Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Docela se v tom plácám a nevím kde najít informace o tom, co potřebuji pro to, aby mi v novém Kodiaqu fungovala funkce Android auto.  Dík za každý tip.

Vloženo
V 09/11/2017 na 7:59, Fuzo napsal:

Docela se v tom plácám a nevím kde najít informace o tom, co potřebuji pro to, aby mi v novém Kodiaqu fungovala funkce Android auto.  Dík za každý tip.

Musis si tu apku stahnout a nainstalovat do mobilu.

Bohužel na českém android storu ji nenajdeš, takže si to musíš stáhnout přimo z netu *.apk (podle typu telefonu stahnes typ aplikace). V telefonu povolit instalaci aplikaci mimo stor, nainstalovat, spustit a potom napojit do auta :)

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Vyskusal som vsetky verzie od 2.8.574513 az po aktualnu 3.2.581523, ale vsetky koncia po spusteni hlaskou

"Something Went Wrong - Google Play Services doesn't seem to be working right now" resp. "Zda sa, ze aplikacia Sluzby Google Play momentalne nefunguje".

...a to este predtym ako som telefon pripojil do USB v aute.

Mam telefon Samsung Galaxy S8 a podla vyhladavania na webe ma problem spustit Android Auto hodne ludi, preto som sa chcel tu spytat, ci to niekto rozchodil s Galaxy S7/8/9/+ A este jedna otazka - niektore weby, ktore drzia APK tejto aplikacia ponukaju aj 64 bitovu verziu - ktoru ste si teda instalovali?

Vloženo (editace)
před 13 hodinami, igi_79 napsal:

Vyskusal som vsetky verzie od 2.8.574513 az po aktualnu 3.2.581523, ale vsetky koncia po spusteni hlaskou

"Something Went Wrong - Google Play Services doesn't seem to be working right now" resp. "Zda sa, ze aplikacia Sluzby Google Play momentalne nefunguje".

Mam telefon Samsung Galaxy S8 a podla vyhladavania na webe ma problem spustit Android Auto hodne ludi, preto som sa chcel tu spytat, ci to niekto rozchodil s Galaxy S7/8/9/+ A este jedna otazka - niektore weby, ktore drzia APK tejto aplikacia ponukaju aj 64 bitovu verziu - ktoru ste si teda instalovali?

Musíš instalovat tu 64 bit verzi (od S6 jsou Samsungy 64 bit). Mám S6 , verzi 3.0.570554 a bez problému funguje. Zkus ji někde pohledat, ne vždy totiž novější verze je ta "nejlepší" a bývají s ní třeba problémy. Ta verze 2.8...... už třeba bude na ten telefon moc stará a nebude třeba 64 bit...

Editováno: , autor: l79
Vloženo

Dakujem za rady. Nakoniec to chcelo vycistit cache Google Play a az potom pripojit telefon k autu. Nainstaloval som 64 bitovu 3.0.570554 - zatial funguje spolahlivo.

• o 1 rok později...
Vloženo
V 5. 6. 2018 na 1:34, igi_79 napsal:

vsetky koncia po spusteni hlaskou

Mal som rovnaky problem, len s tym, ze mi Android auto prestalo fungovat z nicoho nic (predtym som ho cca 1,5 roka pouzival pravidelne). zrazu sa zacala objavovat hlaska vyssie a pomohlo nasledovne:

- vymazat cache a vsetky data Obchod Google play

- vymazat cache a vsetky data Sluzby Google play

Snad to niekomu tiez pomoze :)

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Po přechodu na Android 10 už jde AA instalovat z Google Play i pro ČR. Nevím jestli jen jednorázově nebo budou chodit i aktualizace, to ukáže čas...

• o 5 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

Zdravím, mám Kodiaq s Amundsen MIB3 a Samsung S10e. Minulý týden se mi najednou přestal připojovat Android Auto wireless. Setkal se s tím někdo už? Infotainment jsem už zrestartoval do továrního nastavení, ale stále se nepřipojuje. Telefon se mi komplet reinstalovat zatím nechce.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...