Martab Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 @Dixik2 Já narážel na tu reklamu kde propagovali novou Corsu jako 100% německé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Martab: Však já vím.Se tomu směju.Proto jsem to napsal v předchozím příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 @Dixik2 Potom jsem jen špatně pochopil příspěvek, ono je dnes víc věci nad čím se člověk pobaví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 (editace) i20 jste uvnitř viděli? Ten volant zajímavý. Ten H. jednou škodovku zadupe :D https://www.autorevue.cz/zeneva-2020-hyundai-i20-odhaluje-interier-design-je-velky-skok-vpred-ale-co-ergonomie?fbclid=IwAR3wqNu-DuvBDYj2G2qnDU7tlGo9d7KlBamEakKHcQXNafg52j8hqKtFxdg Editováno: 26. Únor 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Za mě KIA už Škodovku "dupe", hnůjdej má ještě chvilku čas. [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 (editace) My škodovkáři se držíme pořekadla: Japonec až nakonec a Korejec vůbec. Vždycky se nám to vyplatilo. Editováno: 27. Únor 2020, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Ne, toho pořekadla se většinou drží zaprděnci, kteří nechtějí otevřít oči a zkusit si kvalitnější auta. Jinak konkurence to asi nebude, protože je to mimo finanční možnosti většiny majitelů, ale Audi A3 vypadá naprosto skvěle. https://www.auto.cz/audi-a3-prijizdi-v-nove-generaci-zname-prvni-ceskou-cenu-133541 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Jj máš pravdu, ale A3 bych spíš do tématu Scala/O4, Fabie soupeří s mimořádně hezkou A1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Jak se odlišithttps://www.garaz.cz/clanek/lidovy-sportak-pro-masy-ostry-zigulik-ma-namireno-do-ceska-21003457?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=315440&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Huu, ruské auto, 106 koní krocených 5 stupňovou převodovkou a tato síla je na cestu přenášena 15" koly, které vyplňují krásnou karoserii se sportovními aerodynamickými prvky. To musím mít! [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Ale aspoň to má reálnu chrómovú koncovku výfuku a žiadny fejk.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Tak pár kousků udají, ale jsem zvědav na Sandero 3, to už nebude chudinka, ale i hybrid, konektivita, Front Assist .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Otázka je, jak tyto systémy zvednou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Právě, Dacia má ceny od......., ale když si chceš vybavit Sandero motorem a úrovní výbavy na úrovni třeba starší Corsy, Clia, Fabie apod., tak buď tu možnost nemáš, nebo výsledná cena se zas tak moc neliší. Takže marketingově to Dacia umí, ale výsledkově to zase taková výhra není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 (editace) No tak este je tu moznost Lada vesta sw, velkostne ako scala, ale bez asistentov. Vyhrievane predne zadne sedacky, vyhrievane predne sklo a (volant 2020), tempomat, auto klima, aut. stierace, aut. svetla. Zadne senzory a kamera. Multimedia. Za 14500E Editováno: 6. Březen 2020, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 I podle fóra Dacia většina kupuje Arctica TCe, uživatelům tohoto auta to stačí, proti Fabii o dost níže. I kdyby bylo navýšení 10% stále za čtvrt mega je nové plnohodnotné auto, 5let to snad vydrží pohromadě.https://cdn.group.renault.com/dac/cz/pdf/pricelists/sandero-price.pdf.asset.pdf/94846f9360.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Té Arctica odpovídá tak nějak Active u Fabie, takže momentálně rozdíl kolem 40tis u TCe/TSI, takže zas moc velký prostor tam není a je třeba brát v potaz, že toto je kategorie kde každé zdražení jde vidět hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Logan MCV končí v červenci bez náhrady, Fabia Combi i do budoucna zůstane sama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Údajně jen výpadek před nástupem nové generace. https://cdn.group.renault.com/ren/cz/pdf/pricelists/clio-price.pdf.asset.pdf/f319e73e7d.pdf Koukal jsem dnes v nákupáku na Clio Tce Generation za 210 i se zimními pneu, až jsem si říkal, že se plácnu přes kapsu, protože taková nabídka už nebude ani u Dacie. Doma mě zchladilo, že je v tom 30 (!) tisíc za financování, ale třeba u nich taky funguje ten fígl s předčasným splacením. Za + 10 tkč kombi, obdobně 90k Tce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Jj já dnes v tom Rencku a stálo tam Combi 257tis.(detaily jsem nestudoval) koukal jsem jak blázen. Furt psaly zdražování emise a ty auta vyjdou levněji včetně nového Clio jen ŠA se toho chytla a .... [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Staré Clio má momentálně v doprodeji dobrou cenu. Nižší výbavy dávají i u nového smysl, dále a u vyšších modelů to pak záleží na tom, co konkrétně člověk chce a co oželí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Když to srovnáš s 208, tak jsou i vyšší výbavy za dobré ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Ano, 208 je taky docela drahá, bohužel je to ale asi tak nějak trend. Ale dát za Clio 1.33 v automatu s metalízou a hládáním mrtvého úhlu (a to tam není ani ACC) půl míče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 To je ta v tom salonu, co jsem psal. Stále lepší než Logan MCV za mě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 (editace) Zaujimave, kde bude zalopany ten pes. Editováno: 13. Březen 2020, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.