Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

v pohodě, ptal jsem se proto, jestli by ti případně nemohl někdo pomoct vzdáleně, v tvým případě bude ale jednodušší zajet přímo za někým kdo se tim zabývá a hlavně ví co dělá.

Vloženo

mám to co ty a k tomu dotankování a laptimer v maxidotu, napájení řidičových dveří i při otevření a po vypnutí zapalování,aby šlo ovládat okno.

Corner, CH/LH mlhovkama namísto potkávacích, pohasnutí led osvětlení SPZ při otevření kufru (to jsem zvládl až s pomocí Ferdy), vypnutí denních světel při zatažený ručce a vypnutí upozornění na otevřené dveře při zapnutém zapalování a to je myslím všechno.

Vloženo
před 1 hodinou, cz pida napsal:

plusminus 5 litrů....je to po pěti litrech odstupňovaný

Před hodinou, epo napsal:

Spis bych rekl -10l. Je to fakt jen hruby odhad. Kdyz ukazuje moznost cerpani 30l, tak tam naleju dobrych 40l.

Tak tak moc presne to nieje :D ale tak na oko staci :D 

este jedna otazka :-) mam svetelny senzor bez dazdoveho senzora a chcel by som aktivovat ze ked si pustim stierace tak sami pustia svetla po 30 sukundach ci ako to je pisane v navode lenze mne to dako nefunguje alebo to plati len pri dazdovom senzore :-/ a po vypnuti stieracov by sa to malo vypnut... 

Pojde to ci nie ? Dakujem 

Vloženo (editace)

Tak u Octávie to šlo normálně aktivovat přes VCDS. Myslím, že je to tam řešené změnou napětí a ne dalším vláknem žárovky (ale ruku do ohně za to nedám ;-) )?

Editováno: , autor: Gimli007
Vloženo

Dnes návštěva u Ferdy a povedlo se úplně vše bez problému. A se vším maximální spokojenost, vše funguje jak ma. Fabia III skrývá spoustu tajemství ... Zbývá je jen odhalit ...

Vloženo (editace)

Tak včera mi došiel nový orig. VCDS 16.8.0cz a dnes už som si urobil  odstavenie StartStop, Pretočenie budíkov, Zobrazenie koľko doplniť paliva.

Mám problém aktivovať HHC.  Mám návod :

HHC: jednotka na adrese: 03 -> kódování: byte 22 bit 0

Ale ja mám Motorizáciu 2017 a tu som našiel HHC na adrese: 03 -> kódování: byte 16 bit 0

Moje kodovanie je : 41F5487D492433C6091D10690052821292CC9008000DCAF98F00

Akú mám možnosť ale odmieta: 41F5487D492433C6091D10690052821293CC9008000DCAF98F00

Keď ho zaškrtnem tak mi kodovanie zamietne že mám pravdepodobne nevyplnený číslo dílny a importera ako možnú príčinu, ale to mám, vie niekto poradiť ??

Editováno: , autor: Eric_
Vloženo

Cislo dilny nesmi byt nuly musis v nastaveni zmenit na hodnoty treba 12345,123,12345 viz ross-tech.

Byt 16 je ve vcds spatne popsany platy byte 22

Vloženo (editace)

To som skúšal Cislo dilny nesmi byt nuly musis v nastaveni zmenit na hodnoty treba 12345,123,12345 viz ross-tech  to mi aj VCDS ponúklo.

Len v v byte 22 nemám bit na označenie iba v 16 čo teraz ?

Alebo nemôžeš mi sem hodiť správne kodovanie a skúsim ho tam dostať ?

Ešte pridám foto, čo to je za poznámka v treťom obrázku ? Nieje tu problém ?

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Editováno: , autor: Eric_
Vloženo

Zdravím páni,

Takže na základe všetkých informácií, čo som našiel, som spísal všetky funkcie aké sa mi podarilo vypátrať.

Niektoré som skúšal, niektoré budem dnes a niektoré mne nešli ale iným očividne áno.

Ak by ste mali ďalšie funkcie, prípadne výhrady, napíšte mi

Dúfam, že neporušujem týmto žiadne pravidlá

FabiaMk3_VCDS_Coding_Tweaks_CZ.pdf

Vloženo

Chlapi ešte Vás chcem upozorniť, že kódy som našiel na fórach atď. Nenesiem za ne žiadnu zodpovednosť.

Dalej...

Skusal som ich prave teraz a neviem ci nieco robim zle ale nic mi nejde okrem HHC a Refuel Volume a este kolegovi sme vypli signalizaciu nezapnutych pasov

Pri corner funkcii tam skratka nemam Leuchte12NL... Leuchte13NL...

Pri blikani ledky s blinkrom tam nemam Leuchte 2 ani 3

Pri pretoceni ruciciek nemam pri Byte 1 ziadny bit

Aktivacia jazdnej drahy rovnaky problem

Start/Stop system tak isto nemam. 

Pipnutie/Zatrubenie pri zamknuti odomknuti tiez nemam

Je mozne ze sa to jednoducho inak vola ?

Mam Fabiu MR2016 (vyrobena 2015/12) vo vybave Style Plus

Teraz sme to skusali s kolegom na jeho Fabii ktora je starsia a ma to uplne rovnako.

Pouzivame VCDS 15.7.1

Neviete mi niekto pomoct? Prehladal som uz vsetko co sa dalo vsade su rovnake kody, rovnake postupy ako som uviedol v PDF

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...