Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
před 5 hodinami, ski1961 napsal:

@Clerfayt MR2019 není od září, ale cca od 23.týdne, tedy cca kolem 20.6. od té doby už se vyrábí MR2019 a začal se prodávat cca od 8/2019..takže žádné září, to zdražení nemá z GPF žádnou souvislost, prostě a jednoduše se škodovka rozhodla už tak drahé Fabie a nejen je opětovně zdražit :-(

Jinak to zdražení je u některých modelů dost brutální, např u holátka Active nebo Ambition HB je zdražení o cca 25.000,-, když to porovnám zatím s cenou v konfigurátoru, kde to ještě není opraveno :-(

ski1961 nepleteš si to s tím zdražením o 25.000,- Kč nějak ??? Ony ty ceny v konfigurátoru začínají na motorizaci 44 kW (která se ale zatím ještě nedodává), ale nový ceník začíná motorizací 55 kW. Takže možná vidíš  rozdíl  první ceny v konfigurátoru a novém ceníku 25.000,- , ale je to rozdíl dvou odlišných motorizací. 

Editováno: , autor: DušanV
Vloženo

No to jsem blázen !!!!! Tak dnes ráno tj. 22.10.2018 cca v 7 hodin  na webu Škodovky vidím u Fabie nový ceník ze dne 19.10.2018, o kterém jako o zdražení jsem komentoval viz. výše, ale teď odpoledne cca v 17 hod. 22.10.2018 je tam již zase původní ceník z 7.9.2018 ???  Ráno měli všechny modely škodovek ceníky ze dne 19.10.2018, i když jen u některých šlo o zdražení a teď v tuto dobu co to píšu, tam jsou původní ze září.  No mají tam ve Škodovce "pěknej bordel", jsem zvědavý co tam bude zítra ráno?

Vloženo

@DušanV jj chlape, máš pravdu..já bral tu cenu v konfigurátoru, ale ta je s motorem 44 kW, takže když tam hodím ten správný motor 55kW podle ceníku, tak je to těch cca 5.000,- jak jsi psal poprvé..tak to se omlouvám za mystifikaci..

jinak, já jsem ted koukal na ceník na jejich webu a já tam tedy mám stále ten nový z 19.10. :D

Vloženo

ski1961 asi máme pravdu obá dva.  Na počítači partnerky mi to ukazuje nový ceník ze dne 19.10.2018, no a na mém počítači  mi to  ukazuje starý ceník ze dne 7.9.2018 ???

To jsem z toho pěkný jelen, kde je chyba ?

Vloženo

Ono na živo to vypadá kúsok lepšie. Tie svetla sa mi dokonca páčia. Ale tá maska... Aj v reáli vypadá presne tak, akoby niekto vzal predFL, riadnu pucku a mr*ol tomu po tom znaku na kapote...

Vloženo

Jo, v reálu je to o něco lepší, ale stále je tam určitá disproporce. Stejně tak jsem si stále ještě nějak nezvykl na ten nový zadek s odrazkami v nárazníku, na některých barvách to vypadá lépe (červená), ale ostatní nic moc...

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...