (motor bxw) +LPG a toto čo tu popisujete sa mi stáva aj so zapnutou klímou ale aj bez zapnutej klími (manuálna), že z času od času cca v intervaloch 300-500km(za 2000km zdochne cca 5-7krát) mi na voľnobehu pri prichádzaní do križovatky alebo na križovatke alebo v zápche v kolone zhasne z ničoho nič motor, robí mi to z 90% len na voľnobeh ale z klímou sa mi raz stalo že dochol motor aj pri 80km/h, neviete čo by to mohlo spôsobovať ako zistím ten napínak??Zistil som akurát len to že mi to robí na benzín aj LPG a kde to zhasne ostane svietit kontrolka dobíjania(tá červená baterka hranatá)Naštartujem a auto ide normálne nikde nijaká kontrolka nesvieti už nič, deje sa to fakt sporadicky.dakujem každému za radu. Editováno: 8. Prosinec 2018, autor: maruten1707 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Ahoj, ta kontrolka dobíjení se ti rozsvítí pokaždé, když zhasne motor a máš klíček v poloze 1, normální věc, ale s ostatním ti neporadím. Rozhodně bych ti doporučil co nejdřív servis, je děsný, když ti to zhasne za jízdy. Diagnostika nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruten1707 Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 (editace) no práve a čudné je aj to že mne to zhasne na voľnobehu aj BEZ KLÍMY a tu sa to rieši s klímou ...sice za jazdy mi zdochol iba raz a to s klímou, ale aj tak ako píšeš je to desné....dianostiku som zatial neriešil ale asi budem muset. Editováno: 8. Prosinec 2018, autor: maruten1707 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Tak to asi bude treba diagnostikovať,alebo skorej nejakého fakt dobrého autoelektrikára,lebo problém bude odlišný ako sa tu popisuje v téme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Mě, ne vždy zhasne jen při zapnuté klimatizaci a jen v případě když dojíždím rychleji např. ke křižovatce a musím více zmáčknout na brzdu. Jelikož to už znám, tak se snažím ke křižovatce dojet a lehce dobrzdit. Žijí s tímto už více jak 11 let. Jediná kaňka na autě. Ale to už jsem někde na počátku řešil. V servise nikde nic nenašli a ani přehrání softwaru nic neřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruten1707 Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 (editace) Misubaro takže aj tebe tak ako aj mne zhasne motor aj bez zapnuté klími ????(občas ) takže niesom sám??? diki- vyčistiť klapku to nepomohlo, prípadne výmena sviečok? Editováno: 9. Prosinec 2018, autor: maruten1707 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 ....špatně jsi četl......jinak.......motor mi zhasne jen při zapnuté klimatizace, ale ne vždy a to v jen v případě jak jsem již popisoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 2. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Aktualizace 2019 (autor původního tématu) Problém stale přetrvává, automobil již nemám, ale mám o něm pravidelně informace. Nakonec padlo podezření na kompresor klimatizace že je pridreny. A zatím ho nikdo neměnil. dám vědět. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Tchur Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Dobrý deň mam preste ten istý motor presne ten istý rok výroby a presne ten istý problém...... zvykne to hlavne zdochýnať hlavne na križovatkách keď zaradim neutrál no včera sa mi to stalo aj na diaľnici keď som išiel okolo 120km/h pri zaradenej rychlosti, úplne ako keby vyplo motor no kontrolky svietili ďalej a rozsvietila sa baterka ..... tento problem mám už asi 3 mesiace od vtedy som pomenil vstreky, obe lambda sondy, pal. čerpadlo, vyčistená a nastavená škrtiaca klapka,vymenení system odvetravania nádrže....... myslím že bude problém niekde v elektrike ....... už dopredu ďakujem za pomoc :).................. PS: Fiko maš nejaké novinky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 31. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Jediný co se měnilo je kompresor klimatizace, ale to nepomohlo. Ale vím, že na tom nikdo neměnil škrtící klapku :) Osobně si myslím, že to může být stále v ní, ale již to auto nemám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Tchur Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 skušal niekto vymeniť alternátor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 31. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 ano, nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Tchur Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 https://forum.autobazar.eu/vw-polo-1-4-2008-zhasina-motor-pri-klimatizacii-t71599-15.html na tomto odkaze som narazil na toto, tak za to sa pytam ........ Mene to tiež dobijalo asi poviem príklad z10 7 krát dobre ale skúšal som to tak že zapol som klímu kamarát pridal plyn a pustil a to opakoval viac krát a ja som meral a Jak to robil tak mi to asi dva krát skapalo a tam som nameral veľký odber až tak že alternátor nestihol dobiť tak preto mi to skapínalo ale nie vždy mi to skapalo tak som to hneď napichol na diagnostiku a ukázalo mi to chybu alternátora alebo regulator dobíjania len už sa nedal vymeniť ten legitator tak jedine cely alternátor aj ten pomalí odchádzal niektoré diódy boli zle a teraz mám pokoj a už mi to nerobí. Skús ešte vyčistiť škrtiacu klapku a cez diagnostiku ju nastaviť aj to môže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 (editace) Mě pomohlo vyměnit kostřící kabel, mezi motorem a karosérií od té doby naprosto bez problémů. Na kostřícím kabelu jsem měl podle průtoku proudu úbytek napětí až 1,3V. Na plusovém kabelu mám úbytek i při maximální zátěži okolo 0,15V, což je myslím v pořádku. Chtělo by to pánové proměřit napětí na alternátoru a na baterce a úbýtky napětí na kabelech, při nastartovaném studeném vozidle všechny spotřebiče vypnuto (i světla, rádio, větrák atd..) a potom při nastartovaném zahřátém vozidle, při zaplé klimatizaci pracující na plno (vše zapnuto) + se zapínáním dochlazování chladiče + vyhřívání zrcátek, zadního okna + zapnuté nouzové blinkry, rádio, ventilátor na max atd.. a zkusit pomoct alternátoru zvýšením otáček motoru. Editováno: 31. Červenec 2019, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Tchur Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 (editace) ďakujem som rád že táto téma opät ožila ...... možem postupovať pri merani podla tohto navodu a nastaviť merák na 20V ? a na čo mam konretne položiť to + a - konretne dakujem :) V Editováno: 31. Červenec 2019, autor: Dominik Tchur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Měřák rozsah do 20V, plus na B+ v alternátoru a mínus na tělo alternátoru. Zrovna si změř napětí na baterce, mělo by být stejné jak na alternátoru. Úbytek napětí na kabelech změříš na začátku a na konci kabelu, plus na začátek a mínus na konec kabelu, nebo obráceně je to jedno. Pokud to neumíš, tak to nedělej, nech to na někom kdo už to dělal, nebo taky můžeš skončit bez ruk, třeba až se zapne sahara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Tchur Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 (editace) Aké sú ideálna hodnoty pri vypnuté klíme rádiu atď. A aké sú keď je zapnuté všetko?? Práve som kúpil diagnostiku a na nej mi ukazuje za jazdy pri zapnutej klíme rádiu svetlá od 13.2V do 13,4 V je to v norme? Auto ide momentálne ako hodinky EDIT: nemenej mi naskočilo keď sme zastali na červenej 11,3V Editováno: 31. Červenec 2019, autor: Dominik Tchur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Napětí by se mělo držet okolo 14,4 - 14,6V, při jízdě a při zátěži by nemělo klesnout pod 14,2V. Napětí 13,2V nebo 13,4V to je vlastně jedno, je jednoznačně málo, něco je špatně, napětí co ti ukazuje řdící jednotka, bude určitě jiné, než co naměříš přímo na alternátoru. To je přesně ono, 11,3V je strašně málo, potom ti zdechne motor. Je potřeba najít kde se ti ztrácí napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Tchur Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Dobre merali sme káble plusko z baterky išlo k motoru a minusko na kostru hneď vedľa baterky... Plusko ukazovalo nejakých 12,7V à minusko vôbec nič až keď som prepojíl plusko z baterky z minuskom na kostre tak ukazovalo tiež nejakých 12,7V je to v poriadku? Na baterke bolo cca 12,9V... Merali sme pri plnom zaťažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.