Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

V 4. 6. 2019 na 19:17, Mics0d napsal:

Nevím kdy by teda mělo být zvláštní lakování, ale TITAN Modrá by měla být o něco tmavší od RACE dle fotek. 

Něco jako Red a Velvet. Lze možné také čekat více vrstev laku.

1657604187_Barvyprotohokdotototezvlastnosth.thumb.jpg.cd4dd44ba43f513083f20d33e645562a.jpg

Aktuálně je Černá crystal a Modrá titan z konfigurátoru pryč... asi to ladí :)

Vloženo

Při této cenové politice Scalu úplně zabili, cena/výbava, Kamiq universálnější auto i pro rodinu. Jen v reálu ta Scala je hezčí. Nové ceníky ještě nemají, třeba ty SRS dodají i tu Monte Carlo.

• Pozitivní 2
  • Negativní 1
Vloženo

to Jan R.: Kamiq jako univerzálnější auto pro rodinu s kufrem menším o 70 litrů oproti scale rozhodně nebude. Spíše pro mladé páry s max. jedním dítětem nebo pro seniory, kterým 400litrový kufr bude stačit.

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Vloženo

Kdo jste četli výše, tak jsem dal Scalu v pondělí kvůli nefunkčnímu dešťovému senzoru, chybějící schránky na brýle a aerohluku od řidičových dveří do servisu na záruční opravu. Hned pondělní telefon, že dešťový senzor funguje v pořádku, auto bylo objednáno bez té schránky dle Škody (mimochodem, to jde neobjednat si základní výbavu? Dealer o tom nic neví.) a aerohluk vyzkouší v úterý odpoledne (protože jsem zjistil, že se děje, jen když je auto rozpálené od slunce). Senzor zkoušel rozprašovačem a stírá. Upozornil jsem ho na to, že když stírání pomocí senzoru vypnu v menu, tak nefunguje cyklovač a stírá naplno. Zároveň mě technik informoval o tom, že jsou jsou závadách desítky chyb od odpojení GPS antény, infotainmentu až po poruchy řídící jednotky včetně jejího odpojení, prý jestli jsem s tím něco nedělal, neodpojoval. Haha.. 

Dnes (ve středu) mi opět volal, že s tím cyklovačem to bylo opravdu divné chování, tak to řeší s výrobcem a aktuálně má rozebranou celou palubovku, infotainment, relátka, moduly a hledá... Vyjádřil se, že je i možnost, že auto pojede k výrobci a to bude nějaký ten týden trvat. Náhradní auto zdarma neposkytují, protože auto je normálně pojízdné. To be continued... 

Vloženo

To je nemilé, jestli rozebrali palubku, jak se potom bude chovat v zimě nějaké pazvuky, drnčení. To, že nedají náhradní auto je už běžná praxe skoro všech automobilek. V etosu šlo vyjet podle VIN, co všechno má auto z výroby, by se někdo mohl podívat. By tam jasně musel být kód a vysvětlivka bez stropní schránky ...

Vloženo
před 21 hodinami, Jan R. napsal:

Při této cenové politice Scalu úplně zabili, cena/výbava, Kamiq universálnější auto i pro rodinu. Jen v reálu ta Scala je hezčí. Nové ceníky ještě nemají, třeba ty SRS dodají i tu Monte Carlo.

Co je na komentáři špatného? @Pawouk

když tuto funkci zastupoval Yeti 1.2 TSi, teď i Dacia Duster, každý nemůže vyplácnout 8kil za Kodiaq.

Vloženo
před 22 hodinami, tomas.zmuda napsal:

Kdo jste četli výše, tak jsem dal Scalu v pondělí kvůli nefunkčnímu dešťovému senzoru, chybějící schránky na brýle a aerohluku od řidičových dveří do servisu na záruční opravu. Hned pondělní telefon, že dešťový senzor funguje v pořádku, auto bylo objednáno bez té schránky dle Škody (mimochodem, to jde neobjednat si základní výbavu? Dealer o tom nic neví.) a aerohluk vyzkouší v úterý odpoledne (protože jsem zjistil, že se děje, jen když je auto rozpálené od slunce). Senzor zkoušel rozprašovačem a stírá. Upozornil jsem ho na to, že když stírání pomocí senzoru vypnu v menu, tak nefunguje cyklovač a stírá naplno. Zároveň mě technik informoval o tom, že jsou jsou závadách desítky chyb od odpojení GPS antény, infotainmentu až po poruchy řídící jednotky včetně jejího odpojení, prý jestli jsem s tím něco nedělal, neodpojoval. Haha.. 

Dnes (ve středu) mi opět volal, že s tím cyklovačem to bylo opravdu divné chování, tak to řeší s výrobcem a aktuálně má rozebranou celou palubovku, infotainment, relátka, moduly a hledá... Vyjádřil se, že je i možnost, že auto pojede k výrobci a to bude nějaký ten týden trvat. Náhradní auto zdarma neposkytují, protože auto je normálně pojízdné. To be continued... 

Tohle auto není normálně pojízdné, ale je "Nenormálně pojízdné". No to je u Škodovky jako u nějaké pojišťovací společnosti, kde člověk musí umět rozeznávat mezi zaplavením, zatopením, potopením, zamokřením a co já ještě vím......... aby věděl na co má, nebo nemá nárok. Kurňa, jestli pomalu nebude lepší si nějaké auto vymyslet a vyrobit jako Laurin&Klement kdysi. Taky tak začali s výrobou, když kola od Němců se jim sypaly pod zadkem......a nechtěli jim to opravit?

Vloženo

Tak jsem měl možnost si Saclu projet. Protože mám v Octavii litrový motor s manuální převodovkou, zajímal mě ten samý. Nepostřehl jsem žádný rozdíl - pocit z jízdy a reakce motoru stejné. Ve svém autě nemám žádné zvláštní asistenty, takže jsem měl poprvé možnost si vyzkoušet line assist (mělo by to být povinné, protože mraky lidí jezdí jak hovada a debili a blinkry nepoužívají ze zásady) a taky adaptivní tempomat (vynikající a pohodlné ježdění speciálně po dálnici. S nějakými omezeními dobře využitelný i s manuálem - rád v autě vařím polívku :D ). Infotainment Bolero mě trochu šokoval - po připojení přes Mirrorlink se po chvilce hryzl, ale tak, že jsem musel aplikovat 10-sekundové stisknutí tlačítka ON/OFF. V Octavii se mi toto na Boleru nikdy nestalo. Nad hlavami mraky místa, obecně vevnitř taky. Kufr přiměřený a klid mi připadal srovnatelný s Octavií - tedy výrazně tišší, než Rapid. 

Podtrženo sečteno bych si uměl představit mít ji doma. Je to pěkné a kompaktní autko s opravdu velkorysým vnitřním prostorem. :rock::kol-47:

Vloženo
V 12. 6. 2019 na 15:58, tomas.zmuda napsal:

Něco na tom bude, co říkal prodejce

Dnes jsem viděl reklamní předváděčku také z první série a na faktuře je přímo položka schránka s vlastním kódem ( jestli máš stejný typ faktury).

Jsem zvědav na výsledek.

IMG_7598.JPG

IMG_7787.JPG

IMG_7798.JPG

Vloženo (editace)

Ceník z 15. dubna v SK

Motorizácia Active (eur) Ambition (eur) Style (eur)
1,0 TSI/70 kW 5st. manuál 13 490 14 990 -
1,0 TSI/85 kW 6st. manuál - 16 230 18 030
1,0 TSI/85 kW 7st. automat - 18 190 19 990
1,5 TSI/110 kW 6st. manuál - 17 990 19 790
1,5 TSI/110 kW 7st. automat - 19 990 21 790
1,6 TDI/85 kW 6st. manuál 17 430 18 930 20 730
1,6 TDI/85 kW 7 st. automat - 20 930 22 730

Tudíž nezměněny stejné

Editováno: , autor: Jan R.
Vloženo (editace)

Viděl jsem snad třetí auto, kterému lícují zadní světla, snad už budou tak všechny.

B8F24D6D-AE77-4C21-BF18-28CA00BFC70D.jpeg36AFEDEC-C4A9-4026-97BC-B17DED85C750.jpeg0E5B477B-E1B8-4911-8837-EDF55123F622.jpeg

Snažím se přijít, kdy ten redaktor z toho nedávného testu našel ty výztuhy, kromě té jedné podélné, nic zvlášťního proti konkurenci tam není ?.

F0FB6037-F4A3-4856-9614-21EFAC383C45.jpegA6010437-BF08-4D52-9599-86E21D7E9816.jpeg78753652-918B-4F65-9B08-7734A501D866.jpegBF41DF77-FF0E-43DE-B79B-74A8E30DDC78.jpeg676FE1C0-AF22-40CB-9E7E-24921070135C.jpeg

22355B31-159F-40C7-8064-04BA25F4F190.jpeg0C450DEA-A33A-47EA-ACE9-D982039A0132.jpeg166EF90D-B1AF-4AA4-9E5C-07E2527BABDE.jpeg905BD263-0327-4045-A068-CF12B6B58F70.jpegDC1461C7-3842-4D67-8FE6-8721BDFF4601.jpeg

4F4B4D71-1889-4A3B-AFCD-EF576CCC3A2E.jpeg4101043D-0C04-43B2-A21C-F267B7B81017.jpeg

Editováno: , autor: Jan R.
  • Díky 1
  • Pozitivní 2

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...