PistaTT Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Predplateny servis na SK dokonca uplatnuju aj pri operativnom lizingu a fleetovych zlavach, co samozrejme znizuje finalnu cenu najomneho, kedze v najomnom na operativny lizing sa kalkuluju aj naklady na servis. Tie su v tomto pripade uz zahrnute v obstaravacej cene auta. Spravilo mi to na tej polozke asi 25 EUR bez DPH v mesacnom najomnom (v priamom porovnani Superb a Passat TDI 140 kW pre zmluvu na 54 mesiacov a 30 000 km rocne). Pri dotahovani sa s linizngovkou o kalkulacie je 25 EUR zaujimava polozka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robon Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 V 1. 5. 2018 na 6:31, Shaarky napsal: To mi připomíná výměnu vzduchového filtru až v 60ti tisíc km. Takto vypadá po 30ti tisíc.... Vzduchovy filter som este nemenil, da sa to urobit doma na parkovisku alebo len v servise? (Bol by fajn link-video na tuto robotu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Obecně všechny filtry si zvládneš vyměnit sám doma. Video na S3 jsem nenašel, ale ono je to pro všechna auto pořád stejné kromě jiného umístění šroubků na filter boxu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Je to opravdu jednoduche, uplne stejny princip. Jenom by mel clovek davat pozor, aby ten svincik nenapadal dovnitr. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robon Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 (editace) Vzduchovy filter som este nemenil, da sa to urobit doma na parkovisku alebo len v servise? (Bol by fajn link-video na tuto robotu) @bojler a @ZbyšekSU dakujem, skusim a uvidim. Ak sa podari napisem postup a vlozim foto. Editováno: 13. Červen 2019, autor: Pawouk Upravena citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robon Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 V 11. 2. 2019 na 13:49, Plzeňáček napsal: To jsem nevedel, ze to tam je standard, protoze 5 let je docela dost, to jsou az 3 servisy + v tom druhem je DSG a Haldex, to jsou celkem palky na to aby to davali zdarma :-) Pak jsou bratri v tomhle dost napred :D Ja som sa v servise dozvedel, ze 7°DSG sa neservisuje v pravidelnych intervaloch (podla vyrobcu). Spojka je vraj sucha dvojlamelova, servis prichadza do uvahy ak s vozidlom zacina trhat pri rozbehu 1-2-3-4 a pod., vtedy sa vymienaju lamely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Já myslel DSG 6°, ta je mokrá v olejové lázni a ta výměna oleje je tuším k 10tis Kč. Nevím teď přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Současný modely už mají snad jen 7st Dsg a ty, co byly predtim 6st budu mít Dsg 7st přepokládam opět s výměnou po 60tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Mam Superb Sportline, 2018,DSG7,2.0TDI,140kw,4x4 A tento piatok idem na 1. servisnú prehliadku (30000km) Co všetko mi budu meniť? Robia aj aktualizáciu Navi? Ja som si už stiahol na nete nové mapy 2019 pre svoje auto.Ale súbory som musel "rozzipovat", tak mam trocha obavy, aby som niečo nepokaslal... Najradšej nech mi to aktualizujú v Škodovke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Aktualizace mapových podkladů není součástí servisní prohlídky, na požádání Ti to udělají, ale nechají si to královsky zaplatit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Nemá tu někdo fakturu za 60000km servis abych věděl co mě čeká? Ideálně 2.0 TDI 4x4 DSG 6° :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 (editace) Ak ti staci cifra,tak v Skodovke 193 eur za pracu a filtre,olej do motora a dsg som mal od Millers oil.Olej v Haldexe som menil pol roka predtym,takze ten v tom nieje. Editováno: 22. Srpen 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Ok to mi stačí díky :) Haldex s prací a olejem vyjde taky na cca 200 eur že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Mozem pozriet vo fakture,ale myslim tak do 150 vpoho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 @Patrik1971 - to nemaju vsetky SK superby zakladny servis do 100 000 km / 5 rokov gratis (t.j. hradene importerom SA Slovensko)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Byvale auto Superb bol Ceske auto s iba 2 roky zaruka a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Minuly tyden jsem byl tady u nas v Estonsku poprve v servisu se Superbem 1.4TSI DSG (09/2018) Najeto 11 500km prvni vymena oleje po 1 roce. Taxa za hodinu prace 60 euro s dani okolo 1500Kc takze dost mastne. Pri tel. objednani jsem zjistoval kolik si uctujou za litr oleje a bylo mne receno, ze 19 euro (asi bez dane!!!) tak jsem si olej privezl sam ten samy Castrol Edge 5W-30 ktery jsem koupil za 9 Eur/L. Pri prijezdu a zapisu do servisu se me ptali jestli mam s autem nejake problem tak jsem se ptal jestli je normalni, ze pri prepnuti auta na DSG do sportovniho rezimu se stojici auto pri seslapnuti plynoveho pedalu zacne rozjizdet az po prekroceni 2200 otacek za minutu. Odzkouseno a prej v poradku. Druhou vec na co jsem upozornil aby odzkouseli je mirne vrzani pri sklapeni zpetnych zrcatek. Sam bych si toho ani nevsiml, ale nekdo to tady na foru nadhodil a ono to fakt malinko vrze coz by asi nemelo. Odzkouseli a objednali me na zarucni vymenu obojich zpetnych zrcatek. Prej to nema cenu mazat tak to vymeni. Takze jsem souhlasil. Suma samarium za vymenu oleje (privezl jsem si svuj) a vymeny filtru oleje i v kabine 160Euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pískáč Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Zdravím, chtěl bych se zeptat, kolik jste tak platili za výměnu brzd, vodní pumpy a rozvodů. Děkuji pěkně za odpověď a přeji pěkný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Tzv. servis vymeny oleje pri najezdu 70 tis. km. Obsah - kontrola steracu, vymena oleje, olejoveho filtru, kontrola brzdoveho oblozeni a jako dodatecne prace poprve po uplynuti tri let stari vozu brzdovka. Servis nasledoval po dvou prohlidkach po 30 tis. km s vymenou oleje a jedne po roce s malym najezdem bez vymeny oleje. Nenechal jsem delat tzv servisni prohlidku, ktera loni obsahovala stejne jenom beznou kontrolu, kterou zvladne prumerne zdatny clovek s elementarnimi znalostmi (kontrola spotrebicu, tlaku, ...) a znalostmi odsud (jak vymenit kabinovy filtr, jak vymenit vzduchovy filtr). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Auto tě vyzvalo na servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Jasně, předchozí prohlídka byla v lednu 2019. Uplynula lhůta jednoho roku. Nějakou dobu jsem to nechal a teď když byl čas, tak jsem zajel do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Aha, tu poslední prohlídku jsi měl bez výměny oleje. A ta tzv servisní prohlídka ted nebyla "povinná" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Auto není v záruce, takže to neřeším a jedu podle "zdravého rozumu". Co jsem si asi měl rozmyslet, byla výměna palivového filtru. Ten se má oficiálně dělat po 90 tis. km, pokud se nepletu. Stejně jako vzduchový, ten jsem ale už měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Díky za info. Já snad půjdu příští týden na servis "120tis" mám cca 112tis najeto. Tak uvidím, co a jak nechám udělat, auto už taky není v záruce, bude to první mnou placený servis, měl jsem předplacený na 100tis km, kde proběhly 3 prohlídky. No olej v DSG i motoru je jasný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Ve 3+2 letech se jeste dela brzdovka, udrzba panoramy. Kazdych 60 tis./2roky kabinovy filtr, pridavne inspekcni prace (ty 60 tis. nebo 3+2 roky). Cena u meho servisu za prohlidku je nizka. Naskakalo by to treba na tom kabinovem filtru apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.