Habi001 Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 V 23.1.2018 na 11:52, Šutrák napsal: Tak podle SM verze CNG ma byt.. Tak jsem zvedav, zdali to skutecne nekde opsali a nebo to na soucasnou platformu naroubuji.... Keeeeez by. edit: snazil jsem se vice patrat v historii a zde je asi pramen: Škoda to zatím oficiálně nepotvrdila, ale vyplývá to z rozhovoru, který Flotila v Ženevě vedla s šéfem českého zastoupení Lubošem Vlčkem: „Jako Škoda Auto věříme, že CNG má před sebou budoucnost. Mobilita na CNG je ekonomická i ekologická. Pokud u osobních vozů jsou náklady na 1 km konvenčního pohonu 2,40 nebo 2,50 Kč, u CNG je to pod 1 Kč. I nadále budeme přitom rozšiřovat své CNG portfolio. V brzké době se objeví minimálně jeden další model. Nechme se překvapit, ale mohu prozradit, že to bude Fabia nebo Rapid.“ Keeezby Fabia... CNG na 100% rozhodně nebude!!! Nejde o motor, ale o podvozkovou platformu, která neumožňuje zástavbu plynových nádrží. CNG Fabie až ve čtvrté generaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 před 8 hodinami, Maverick napsal: I ten nárazník je nějak poštelovanej. Všimněte si jeho dělení a pozice a zapuštění senzorů. Jestli se dívám dobře, tak ty senzory jsou tam takhle jenom dva. A to by pro parkovací senzory byla dost podstatná závada. Ale dva senzory by na těch místech mohly být pro něco úplně jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Mrtvy uhol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 mrtvy uhel ma senzory schovane na bokach pod naraznikem, pokud to bude tedy na stejnem principu jako u ostatnich modelu Škoda. Zadni naraznik prepracovany bude, ale tohle je cilena kamuflaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Jasne, ze to jen kamuflaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Tady jde vidět ten nárazník lépe: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Martab > nezobrazuje se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 > LukášCBR Já tu fotku vidím normálně, ale ten střed nárazníku je nějaký divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Tak furt je tam dost "kamufláže", což udělá hodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 ale s tym tvarom naraznika by sa podla mna menej zajebabraval zadok auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Myslím že z tohoto pohledu je to uplně jedno, ono to až takový rozdíl stejně neudělá a tak či tak to člověk bude muset umýt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Lenze ty mas HB a ja combi. Tie sa tusim viac spinia vzadu... nieco by to pomoct mohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Jo, ale tady ty všechny "spy" fotky jsou HB, tak je otázka co dostane combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Ještě si všimněte detajlu stříšky na 5. dveřích. U combajnu to není tolik poznat ale na tom HB jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Jo jo, už jsem to myslím někde psal. Kdo ví jestli to nebude jen k některým motorizacím, protože třeba ta modrá (asi MC) to nemá, aspoň já to tam nevidím A pokud ten modrý HB je MC, tak je zajímavé, že má panoramu (chybí anténa), kterou by po FL už MC mít nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 No tak mělo nemělo, bude jako příplatková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Tak jasně že jako příplatek to zůstane někde jsem čet, že MC bez panoramy by mohlo dokonce dostat černou stropnici, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 S tou čiernou stropnicou ma tu Lukason dráždi už pekných pár mesiacov, tak snáď bude.. bude použiteľná i do predFL! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Taky nad ní zvažuji, k Dynamiku by to bylo super, uvidíme co cena... A neví někdo jak to pude s filtrem, bude hned u FL, nebo až později (třeba Up! GTI má u 1.0 TSI filtr už teď)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 14 hours ago, Martab said: Jo jo, už jsem to myslím někde psal. Kdo ví jestli to nebude jen k některým motorizacím, protože třeba ta modrá (asi MC) to nemá, aspoň já to tam nevidím Je to kvoli znizeniu spotreby/ odporu vzduchu (princip "kammback"), a Monte je "sportova" varianta s inym spojlerom, kde by tie bocnice asi uberali na agresivnejsom vzhlade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 @Cjoctavian Jo, to vím, mají to i jiné koncernové auta kde se to právě liší dle modelu/motorizace/výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Bude Fabia Greenline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Ja uz ty zadni deflektory mam pripraveny z Karoqa, tak doufam ze az je tam dam, tak ze vyjdou primo i pro verzi MC Samozrejme je budu muset upravit, ale rozhodne mene nez treba z Kodiaqa a Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 před 21 hodinami, brrrrm napsal: S tou čiernou stropnicou ma tu Lukason dráždi už pekných pár mesiacov, tak snáď bude.. bude použiteľná i do predFL! Kdysi dávno jsem si přečalounil formana. Nějak jsem narazil v obchodě na origo náhradní díl. Přesně střižená látka. Výsledek, nádhera. Pokud by to bylo za rozumnou cenu ale i se sloupkama. No uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.