Bladik Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Zalozil jsem toto tema, protoze aktualne bojuji s jednim takovym neprijemnym zvukem a tim je pastovy kryt nad zrcatkem co kryje, destove cidlo a kamerku asistentu. Pri pricnych nerovnostech se z toho ozyva skripani v nekterych okamzicich i male bouchnuti. Pokud na to pritlacim ruku vse prestane a auto je tiche. Aktualne resim co s tim a zacne kolecko reklamaci...chjo (( Evidentne to vypada ze se na to vztahuje nejaka svolavacka, tak uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Truneček Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Ty jo, to je brzy nějaký problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 6. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 njn, ale pokud to zustane u interieru, tak to se zvladnout da...uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Mne u testovaciho auta desne vrzaly na nerovnostech plasty kolem stresniho okna. Kdyz jsem auto vracel a zminil jsem to, tak mi rekli, ze to vedi a resi. Tak doufam, ze nez vyrobi muj vuz, tak na tom zapracuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 6. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Kolem stresniho okna je to v pohode, tady vrzou ty plasty co kryjou kamerku a destove cidlo na celnim skle a jsou pak v kontaktu se stropnici a to cele proste povrzava. Uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 To co popisujes bych možná zkusil utlumit sam, nez to davat do servisu. Predstava jak se mi v tom nekdo vrta..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 6. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 No ja si zase myslim, ze to bude hlubsi problem a u auta v cenovece 1.1mil ... bych neocekaval takoveto problemy, takze se chlapci budou snazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Tak dej pak vedet, co s tim chlapci vymysleli. Mozna problém, ktery popisujes Ty i ja, ma spolecnej zaklad. Nekde ve stropu je neco spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Špatně usazená kamera, na jedné straně nebude usazená v úchytu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Ano vcera kdyz se na to technik dival tak mluvil o te kamere, ze je to tam proste spatne dane. Jsem objednan na reklamaci asi cca za 10 dni, drive nemohu auto postradat, tak pak reknu co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Kdyby o tom nemluvil a raději to za 5 minut opravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Ano vcera kdyz se na to technik dival tak mluvil o te kamere, ze je to tam proste spatne dane. Jsem objednan na reklamaci asi cca za 10 dni, drive nemohu auto postradat, tak pak reknu co a jak. Po kolika cca km to zacalo delat? Ja zatim nic nepozoruji ani neslysim... Spise si uzivam jenom pohodovy bzukot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 12. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 no tak cca po 500km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Tak dneska jsem to vrzání nad zrcátkem taky zaregistroval. Má už někdo nějakou radu co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) Ja budu mit reseni tento tyden ve ctvrtek nebo v patek...vydrz pak samozrejme napisu co a jak...jestli teda budou vedet co a jak Editováno: 17. Srpen 2015, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hezoun Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Cauec, taky jsem si toho vsiml a uz jsem volal do servisu, vi o tom, cekam na termin... Jinak mam celkem vyssi aerodynamicky hluk od okna ridice, urcite vyssi jak u spolujezdce...taky na to mrknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Tak u mne zatim dobry... Zadne pazvuky To uz mam nalitano asi 1800km, vcetne docela dost kotehulek a cest II. a III. tridy Tak snad vam to vyresi co nejdrive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hezoun Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 A jeste jeden pazvuk - pri ventilaci sedacek naplno ty vetraky v sedackach nejsou zrovna z nejtissich a i vyznamny sum z palubky se ozyva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Mě začalo rozčilovat praskání levého plastu u sedadla řidiče. Když vystupuju, tak jak dám levou nohu ven, stehno jde přes hranu sedadla a čalounění se tlačí přes ten plast a ten pod tlakem lupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 No takze u me kryt zrcatka - kamera znova namontovana, plast usazen a jeste vice vytlumen...bohuzel to pomohlo tak ze 70ti % .. je to mnohem lepsi ale porad to na nerovnostech lupe...takze po dovolene znova do Skodovky. To lupani plastu u sedadla, jsem take reklamoval...dostal jsem odpoved ze to delaji vsichni SupIII, takze je to normalni...mno musel jsem jim pripomenout nektere udalosti jiz nejakou dobu minule, takze to zacnou behem tohoto tydne aktivne resit se Skodovkou...takze uvidim opet az se vratim z dovolene. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 ten českej alibismus servisů taky zbožňuju....no uvidím, co přinese FL S3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Tak kolegovi v práci něco rachtalo pod rádiem (údajně to byly trubky od topení, cinkaly o sebe). Nově mu počítač začal vyhazovat chyby, jako že nefunguje automatické vypínání motoru, adaptivní tempomat, atp. Je objednán do servisu. A ráno přišel s tím, že mu tam opět něco rachtá od motoru.... Doufám, že to jsou dětské bolístky, které vychytají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 27. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Co to ma za motor? Ja jsem ted absolvoval cestu do Chrovatska a to vrzani od zrcatka se skoro neozvalo...je ale faktem, ze jsem jel celou cestu po dalnicich a i celkem peknych, uvidim na ceste zpatky si na to dam jeste vetsi pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Nechápu, jak můžou tak bohatý lidi, co si kupujou Superby jezdit na socka dovolenou do Chorvatska... Příští pátek jedu taky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Cca 2700 km a zatim zadne pazvuky - mozna je to tim ze mam bezovou barvu interieru... Kazdopadne doufam ze to nebudu muset resit a ostatnim drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.