Martab Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 @Jan R. Spíš myslel palubku auta, ze kterého je to focené, to nevypadá na Fabii. Nicméně L&K nedává u Scaly asi moc smysl, navíc, pokud by to byl L&K, asi by neměl základní zadní víko bez spoileru (a asi i bez protaženého okna), když ho má i Style... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Jsem obeslal známé,tak třeba budou vědět co se chystá.Zatím čekám na odpověď. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Právě mi volali ze servisu, že Škodovka dnes vydala nový SW pro Scalu, který měl řešit chyby ve Front Assistentu, tak mi to tam příští nahrají. Uvidíme. Nemá někdo detailnější changelog? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 před 22 hodinami, Patrik1971 napsal: Co sa to chysta? https://www.auto.cz/skoda-scala-prekvapive-oblekla-maskovaci-folii-copak-asi-ukryva-135951 Nemluvilo se náhodou o něčem jako "RS"? Nacpat do toho motor z Pola GTI by nebyl takový problém. Když může být terno Octavia RS, tak toto by mohlo být jako kinderGolf GTI ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 ten podvozok teda na RS verziu nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Když mohla být RS i Fabia II, tak už může být RS cokoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 před 5 hodinami, csabac napsal: ten podvozok teda na RS verziu nema A Polo má jiný/lepší podvozek než Scala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 V pole som nesedel, ale ten podvozok za tym autom nestiha ani pri 1.6tdi. Tyzdenne raz mi odskoci zadok na nerovnosti, ak idem ostrejsie po nekvalitnej ceste. Ani jedno z aut co som mal nebolo take neiste ako toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 před 2 hodinami, csabac napsal: V pole som nesedel, ale ten podvozok za tym autom nestiha ani pri 1.6tdi. Tyzdenne raz mi odskoci zadok na nerovnosti, ak idem ostrejsie po nekvalitnej ceste. Ani jedno z aut co som mal nebolo take neiste ako toto. A právě proto teď ve Scale testují nejmodernější multilink nejnovější generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 To by byla treti nejprekvapivejsi zmena v za poslednich tricet let hned po nove verzi palubky montovane dle vybavy v OI a druhe modifikaci palubky vcetne vyplne dveri v Rapidu tesne pred ukoncenim vyroby u nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 před 19 hodinami, csabac napsal: V pole som nesedel, ale ten podvozok za tym autom nestiha ani pri 1.6tdi. Tyzdenne raz mi odskoci zadok na nerovnosti, ak idem ostrejsie po nekvalitnej ceste. Ani jedno z aut co som mal nebolo take neiste ako toto. No ja som mal dnes podobnu skusenost v mierne tocivej zakrute bola nejaka zaplatana jama v asfalte a normalne som sa zlakol ako odskocil zadok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Dneska jsem sedl do Scaly a všiml jsem se, že brzdový pedál má vůli do stran.Nic drastickýho ale pár Cm jo.Asi 2 týdny jsem v ní neseděl a nevím jestli to bylo i před tim, nebo jestli je to závada.Nevšiml se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 V 12. 9. 2020 na 3:27, bojler napsal: To by byla treti nejprekvapivejsi zmena v za poslednich tricet let hned po nove verzi palubky montovane dle vybavy v OI a druhe modifikaci palubky vcetne vyplne dveri v Rapidu tesne pred ukoncenim vyroby u nas. Můžeš mi dat podrobnější info ohledně té modifikace palubovky a výplně dveří Rapidu? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Zlepšili se materiály: 2013: 2019: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Stále to byl ale jeden výlisek z tvrdého plastu ne? Hlavně, že dodali to boční zakrytí předních sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Měkký, tvrdý je mi celkem šumák, mám 2019 ve Style+ a ten starší jsem ještě in natura neviděl, fakt chudoba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 před 5 hodinami, Dixik2 napsal: Zlepšili se materiály: 2013: 2019: Toho si jsem samozřejmě vědom. Proste Facelift 2017. Ale z příspěvku bojlera jsem pochopil ze došlo k nějaké jiné změně, když píše “těsně před ukončením výroby”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 (editace) Chlapi fakt řešíme Scalu jak psal Pawouk?? @Husita Ahoj, máš nějaké podrobnější info o tom zadním multilinku pro Scalu? Moc mě to zajímá? Děkuji ? Co se týče odskakování zadní nápravy, ty auta jsou primárně určeny na hezké silnice, ne na rozbité s dírami, se nedivím pokud vám po nájezdu na díry odskočí náprava, buďte rádi že si neprovalíte gumu? Při ostré jízdě Kohůtka a nebo Pustevny na limitu mě to spíš chytalo ESP proti přetočení v zatáčce a stabilita se mě zdá špičková. Ale máme 18.kola... Scala L&K by byla super ?a Táňu a mě by mrzelo že jsme nepočkali? Otázka je jak jste tady psali jak by se taková česká A3 prodávala... Dejme tomu konspirační teorii: Kdyby to L&K mělo zadní multilink, el.ručku, už slintám?a DCC! ?To by byla pecka! A3 by mohla jít na párek? a naše Scala do áček? Editováno: 13. Září 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 Ono zase netřeba si dělat nějaké plané naděje, stačí se podívat na jiné auta na MQB-A + od jakých modelů a výkonů mají ŠA multilink :) Stran odskakování doporučuji se projet prvním Grand Scenicem, to teprve odskakuje. Vlečka má své mouchy i nějaké výhody, na druhou stranu špatně odladěný multilink (třeba i30 jej do nedávna měla) umí skákat taky hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Zdravím, nevíte jak velké výpadky mají teď ve výrobě Scaly? Měl jsem mít výrobu 14.7., ale auto není pořád vyrobeno. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Ahoj, není to spíš dotaz na prodejce? Ten by ti snad mohl zjistit více. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Jisté je. V této poblázněné době nic nefunguje a prodejce bude taky krčit ramenama. Někde jsem četl, že kupující má auto vyrobeno a nikdo neví kde je. Je to možný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Prodejce mi neřekl vůbec nic, jen že to není vyrobený a až to bude tak mi dá vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Třeba dostaneš dárek na vánoce. Aspoň ti nekecal co všechno pro to udělají jako mě kdysi. Vím, jsou to nervy, na mě už tlačil potenciální kupec starého auta a nové nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Pojer Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Mě prodejce při objednávce sliboval 4měsíční dodací lhůtu pro 1,5TSI. Jak dlouho máš objednáno a jaký motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.