Petrkiller Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Ahoj řeším jak vylepšít již tak skvělou svítivost optik ve fabce .. Dost se tu omílá Osram night breaker .. Ta bych rád věděl jakou verzi, jaké zkušenosti máte s nimi a co to udělá té optice? Díky .. Budou svítit jen v noci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Ak máš zvlášť denné svietenie, tak ich kúp. Nejaký ten rok vydržia určite, s trochou šťastia aj viac. Lepšie legálne svietenie do Fabie nezoženieš.Ak nechceš dávať tak veľa peňazí, tak ešte môžeš skúsiť Silverstar 2.0. Svietia takmer rovnako dobre, majú papierovo dlhšiu životnosť a väčšinou aj nižšiu cenu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 No koupil jsem osram night breaker unlimited.. zítra zjístím jak svítí za úplné tmy .. dnes jsem je zkoušel za šera a zdá se mě že svítí luxusně .. jen bych ty světla o malinko zvedl ale to by už osilňovaly .. škoda. Ty žárovky by zvládly delší dosvit než těch nějakých mým odhadem 100m co mají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Zájdi do servisu s úplne prázdnou nádržou a prázdnym kufrom a popros ich, aby ti to nastavili. Alebo ak budeš mať natankované, tak ich popros aby ti to nastavili o milimeter vyššie. Bude to svietiť akurát, ale s tým, že pri plne naloženom aute budeš už musieť asi korigovať, lebo budeš oslepovať. Aspoň toto bol jediný prípad keď na mňa blikali pri naloženom aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Na mě právě nikdo neblikal ani když v autě byli 4 lidi, téměř plná nádrž a trochu plnej kufr.. Tak tam asi zajdu ikdyž mě seřvou že to není možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 také jsem koupil Osram night breaker a znatelně lepší....za mě ano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bercyy Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Tie OSRAMy su pluska -Osram H7 Night Breaker Plus PX26d 55W?,alebo ti co ste to kupovali nedavno, te uz davali unlimited- OSRAM Night Breaker Unlimited H7 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) ano..tyhle mám...Edit..mám ty unlimited....:-)a samozřejmě mám dení svicení..jinak taky budu nastavovat světla..tlumené svítí moc dolů...dálkové moc nahoru...pak je mezi jnma jakoby mezera kde nesvítí nic..... Editováno: 4. Říjen 2014, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ja mam v roomovi unlimited už vyše roka a svietia dobre. Mam ale origo denne a svietim len v noci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bercyy Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Origo denne mam aj ja. Je rozdiel medzi tymi pluskami a unlimited? Niekde som cital porovnanie, ale skor ma zaujima realny pocit, nez technicke data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Predtým som mal len obyč. nb a tie vydržali max pol roka, ale to som svietil stale na predošlom aute. Ja rozdiel medzi nb a nbu nepocitujem, ale každopadne svietia lepšie za dažda ked je vozovka čierna ako ked boli povodne žiarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Já mám někdy od 10. srpna ty osram unlimited.. stály dost peněz až se mě z toho peněženka při koupi kroutila ale svítí krásně.. proti klasickým žárovkám bych řekl že jsou hlavně jasnější i ve větší vzdálenosti.. ale bylo potřeba řádně nastavit světla.. až na 2. pokus se jim to ve škodovce podařilo .. svítí jako dálkové ale asi metr a půl nad zemí. Přesně na spz jiným autům .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Len pre zaujímavosť: Night brearker Unlimited vs. žiarovky dodané ku autu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Zdar borci, rád bych znal váš názor. Jedna se, že z blížícím se podzimem jsem zjistil, že muj rombudka svítí nejhůř ze všech aut které jsem kdy měl. Jsem ochoten zainvestovat taky do těch drahých Osramek H7night....... Ale vyplývají ztoho dvě otázky. 1,-používám origo denní svícení -tedy bych stále svítil těmi Osrami a nevím jak dlouho by vydržely. 2, koupil bych mřížky do narázniku pro mlhovky (nemám ) ale misto mlhovek bych dal kulate LED denní svícení. A hlavní světla používal jen v noci. je toto řešení možné a nebude problém na STK/policajti? mřížka 2x200kč,světla cca 500,- Vlezou se ty světla to otvorů pro mlhovky v těch plastech? Mají průměr cca 7cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Já myslím že pokud budou mít ty ledky homologaci takk na tebe ani policajti ani stk nemůžou.. Nevím teda jaké mřížky myslíš. Ale pokud chceš těmi nightbreaker unlimited svítit tak jejich průměrná životnost je 250 hodin co jsem se dočetl.. Klasická H7 má prý průměr 1000 hodin.. samozřejmě jedna cesta po D1 jim ubere určitě 10 hodin svícení .. Já bych si takové žárovky na neustále svícení nekoupil. Jinak se taky prodávají mřížky s led mlhovkama už přidělanýma ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 mřížky myslím normální originální díl ten černý plast do nárazníku akorat s kulatou dírou pro mlhovku. http://www.autotypautodily.cz/cz-detail-186580-krytka-mlhovky-fabia2-roomster-leva-dpa-cn-5j0853665-9b9.html Kulate LED z Aukra prý to homologaci má , ale kdoví jakou. Jo na FII jsem právě mřížky s už namontovanám svícením ještě nikde nenašel, a ta cena pro FI tak to je taky raketa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Koukni na moji berusku par let uz mam denni z fll vRS a nikdy nikde problem nebyl ani z PCR ani STK ani z PP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Na stále svietenie môže byť namiesto NBU dobrou alternatíviou SS 2.0. Tie majú udávanú dlhšiu životnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 A to je co to " SS 2.0 " ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Tipnul bych to na Osram SilverStar 2.0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Dik radeji asi zustanu Osramu night braker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Galvi, tipoval si správne, a tým pádom vyhrávaš.... tamdadadám... veľké nič. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 jaka je zivotnost tech Osran silvestrar, nasel jsem je v brne par za 200 korun, tak jestli se oplati do toho jit... je svitivost o poznani lepsi nez klasicke fabricke H4? nebo je lepsi zainvestovat 350kc a vzit nightbrakery? mam na aute denni sviceni, ale ted prez zimu budu stejne svitit furt velkyma svetlama.. diiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 http://www.osram.com/osram_com/products/lamps/vehicle-and-bicycle-lighting/cars/halogen-headlight-lamps-for-cars/silverstar-2.0/index.jsp Pozri datasheet na stránke, resp. rovnaký datasheet na stránke NBU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.