Pawouk Vloženo 13. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Toto téma tedy rozhodně není o zástěrkách! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Nový ceník na slovenském trhu = plošné zvýšení ceny Fabie IV o 380 Euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Abych pravdu řekl, tak jsem nepočítal a ani nepočítám, že bych od prodejce dostal něco jako dárek :) Jak říkám, je to moje první úplně nové auto, takže netuším co mám čekat, i když na druhou stranu za to, že jim tam nechám skoro 450 tisíc by mohli něco dát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 (editace) Lékárnička a trojúhelník záleží na prodejci. Můj nedával. Lékárničku jsem přesunul ze starého a trojúhelník rovnou u nej koupil bo z f2 do f3 nepasoval do origo držáku. Já třeba dodelaval i Patriot EU sledovací zařízení. Je to pasivní GPS lokator za cca 5000 jednorazove a pak 500 ročně a pojišťovna to bere jako elektronické zabezpečení na slevu z pojistky. Editováno: 15. Březen 2022, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Presne tak zalezi od predajcu . ja som dostal vybavu a dokonca som dostal gratis aj rezervne koleso . Bral som skladovku a bola tam len lepiaca sada . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 (editace) Uz je MC v slovenskom konfiguratore. BTW: Ja si zasterky davam len predne a len na zimu. Gumove koberce mam celorocne vo vsetkych troch autach - velmi prakticke ;-) Editováno: 15. Březen 2022, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Tak jsem dnes byl u prodejce a překvapilo mě, že lékárnička, trojúhelník a vesta není součástí nového vozu ... To jsou na tom tak špatně, že toto nedávají automaticky do nového vozu? A nebo jsem si prostě vybral špatného prodejce. Tak jak tak to budu muset zaplatit. Dále jsem byl "přemlouván" k tomu, abych si tam nechal dát zástěrky a ochranné folie dveří a nakládací hrany kufru ... Osobně bych uvítal transparentní fólii u předních dveří, ale tu mají jen na zadní dveře a nakládací hranu kufru. Taky jste si tyto fólie nechali dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Už jsem 3x kupoval nové auto, ale výbavu jsem nedostal nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Já dostal povinnou výbavu vždy už u čtvrtého nového auta. Osobně nechám si dát zástěrky a prahové lišty od nich, koberce kupuji gumové i textilní. Polep zadního nárazníku u kufru, středové B sloupky a misky u předních klik řeším ve Wrap studiu. 1500,- to stojí průhlednou fólií a drží to fest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Tak já objednal nlastovou zadni hranu, kryt motoru a jiné veci bud z eshopu škodovky a nechal si dorucit rovnou na AS. Případně pokud bylo levnější jinde tak jak auto bylo v AS tak dovezl a oni jen nalepili/namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havajmir Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Já dostal teda celou povinou výbavu, i s výměnou kol za zimní. (autocentrum Lukáš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Jedna z prvních Monte Carlo Velvet 👌 Kdo o této verzi uvažuje, pro představu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Krasavice 👌 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Duben 2022 Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Male kolesa a pride mi ze je moc vysoka. Ale farba paradna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Duben 2022 Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Ostravský tuner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Duben 2022 Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Ten jí dal, to lízátko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havajmir Vloženo 12. Duben 2022 Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Ten předek a boční lišty se ted asi nedaji nekde ofiko poridit co? Maxton na to jeste zatim nic nevyrabi jsem koukal, ikdyz on uz ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 A ta plaketka wrs. Asi taky manželce na mpi pořídím. Celkově jedna velká šílenost, tedy pouze moje osobní mínění. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 https://www.garaz.cz/clanek/testy-skoda-fabia-15-tsi-boduje-na-vsech-frontach-21008008 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Tak mi zase posunuli termín výroby mělo být 14-16, pak 16-17 a teď 21-22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Tak jí to nevyšlo, až 3. místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzanob Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 (editace) https://m.podkapotou.zoznam.sk/cl/1000614/2256175/TEST--Skoda-Fabia-Style-1-0-TSI-DSG---krasavica-z-Boleslavi-ma-muchy Čo poviete na túto recenziu? Nemôžem si pomôcť, ale je tam toľko "nezmyslov" až to bolí... Absencia startstop tlačidla?? Potreba ručne silou dotvárať vzpery piatych dverí, lebo sa ledva otvoria do polovice??? Vŕzganie A stĺpikov???? Aká je vaša skúsenosť? Lebo ja to auto mám, ale po prečítaní tejto recenzie som sa zamyslel nad tým, či som skutočne kúpil to isté auto... Mne to príde ako hodne neobjektívna recenzia... Ak auto má chyby, čo aj nová Fabia má a nie jednu, tak na ňu treba v recenzii upozorniť, ale toto mi príde ako informácie zozbierané od "kolegov" v krčme... Možno ale máte iné skúsenosti a ja mám len šťastie na dobrý kus... Editováno: 4. Květen 2022, autor: dzanob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 5. Květen 2022 Sdílet Vloženo 5. Květen 2022 Mam Fabie 4 dva kusy a treti objednany a zadny z problemu nemam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Ceník MY 2023: fabia-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 @Dixik2 jak jsem tak jen rychle zběžně zkouknul, tak je cenově asi všechno stejné zatím...a u základních výbav to taky vypadá beze změn..nebo máš nějaké info, že by s novým MR měly přijít nějaké drobné změny u základních výbav ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.