suppressu Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 (editace) Carista 3.8 beta 7 https://uloz.to/!H5pxWrwHe35l/carista-ver-3-8-beta-7-build-380007-apk Carista 3.8 beta 7 crack https://uloz.to/!i7fibi5FmLOg/carista-v-3-8-beta-7-b-380007-crk-support-apk Editováno: 7. Listopad 2018, autor: zeroA6M 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Můžu se zeptat jak se to crackuje? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Já to udělal klasicky přes LuckyPatcher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Cez Lucky Patcher, kdesi je tu aj navod "jak se to dela" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Pripadne... [emoji5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 (editace) Právě že přes Lucky patcher mi to nejde,už se mi neotevře ta možnost " buy" tam vždy skončím a v menu Carista to nemůžu nikde najit! Myslel jsem Jak to cracknout tím přiloženým cracker vyšše? Mám S9 bez root Editováno: 8. Listopad 2018, autor: pizzamann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Tim se nic necrackuje, to by uz melo byt crackle. Proste postnul dve verze Caristy, jednu cracklou a druhou necracklou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 (editace) Co se týče prvního linku ke stažení, pak hned v prvním příspěvku je myslím vše podstatné a návod jak čeho docílit viz návod v PDF Aplikace označena crk je jen opatchovaná LuckyPatcher (do bodu 9. myslím) a pak se stejně musí pokračovat podle návodu viz to PDF. Čili LuckyPatcher je nezbytnosti, teď momentalně ve vyšší verzi aspoň 7.3.5 a vyšší. Root telefonu na to nemá vliv. a než se začne instalovat, pak předchozí verzi odinstalovat, nejlépe i LuckyPatcher. Google pomůže https://www.google.cz/search?q=lucky+patcher+7.3.5&oq=lucky+patcher+7.3.5&aqs=chrome..69i57.4535j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Editováno: 8. Listopad 2018, autor: Haski 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 (editace) vždy mi to crecknuti přes Lucky patcher konci tady. Zkoušel jsem to snad 100x Spoiler Editováno: 8. Listopad 2018, autor: pizzamann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 A skusal si sa pripojit k autu? Ak si to prehnal cez LP, tak uz by si tam mal mat otvorene zamocky [emoji5] A tym padom si za vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 (editace) před 22 minutami, pizzamann napsal: vždy mi to crecknuti přes Lucky patcher konci tady. Zkoušel jsem to snad 100x Skrýt obsah ted to musis sparovat s OBD, kdyz das customize. po sparovani(parkrat ti budou blikat kontrolky na budikach, me to pise i na navigaci ze se pripojuje diagnostika) pak teprve v nabidkach vyberes co chces zapnout/vypnout tam se ukaze ten crack, ze ti to pujde;-) Editováno: 8. Listopad 2018, autor: PcGamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Když se připojíš a dáš volbu, tak vlevo dole je zámek, na ten klikneš a otevře se nabídka LP, tam povolíš mikrotransakce a zámek se odemkne a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 a v tom bude nejspíš problém, já nemám OBD ani koupený, tohle měla být první etapa ke kódování! V návodu k instalaci se nic takového nepíše. Velké díky, všem . Můžete mi nejaký vyzkoušený, nejlépe z alza.cz doporucit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Aliexpress 100% vyskusany (ale tema obd adapter tu uz je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Pokusil jsem se natočit návod úpravy přes LP upravaLP.mp4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 (editace) Tak já to udělal i s připojením v autě POSTUP: 1. vypnout si připojení k netu 2. nainstalovat Lucky Patcher 3. pokračovat dle videa instalací Carristy - ve videu čas 2:16 - zapojit BT OBDII adapter a zapnout zapalování do první polohy - ve videu čas 2:25 - zapnout BT v mobilu a spárovat s BT OBDII adapterem - ve videu čas 3:40 - u mě je vidět odemknutý zámek, nejspíš proto, že jsem už měl Lucky Patcher nainstalovaný a je tam záloha upravených aplikací, kdo to instaluje poprvé, bude mít zámek zamknutý, v tom případě je nutné na zámek kliknout a vyskočí okno Lucky Patcheru s textem jestli se dobře pamatuju "Provést mikrotransakční podvod" to potvrdíté a Carrista (zámek) se odemkne a už to bude fungovat... Carrista_a_Lucky_Patcher.mp4 Editováno: 8. Listopad 2018, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Carista 3.8 beta 8 https://uloz.to/!s2d5se65uvrL/carista-ver-3-8-beta-8-build-380008-apk Carista 3.8 beta 8 crack LP https://uloz.to/!VUByLXc5FKUA/carista-v-3-8-beta-8-b-380008-crk-support-apk 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Ja mam tuto a spokojenost. https://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-068/automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-ekv-elm-327-pro-android.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Ukazuje to pouze po 5l. Čili dotankovat 25l / 20l / 15l atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 (editace) Zdravím OBD je doma Chtěl bych dokodovat denní svícení i zadní světla, zavírání a otvírání okna řidiče dálkou a vypnout SS 1) Jakou verzi Caristy jsi mám stáhnout aby tam byli všechny tři věci? 2) Pod čím tam najdu to denní svícení i zadní světla? 3) Který ze způsobů vypnuti SS je lepší ? bezpečnější pro auto a jak se projevuje zobrazení na maxidotu a tlačítku SS Díky za odpovědi a trpělivost Editováno: 9. Listopad 2018, autor: pizzamann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Denní svícení i se zadními světly je pod "Allow parking lights with DRL" nebo tak něco. Jen pozor, na Fábii to moc nefunguje, svítí totiž potom LED pásky stále na 100% a v noci to oslňuje (nepohasnou při zapnutí hlavních světel). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Otvaranie a SS je asi v kazdej [emoji5]. Ja som pouzil, "12.1V" a funguje v poho.Pracuje sa na teme "screen shots Carista" kde budu screeny vsetkych verzii, co som nasiel. Ak budes trpezlivy, potom to tu najdes. (ale ja mam Rapid) Vari to bude trosku napomocne...kedze je to dost rozhadzane [emoji5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Ještě bych se chtěl zeptat jak by měla probíhat instalace určité věci? Cca za jak dlouho by se mělo z pustit načítání procent? Jako jestli to může trvat 3 minuty a více než se načne načítání procent nebo jestli to znamená že je něco špatně . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Začne to po zapnutí cca po 10s nabíhat. Za 3 minuty mám už nakodováno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.