PetriCZECH Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Jinak aktuálně prý svolávačka na 2.0 TDI 85kw. Údajně přehrátí SW v řídící jednotce. Pokud se podaří, druhý den hotovo, pokud se nepodaří, odpálí tím jednotku a bude se čekat 2 týdny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Malé srovnání https://www.auto.cz/porovnejte-holatko-nove-skody-octavia-s-plnou-vybavou-rozdil-v-cene-je-skoro-dvojnasobny-134953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Je smutný, že za půl mega nedaji ani alu kola.Jinak Active vypadá hodně očesaně....jako firemní, ale asi bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Niekomu sa možno zdá málo, niekomu zrovna sedí to čo je v tej výbave. Neviem presne čo to obsahuje ale podľa foto, mi tam chýba zadné cúvacie senzory a handsfree. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Handsfree je v ceně vždy, zadní ssenzory a litá kola s koženým paketem za 15tis. s 1.5 v ceně dle mě supr nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Myslím, že tiež. Bežnému človeku musí plne postačovať. Zbytočností je tam možné doplniť plno. Z bezpečnosti by som prijal ešte dobre fungujúci senzor mrtveho uhla, niekedy to môže zachrániť dopravnú nehodu. K handsfree som myslel, že je vždy aj multifunkčný volant. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T o m Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 před 7 hodinami, Jan R. napsal: Tak já včera mluvil s dobrým známým/prodejcem a auto je propadák a po Boleslavy kolují zvěsti, že by měla být odstávka ještě před celozávodní dovolenou. Edice 125let je toho důkazem na podporu prodeje, je to i prezentováno pro CZ zákazníky. Osobně bych se tomu vůbec nedivil, pokud je to pravda. Dnes jsme dostali podobnou informaci od našeho dodavatele firemních aut. Nové auto jsme objednali ani ne před měsícem s tím, že dodání za 5 - 6 měsíců. Dnes informace, že dodání bude za dva měsíce! Takže zkrácení o tři měsíce, to se tam asi musí dost nudit. Většinou se termíny prodlužovaly ... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 (editace) eReso trochu zblízka https://www.testyojetin.cz/zajimavosti/nova-octavia-rs-jiz-na-ceskych-silnicich-laka-sve-fanousky-cena-ale-bude-vysoka?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=350511&dop_req_id=oy8HcUJuL4l-202006241443&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Editováno: 24. Červen 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 (editace) před 2 hodinami, marfan napsal: Myslím, že tiež. Bežnému človeku musí plne postačovať. Zbytočností je tam možné doplniť plno. Z bezpečnosti by som prijal ešte dobre fungujúci senzor mrtveho uhla, niekedy to môže zachrániť dopravnú nehodu. K handsfree som myslel, že je vždy aj multifunkčný volant. Zatím jsem nedohledal jestli má aspoň světelný senzor a zadní výdechy na sedadla. Dle ceníku, návodu by měli mít všechny verze světelný senzor i bederní opěrku řidiče. Ono co pozoruji hodně lidí nepřekousne man.klimu a nemožnost loketky, koupí to nenároční lidé a fandové, osobně mi to stačí. Editováno: 24. Červen 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Ono hlavně manuální klimatizace ovládaná přes ten tablet, u automatické by mi to ani tak nevadilo, ale ta mechanická, to bude vyloženě super... 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 @Martab a nebude to spíše u té Octavie a mechanické klimatizace stejně, jak to kdysi bylo u Fabie s manuálním Climaticem? Kdyby to tak šlo někde zjistit. Tam to bylo suprové, natočil jsem si výdechy klimatizace a nastavil otočným kolečkem úroveň teploty a dále to poloautomaticky pracovalo samo a zvyšovalo, nebo snižovalo si to výkon klimatizace dle okolní teploty a teploty v kabině. Tohle řešení kdyby se vrátilo do Octavie IV, tak myslím, že by to mělo úspěch. Na ten Climatic ve Fabii vzpomínám se slzou v oku, to , že ho zrušili byla velká škoda, šetření pro zákazníka na nepravém místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Z ŠO: Příští týden již vybíhá starý model Octavia A7, takže moc času na úpravy nezbývá. Ve 28. kalendářním týdnu by se v M13 mělo vyrábět již 1 000 vozů Octavia A8 denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Tak ta "manuální klimatizace" ovládaná přes infotainment bude peklo...vůbec to nebude odvádět pozornost od řízení :-D Tu automatiku si nastavíte a já už třeba pak do toho nijak moc často nehrabu, ale u manuálu si to člověk nastavuje a upravuje určitě častěji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 No právě, kdyby to fungovalo v manuálu jako ten dřívější manuální Climatic, tak to by šlo. Takhle ani z toho návodu co tady dal @RDMBR není jasné, jestli to je, nebo není prachsprostá ryze manuální klimatizace. Pokud si vzpomínám, tak ani ten Climatic nebyl nějak prezentován jako poloautomat, ale jako manuál. Souhlasím, že pokud je to tedy plný a ryzí manuál, tak to bude děs, při každém zvýšení venkovní teploty, to bude muset řidič zas a zase štelovat a to v té dotykovce není tedy žádná sláva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 (editace) před 36 minutami, PetriCZECH napsal: Tak ta "manuální klimatizace" ovládaná přes infotainment bude peklo...vůbec to nebude odvádět pozornost od řízení :-D Tu automatiku si nastavíte a já už třeba pak do toho nijak moc často nehrabu, ale u manuálu si to člověk nastavuje a upravuje určitě častěji.... Já zase skoro nehrabu na manual. Stahnu okna, cca. po dvou kilometrech je uzavřu, nastaveno mám foukání bez směrů na 18 a druhá rychlost a tak jezdim léta. Když se v průběru cesty ochladí ( třeba slejvák) zvednu to na 22. 5 km před koncem cesty A/C vypnu a nikdy jsem neřešil smrad octa .... Takhle se zaplo jedno tlačítko i poslepu, teď se zmáčkne tlačítko menu ventilace a A/C symbol o jeden klik navíc. Teplota se přidrží dole obrazovka a zvedne se. Na kolečko to nemá, ale mohlo to být horší. Já naopak manual mám raději, je to o lidech a chřipku nebo nachlazen jsem za ta leta nebyl. No uvidí se, jestli akce zabere a kolik lidí to překousne, jen třeba po 5.ti letech se tato verze bude špatně prodávat, na inzerát tuplem. Editováno: 25. Červen 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 (editace) @Jan R. Ten obrazek cos postoval je Climatronic. Automaticka jednozonova klima, nikoliv manualni klima (3 kolecka). Ja verim ze se na to da zvyknout, ale je to nelogicky.. to pak clovek bude mit opravdu na panelu neustale dane ovladani vetrani, protoze s tim u te manualni varianty bude neustale hybat nahoru/dolu. Ad.: Je uz znamo, jakou motorizaci krom toho uzasneho hybridu bude mit RS? Editováno: 25. Červen 2020, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 To vím že je to Climatronik ale bez AutoAC funguje jako běžná kolečková ( neobtěžuje mě to hlukem ventilátoru, ....). Ono nemá cenu to rozebírat, věřím, že pár desítek kusů prodají, auto celkově nemá výraznější slabiny, kromě kufru zásadní zásadní argument ke koupi není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Na to "úžasné" ovládání manuální klimatizace jsem upozorňoval hned jak vyšel návod, toto je prostě přešlap... Edit. Pokud by byl aspoň celý ten spodní panel viditelný vždy, mohlo by to být o něco lepší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 [mention=7427]Jan R.[/mention] Ten obrazek cos postoval je Climatronic. Automaticka jednozonova klima, nikoliv manualni klima Ad.: Je uz znamo, jakou motorizaci krom toho uzasneho hybridu bude mit RS? 2.0TSi 180kW a 2.0TDi 147kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 2.0TSi 180kW a 2.0TDi 147kW. A benzin OPĚT bez 4x4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Neviete ci 2,0tdi 85kw dostane dsg a ked ano tak kedy? Dnes mi predajca ukazoval kedy pridu ake motory a dsg ale tento tam nebol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Listopad 2020.Pokud to neposunuli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Uvidíme... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Kluci, to ani jednoho z vás zatím nenapadlo, že ty dotykové srajdy nemají nic společného s módou, jak se všechny snaží marketing přesvědčit, ale jedná se o jednoduchý způsob jak si obhájit nemalé snížení nákladů za HW tlačítka..? Nic s bezpečností, logikou, nebo módou to nemá co dělat.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.