dave61 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Ahoj, dneska mi zničeho nic začal vrzat při sešlápnutí spojkový pedál. Jako u starýho auta co ma najeto 200000km :-D. Jo a to mi stálo před firmou na sluníčku při 35 stupních tak nevim jestli to neni třeba tim. Stalo se to už někonu z vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backus Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 mě vrže prozměnu když venku mrzne. nemám garáž a když po třech dnech kdy nejezdim, tak si sem tam vrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 A vrže opravdu pedál? Znám případ, kdy to bylo špatnýma botama, holt guma na gumu.... , vznik a šíření zvuků v autě je holt věda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiricekHacicek Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 (editace) Zdravim, tenhle problem jsem mel taky, pri venkovnich horkach zacal vrzat spojkovy pedal pri uvolneni v horni pozici. Pak to zcistajasna prestalo,tim nerikam,ze necekam,ze se to vrati (cca 3mesice klid). trvalo to cca pokazdy den a pak ticho a po par dnech zase. Ovsem kdyz to vrzalo,tak bych nevzal zadnyho spolujezdce abych se nepropadnul hanbou z novyho auta (ted uz dva roky a 45tis km) Editováno: 15. Červenec 2015, autor: JiricekHacicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Na vrzání spojkového pedálu je u VW vydan TPI. Třeba se poptat na ŠA, jestli neřeší tento problém obdobným TPI. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?p=3053650#p3053650 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Caute, nemáte niekto skúsenosti s praskaním pedálu spojky? Pri radení na vyššie prevodové stupne mi sporadicky pri zošliapovaní spojky zapraská (neviem ako inak to popisat ten zvuk), ide akoby z vnútra kabíny. Začalo mi to robiť po tuhých mrazoch. Nie je tam nejaká pružina, ktorú by som vedel jednoducho naolejovať alebo niečo? Nechce sa mi to riešiť cez servis ak je to nejaká banalita. ďakujem za každú radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Uz se to resilo jinde, dost casty projev. Pry je na to TPI. Mne to dela taky, akorat se mi s tim nechce do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Nenašiel som to, a co je to presne to TPI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Je to v podstate postup k oprave opakujici se zavady. Nekdo z fora to tu urcite umi vysvetlit lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 TPI = Technická Produktová Informace. Je to v podstatě instrukce od výrobce auta pro servisy, které popisuje jak postupovat při odstraňování nějakých problémů. Viz výše příspěvek od nuffa. Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 (editace) spojkovy pedal.pdf Sice jde o TPI pro Fabii ale mohl by to byt stejny problém. Editováno: 19. leden 2017, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 17 hours ago, Martin Bednář said: spojkovy pedal.pdf Sice jde o TPI pro Fabii ale mohl by to byt stejny problém. Z nejakého dôvodu mi to nejde otvoriť, nie je k tomu nejaký iný link ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elback Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) mne to robilo tiez, vzdy pri uvolneni spojkoveho pedalu take puknutie. Striekol som WDcko a je klud Editováno: 23. leden 2017, autor: elback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 WD je na chvíľu dobré, ale po čase sa vysuší a je to ešte horšie. Lepšia je kvalitnejšia prachuvzdorná vazelína. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Vytrvalost se vyplatila :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Brácha taky upěl s reklamací spojkovýho pedálu, ale teď čeká protože nemají náhrádní pedály! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinek8998 Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Co a tim... Vrzani spojkoveho pedálu.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 (editace) Jestli je auto pořád v záruce tak do servisu . Když jsem něco zjišťoval kolem Octavia přímo od kluka s Bolky tak mezi řečí padlo i něco o občasné vrzání spojkového válce (mění se na záruku). Editováno: 23. Srpen 2019, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke1321 Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Zdravím, O3 2.0 TDI 2014, najeto 216 000 km, předevčírem jsem nasednul do auta a při sešlápnutí spojky se ozval zvuk jakoby pružiny (jak kdyby přeskočila).. po opakovaném sešlápnutí (asi 5x) a puštění tento zkuv odezněl.. stalo se mi to už jednou asi třičtvrte roku zpátky a nevím co to je.. jinak spojka funguje zatím normálně, bez prokluzu.. nemá s tím někdo zkušenost nebo tip na příčinu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Ahoj, dneska se mi to stalo taky. Vypadá to, že se šprajcla ta pružina, která vrací spojkový pedál. Musel jsem to namačkat tak, že se usadila, pak to přestalo. Uvidím, jestli se to stane znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Folda Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Zdar, vyřešil to už někdo nějak? U mě to pedál dělá hlavně v zimě - jak vrzání, tak "zvuk pružiny". Viz videa... IMG_2945.MOV IMG_3080.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 28. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2021 Zdravím všechny. Měl jsem naprosto stejný problém. Při sešlápnutí spojky se mi začalo ozývat vrzání a bylo cítit takové jemné chroupání nebyl to hladký chod. Auto mám v záruce tak sem zajel do servisu. Nejdříve si mysleli že je to ve spojkovém válci ale nakonec to dělalo spojkové ložisko s ramenem. Sundali převodovku a vše krom přítlačáku a lamely dali vše nové a je naprostý klid:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Folda Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 (editace) A dělalo ti to v teple/zimě, stále/občas...? Bylo to stejné jako na videu? Dík. Editováno: 30. Říjen 2021, autor: Folda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talo77 Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 (editace) V 27. 10. 2021 na 21:17, Folda napsal: Zdar, vyřešil to už někdo nějak? U mě to pedál dělá hlavně v zimě - jak vrzání, tak "zvuk pružiny". Viz videa... Tak dnes prvy krat vrzga spojkovy pedal ten zvuk z druheho zaznamu. Neviem presne co a cim namazat nemate niekto detail toho priestoru popripade vyznacit sipkami kde mazat? Auto ma 180tis. 2.0 Tdi.Mam ho od leta a do teraz bolo ticho IMG_2945.MOV 6 MB · 0 stažení IMG_3080.MOV 9 MB · 0 stažení Editováno: 3. Prosinec 2021, autor: Talo77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 V 23. 8. 2019 na 17:00, Martinek8998 napsal: Co a tim... Vrzani spojkoveho pedálu.mp4 3 MB · 1 stažení Ahoj, vyřešil někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.