Martab Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 (editace) Ano, to vím (ano, psal jsi to ty @Lukason), netvrdil jsme, že MC bude bez panoramy. Jen jsem měl zafixované, že MC bude nově v základu celočerné bez panoramy a/nebo za příplatek panorama ale s "klasickým" stropem. Editováno: 2. Květen 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Viděl jsem ty 18" na krátké a vzhledově pěkný, ale ten profil už je fakt nízký. Tuším, že to bylo 215/35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Jj, je to 215/35 R18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Dnes jsem čumel na Monte Carlo a jiný polep palubky, i tak je to vidět, že je to laciná fólie bez 3D povrchu a boky sedaček vypadají na kozenkovou imitaci karbonu. Stropnice černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 @Losky83 .... vsechnu tu je jiz uvedeno, hodne vepredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Já to tak nesleduju a není zas tolik lidí, co to vidělo z blízka na vlastní oči. Každopádně polep palubky já viděl černý matný[emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 (editace) prvni a zasadni zmeny. Celoplosne zdrazeni, ale vzhledem k rozsirenym vybavam si myslim ze v normalu Editováno: 22. Červen 2018, autor: Lukason 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Takže facelift bez jediného zásahu do karosářských (plechových) dílů, chytré. Zaujalo mě, že LED nepůjdou s corner mlhovkami. A osvětlení středové konzole je prostě ambientní osvětlení? Snad moc nezdraží, měla by si zachovat trochu odstup od modernějších koncernových sourozenců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Je nějaký zásadní důvod, proč je to pro nás ostatní tajné? Kdyby ŠA otevřeně informovala o důvodech, proč něco není a proč něco naopak je, nebylo by to vůbec špatně. Takhle se akorát množí spekulace, např. kdy se mění modelový rok 2019. Já mám auto objednané začátkem února a už mi 3x odložili předpokládaný termín dodání. OK, ale proč? Kdyby mi to napsali, třeba to pochopím a budu tiše šoupat nohama a čekat... Auto jsem řádně objednal, zaplatil zálohu, čekal jsem a věřil, že smlouvu dodrží. Stát se může cokoliv, ale měl bych vědět co za tím stojí. A dobře, když ne úplně veřejně, což by asi ani nedávalo smysl, protože každý má jinou konfiguraci, ale do mailu by mi něco napsat mohli. Prostě se svým zákazníkem komunikuji, 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 corner nebude súčasťou led? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Ceny a výbavy jsou venku. https://www.autorevue.cz/skoda-fabia-facelift-2018-ceske-ceny-motory-vybavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 To vypada jako obslehly lukassonovo puvodni dokument vlastne v tom clanku neni nic, co by nebylo v nem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Skutečně ani jedno jediné téma nemůže zůstat bez zbytečných příspěvků? Pokud nemáte nic k tématu, tak si to řešte mezi sebou přes soukromém zprávy a ne tady. Smetí jsem smazal. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 jen takové menší info k faceliftu. Výbavy Active a Ambition budou mít v základu přední projektorové halogenové světlomety s LED denním svícením. Tak jak to je zatím u výbavy Style, Monte Carlo a ScoutLine. Nově bude mít výbava Style a Monte Carlo Full Led přední světlomety a zadní LED světlomety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Opravdu to budou projektory? Podle tohoto to spíš vypadá na paraboly... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Některé prvky příplatkové výbavy pro Style:Navigace Amundsen- 15 500 KčBlind Spot Detiction- 8 000 Kč v paketu s RTA18 kola- 20 700 KčRear Traffic Alert Low- 8 000 Kč v paketu s BSD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Podle toho co postnul @Lukason už nebude možnost u MC zvolit černé sedačky? Podle fotografií ty niv červený vypadají ještě víc cirkusově než ty co máme doposud. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 V 25.5.2018 na 15:59, Martab napsal: Opravdu to budou projektory? Podle tohoto to spíš vypadá na paraboly... Taky jsem to viděl. Ale opravdu budou projektory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 @Habi001 Díky, je možné že toto je nějaká 3. verze pro jiné trhy. Každopádně jsem zvědav jak to s těmi projektory bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 je to možný, rozhodně je to krok lepšímu vzhledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 A možná je to i rozhodnutí na poslední chvíli parabolu nedávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 na dalnici potkavam jen paraboly = halogen a nebo cocka = LED. Nic jinyho teda nepotkavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 (editace) Na fotkách byly pouze paraboly, mají je i všechny ostatní modely. Čočkám bych se hodně divil. Editováno: 29. Květen 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Může mi někdo vysvětlit funkci view tlačítka na volantu? V Kodiaqu nově ovládá přepínání digitálního panelu, ale k čemu je ve Fabii a jak se bude zvedat telefon, když jeho tlačítko bylo nahrazeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Nejspíš k ničemu. Telefon se bude zvedat stiskem kolečka (tak jak je to alternativně možné teď, v případě příchozího hovoru ze na Maxidotu zobrazí hláška o hovoru a stiskem pravého rolovacího kolečka lze hovor přijmout/odmitnout). Odmadne možnost vstoupit do menu telefonu bez překlikávání obrazovek... Aspoň tak jsme to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.