MilanHos Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Když si pročteš toto celé téma, zjistíš, že to takto do pojistek má mnoho lidí a zatím nebyl problém s autorizákem. A jasný, ten držák můžeš sundat jakkoli, i hrubou silou když už stejně nebude k použití. Následné odstranění lepidla chemicky taky ok, jen pozor na úkapy na palubku, líh by teda neměl nic způsobit, ale náhoda je blbec. Nedělat to na přímém slunci, raději z rána nebo pozdě večer. Potom stačí pořádně vyvětrat výpary z auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomSharky Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Zdar borci, asi blbá otázka, ale toto by malo fungovať na rovnakom princípe ako zapalovač. Chcem si totižto zapojiť nie len kameru, ale aj nabíjačku na mobil, ktorá bude vyvedená napravo od volantu pod ventilátorom. Takto by som to zapojil do poistky a potom už len do tých USB konektorov zapojil kameru a kábel k mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Fungovať by to malo, hoc na môj vkus drahé. Nabíjačku daj na ten výstup 3A a kameru na zvyšok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 No přišlo mi podobné ač jsem objednával klasický zapalovač a musel jsem to hodit po psovi protože ta redukce na 5V byla mizerně usměrněná a rušilo to rádio. Tak jsem zvědavý jak ti to pojede 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waw Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Proč tahat kabel až od pojistek, já mám 15 cm kablík ze stropního světla + stepdown např. s nastavenými 5V, čouhá jen pár cm kablíku a když jedu na servisní prohlídku prostě ho zastrčím za tapec. Míň práce než tahat kabel buhvíkudy po autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 možná proto, že je to jištěné pojistkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 před 23 hodinami, waw napsal: Proč tahat kabel až od pojistek, já mám 15 cm kablík ze stropního světla + stepdown např. s nastavenými 5V, čouhá jen pár cm kablíku a když jedu na servisní prohlídku prostě ho zastrčím za tapec. Míň práce než tahat kabel buhvíkudy po autě. Ano ale pouze trvalých 12V , né po otocení klícem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waw Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 před 4 hodinami, Malta napsal: možná proto, že je to jištěné pojistkou? Nevím o žádném spotřebiči, nebo části auta, které by nebylo chráněné pojistkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waw Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 před 43 minutami, zwan napsal: Ano ale pouze trvalých 12V , né po otocení klícem ? V tom je myslím největší výhoda tohoto zapojení... odemknu auto kamera se zapne- zamknu kamera se vypne, Když nechám odemčeno například v garáži a jdu od auta po deseti minutách se kamera vypne (stejně jako osvětlení interiéru proto je napájena odsud) nemusím nic hlídat o nic se starat a nevybije mi to baterii, co je lepšího? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 No a mas cteci lampicky na boku, na ktery pin to a zapoejene 2ka cerveno cerny? Zni to zajimave ale bacha jeto napojenea na BCM at to nejde do zkratu... Pros to jeste nikoho nenapadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waw Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 (editace) Je to tak, kdyby to bylo zapojené na osvětlení při otevření dvěří moc platný by to nebylo...... mám to zapojené do stropního světla ve předu auta ne z bočních světýlek a kablík protažený u předního skla kameru mám za zrcátkem tudíž minimum kablíku je vidět. Sundání světla je otázkou chvilky tak kdyby byl zájem můžu vyfotit kde je plus a kde mínus..:) Zapojoval jsem to tak u dost aut a nevěřím, že na to nikdo jiný přede mnou nepřišel. Do zkratu tam nic jít nemůže a samotný stepdown modul se vůbec nehřeje, kdyby se někdo bál...:) Editováno: 4. Prosinec 2019, autor: waw 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 No pokud muzes foto by se urcite hodilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 před 57 minutami, waw napsal: Nevím o žádném spotřebiči, nebo části auta, které by nebylo chráněné pojistkou... to máš sice pravdu, ale jak bylo řečeno, osvětlení jde přes BCM a pokud by to nedejbože odpálilo komfortku, tak její cena je někde jinde oproti korunové položce za pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Menší OT, ale pokud vím, tak třeba airbagy přes pojistku nejdou. A k tématu, než to zapojovat někam na světýlko, tak to rovnou dám do pojistek, na té instalaci vůbec nic není, když člověk umí použít multimetr, absolvoval základku, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Určitě bych tam dal pojistku nebo pojistkovy odpor , do zkratu může jít i žárovka (teoreticky) ale přeci jen koupvat novou bcm..radši si natáhnu napájení s pojistek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waw Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 Vmitřní osvětlení samozřejmě jištěné pojistkou je, nevím jak vás mohlo napadnout, že není.... a jediný důvod, proč by kamera se spotřebou menší jak čtecí lampička měla odpálit BCM ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waw Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 V 4. 12. 2019 na 20:27, slapnahrabe napsal: Menší OT, ale pokud vím, tak třeba airbagy přes pojistku nejdou. A k tématu, než to zapojovat někam na světýlko, tak to rovnou dám do pojistek, na té instalaci vůbec nic není, když člověk umí použít multimetr, absolvoval základku, apod. Tak si na to kápnul, to se hned pozná, že základku jsi dal....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juráš85 Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 V 20. 1. 2017 na 10:51, ralff napsal: A co takhle zakoupit "pouzdro na pojistku s odbočkou". Tu zapojíš na pojistku spínanou s klíčkem, nebo startováním. Do spodního připojení zapijíš původní pojistku a tím máš zajištěn původní elektrický okruh. Do horního připojení dáš pojistku na kameru a v káblíků máš napětí pro připojení kamery. Druhý pól máš na kostře. Posílám fotku tohoto ZÁZRAKU. Dá se koupit v elektro prodejně, případně u prodejce mobilních telefonů. Neboj se nemusíš být žádný elektro EXPERT. Káblík pak protáhneš dle situace. Stačí tato rada??? přidávám adresu se zboží kde najdeš možnost koupě. Víc udělat nemohu: https://www.zbozi.cz/hledani/?q=pouzdro na pojistku s odbočkou. Taky se můžeš podívat do INTERIER/KAMERA DO FABIE 3. Tam mám fotky jak vedu káblik napájení ve své fabce. Toto ale předpokládá napájení kamery na 12V, že? V případě, že kamera vyžaduje napájení pouze 5V, je třeba další redukce a pak se mi zdá řešení co zde doporučoval kolega s pouzdrem na pojistku s odbočkou včetně patice na vložení dodané nabíječky lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janek93 Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 V 28. 7. 2019 na 10:32, Daxter napsal: dal na pojistku zadního sterače(obe pojistky 20A) zadní sterac funguje ale zasuvka nefunguje. Nevíte kde dělám chybu? Ahoj, našel jste řešení? Mám Octavií 1 a stejný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alienvs Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Ahoj, proč to nemůže být napojeno přímo do pojistek bez té pojistkové odbočky, vždyť je pojistka přímo v té zástrčce do zapalovače? To by stačilo jen toto https://www.autio.cz/84312-zasuvka-zapalovace-se-svorkami-38-10.html Nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 No ono záleží jaký způsob využití kamery potřebuješ. S tou odbočkou se využívá zapojení na spínanou pojistku, když potřebuješ používat kameru současně s klíčkem, zapneš klíček kamera jede, vytáhneš klíček kamera vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serfig Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 Zdravím,dnes jsem zapojil kameru Niceboy PILOT XR GPS WiFi 4K (s magnetickým držákem) černá pomocí kablíku z Aliex napozicí 35, podle návodu je neobsazená a spínaná po stisknutí tlačítka zapalování. Snad to tak může být. Vše funguje jak má.Mám Fabiu 3 style 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.bulin Vloženo 30. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2022 Ahoj. Potřeboval bych poradit se zapojenim kamery. Koupil jsem pojistkovy rozbočovač se standarní velikostí. Mám to připojený na kostru a spojený mezi pojistkama a kamerou. A ať to zapojím kamkoliv, tak mě tam jde stale proud. Tím pádem kamera se neustale nabiji a neplni to ani ucel pri nastartovani motoru, kdy bych byl rad aby kamera sepla. Mám Fabii III. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2022 Je třeba to zapojit na pojistku spínanou s zapalováním. Pozice 25 nebo 26 třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.bulin Vloženo 30. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2022 před 45 minutami, michal.bulin napsal: Takže mám špatnou velikost rozbočovače, objednam další 🙈 díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.