mike_k Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) tam jsou na servis snad jen negativni komentare A na tomto foru jsou snad i nejake pozitivni komentare na Skoda servis? Kdyz jo, tak mi prosim doporuc nejaky perfektni servis Skoda v Ostrave. Budu ti opravdu vdecny. Uz 15 let ho neuspesne hledam. Editováno: 7. leden 2015, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 F1 i f2 a ted nova je vzadu mala, dat tam dve deti v sedackach a sednout si jeste nekdo pred ne je celkem problem.. Byl jsem se koukat ted na novou a je na tom stejne spatne, ale je to proste maly auto, neda se nic delat. Ale aspon o tom v reklame netvrdi jak je to rodinny, coz o i20 tvrdi. i20 ma tata, tu predchozi teda a prijde mi tam vzadu teda jeste min mista na sedacky jak v moji fabii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 A na tomto foru jsou snad i nejake pozitivni komentare na Skoda servis? Kdyz jo, tak mi prosim doporuc nejaky perfektni servis Skoda v Ostrave. Budu ti opravdu vdecny. Uz 15 let ho neuspesne hledam. asi se budes muset prestehovat do mesta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Martas už jsi tu novou i20 vyzkoušel? viděl? seděl v ní? já jí jen viděl... takže vůbec nemám představu... jak je velká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2015 F1 i f2 a ted nova je vzadu mala, dat tam dve deti v sedackach a sednout si jeste nekdo pred ne je celkem problem.. Byl jsem se koukat ted na novou a je na tom stejne spatne, ale je to proste maly auto, neda se nic delat. Ale aspon o tom v reklame netvrdi jak je to rodinny, coz o i20 tvrdi. i20 ma tata, tu predchozi teda a prijde mi tam vzadu teda jeste min mista na sedacky jak v moji fabii... Jedničková Fabie byla v katalozích prezentována jako rodinný vůz - například: "uspokojí svojí velikostí rodiny s dětmi" atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ale tenkrat kdyz byla jen oktavka, dnes uz by si to myslim nedovolili :-) nebo v to doufám :-) navic to proste tenkrat asi bylo vnimano jako nahrada za felicii, ktera byla jedina a tudiz rodinna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Martas už jsi tu novou i20 vyzkoušel? viděl? seděl v ní? já jí jen viděl... takže vůbec nemám představu... jak je velká... tu novou nevidel, ale myslim ze ta velikost uvnitr bude podobna jako u stary...kde to neni zadna slava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Martas... musím se na ní podívat... na tu i20.... jo a teď si tak trochu obhájil Škodovku, že měla důvod říct, že je F I rodinný auto a kdesi cosi... všichni víme, že to tak není... jdu spát... gn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) Fabie nikdy nebyla a nebude rodinne auto.A Fabie 3 už vubec ne,seděl jsem v ni a je to hodně stisněne auto,na šiřku to s přihmouřenim oka jde, ale sedět v zadu je utrpeni,teda pokud nesedi někdo v předu se 150 cm.Ale od toho tu je spousty modelu a značek aby si člověk mohl vybrat.Ja bych ji za ty penize asi nechtěl,pro mne to neni zas takovy zazrak jak bylo mnohymi zdroji prezentovano.Prostě je to třida malych vozu,idealni tak pro 2 lidi do města. Editováno: 7. leden 2015, autor: bitttpower 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Bitte... Takze combik bude pro dva chalupare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 A na tomto foru jsou snad i nejake pozitivni komentare na Skoda servis? Kdyz jo, tak mi prosim doporuc nejaky perfektni servis Skoda v Ostrave. Budu ti opravdu vdecny. Uz 15 let ho neuspesne hledam. UniCar Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Doporucuju Autodružstvo v Českem Těšině jak servis tak prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 napsal jsi totální nesmysl... tohle nemůžeš porovnávat... Je úplně jedno, jestli se ze vzhledu dedukuje inteligence nebo ze stáří montážní linky spolehlivost. Blbost je to úplně stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Bojlere... Ale ja netvrdil ze starší montazni linka produkuje horší kvalitu Myslím ze nemá cenu to hrotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Myslím, že nastal čas se vrátit zpět k tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Novinky.cz - Nová Škoda Fabia zvítězila v prestižní anketě časopisu What Car? A kde je to slavné Hjondé?? Asi se stydí před malým sousedem z Boleslavi... Editováno: 8. leden 2015, autor: MichalV123 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 F3 je na tom velmi podobne ako F2 ci F. Sice sirka je vacsia o 9cm len ich v sirke interieru nevidiet. Mne je to jedno, mne by velkostne stacila a pohodlne by som si sadol vpredu aj vzadu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Novinky.cz - Nová Škoda Fabia zvítězila v prestižní anketě časopisu What Car? A kde je to slavné Hjondé?? Asi se stydí před malým sousedem z Boleslavy... Ty by ses mel hlavne stydet za svou cestinu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 mike_k brutální chyba byla opravena pane dokonalý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Novinky.cz - Nová Škoda Fabia zvítězila v prestižní anketě časopisu What Car? A kde je to slavné Hjondé?? Asi se stydí před malým sousedem z Boleslavi... Slavné "Hjondé" i10 porazilo o kategorii níž "Simply Clever" Citigo a "Das auto" VW Up jakbysmet, ve stejné anketě stejného časopisu. Ono se nevyplácí vybírat si jen to, co se zrovna hodí. Těch kategorií je tam víc, objevila se tam i OIII 1.2 TSI, jako vítěz kategorie "Family Car". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 už mi to přijde trapné ale bavím se... tuhle jsem četl nějaký téma na rozvody v TSI... že se to hodně kazí... jak je to s novou F III? již ošetřeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 no jelikož jsme v sekci F III, tak jsem bral tu slavnou I20 jako ,,konkureční,, vozidlo, které angláni dostatečně nedocenili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 už mi to přijde trapné ale bavím se... tuhle jsem četl nějaký téma na rozvody v TSI... že se to hodně kazí... jak je to s novou F III? již ošetřeno? Je, EA 211 mají rozvody s řemenem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Mám pocit, že tlačítka na volantu vystřídal na trůnu parametrů druh rozvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 21 ledna mám s tím i20 jízdu,tak jsem pak napíšu,jak to jezdí.Ve stejný den mám i FIII Combi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.