marskama Vloženo 23. Září 2023 Sdílet Vloženo 23. Září 2023 (editace) Zdravím všechny zde, sice tím nikomu (asi) nepomůžu, ale jen konstatuji, že i na starý HW se dá nainstalovat novější SW. Včera jsem převzal vůz po lakování předního nárazníku a požadoval jsem záruční přehrání nového SW z důvodu občasného zasekávání přehrávání hudby z USB. Výsledek vidíte v přílohách. Dokonce jsem se dočkal i verze, po které jsem prahnul, tj. především nastavování intenzity větráku ve 3 stupních a zobrazení asistentů ve 3D. I celkový chod systému a AA mi přijde svižnější, Editováno: 24. Září 2023, autor: marskama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fash3q Vloženo 23. Září 2023 Sdílet Vloženo 23. Září 2023 Podle briskoda a drive2 to jde i na ještě vyšší řadu, jen je tam třeba dodržet určitou posloupnost. https://www.drive2.ru/l/650934799095051499/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuyonmodel Vloženo 24. Září 2023 Sdílet Vloženo 24. Září 2023 Uspesne aktualizované! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 24. Září 2023 Sdílet Vloženo 24. Září 2023 A nějaké viditelné změny či vylepšení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 @marskama ved 3 stupnove nastavenie bolo od prvopočiatku. V nastaveni sa nic nezmenili, lrn dposob vyberu, ze to nevyberas tou ciarkou na kraji. A ake 3d asistentov? Co tam pribudlo? Lebo ja som nic neregistroval, len ine zobrazenie. Ja ako plus beriem to zatmievabie displaya, ze konecne netreba hodiny vypinat cez menu s je hned tmava obrazovka. Plus este nieco bolo co ma potesilo, no nepamatam si teraz co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 (editace) Já jsem tedy třístupňové nastavení větráku neměl - ve všech režimech klimatizace pouze posuvník na pravé straně infotainmentu (nebo že bych si toho nevšiml 🤔?). A mluvil jsem o tom, že jsou to jen vizuální změny, nikoli ve funkčnosti. A ještě jednu změnu jsem zaznamenal - při vypnutí se hudba jakoby ztišuje, zatímco před aktualizací bylo zastavení hudby naráz. Editováno: 26. Září 2023, autor: marskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 (editace) Ten posuvnik nastavoval presne 3 stupne intenzity automatickej klimy. Pri manuali tusim 5 ci 6 intenzit. Cele co sa zmenilo je, ze posuvnik nahradili 3 tlacidlami pre intenzitu. Okrem toho v manuali sa dali nastavit smery fukania manualne Editováno: 26. Září 2023, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuyonmodel Vloženo 29. Září 2023 Sdílet Vloženo 29. Září 2023 U mna aktivacia WLAN neuspesna aj napriek tomu som si zaplatil tento produkt a dostal som aktivacne kódy. Myslel som ze to bude SWAP kod ale su to 2 kody 1 aktivacny kod a jeden PIN. Po pripojeni OBD wifi nezapnuta ani siet 5Ghz ani 2,4Ghz. Takze typujem ze niekde sa stala chyba. Pozporovany 70070 stale vyblednuty. Posielam navod na aktivaciu. Vie niekto co s tym v OBD eleven? Slo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 29. Září 2023 Sdílet Vloženo 29. Září 2023 nuz v servise sa bohuzial s kktmi nenahadas. pritom ta sluzba sa vola aktivacia smartlink ale oni to chuji beru tak ze maju akoze zadat len SWAP kod a vybavene. bohuzial takto to na vsetkych autach nefunguje. sak si normalne podaj u nich reklamaciu a oni to poslu čechačkom na centralu na diagnostiku a budes vediet...cez OBD si neviem predstavit ze by si to rozchodil,,,iba VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2023 (editace) Aj po aktivacii toho smartlink balika v Skoda servise sa zapne iba ta 5GHz,2,4 zostava stale off,aj to iba za predpokladu,ze aktivacia a zadavanie kodov prebehlo korektne.U mna tiez na 2hy pokus.2,4GHz pre starsie modely telefonu som si uz musel poriesit sam. Editováno: 30. Ledna, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuyonmodel Vloženo 4. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2023 Patrik1971 neda sa ti poslat sprava, otazocka aky mas nainstalovany posledny software? 469, 741/742, 1798? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuyonmodel Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Mame tu asi novu aktualizaciu: MEN3_EU_SK370_P3355L MU1800 https://mega.nz/file/3KpRyKhJ#uSWK0XzCOAhi7XpH74j9lYjiiAaCjZ89cz_q_UtDSPM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospecik Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Zdravím, nevíte proč mi nefunguje apple carplay bezdrátově? Škoda Scala r.v. 2023, mobil iPhone 15 Pro. Přes kabel vše funguje, ale bezdrátově mi to na telefonu napíše něco jako "toto příslušenství není podporováno" 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 (editace) 1/ nemáš povolený bezdrát 2/ nemáš podporovaný telefon 3/ jiná příčina 🙂 Podle VINka se nechá zjistit jaký druh připojení má auto povolené(funkční). Včera jsem řešil Kamiqa 2023, Samsung S23 ultra. Hláška Toto příslušenství není podporováno. Jiný 3 telefony fungovaly v poho. Editováno: 9. Listopad 2023, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Tato hlaska se opravdu zobrazuje v pripade, ze vozidlo nema podporu (neni aktivni) bezdratove pripojeni - mam to takto i ja - nicmene lze dodatecne nechat aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 29. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2023 Tak u mé Scaly 1/2021 se konečně podařilo aktivovat. S firmwarem 1790 a 1798 jim to nešlo, Bolero nepřijímalo kódy. Teď vyšel 1800 a tam už to jde. Rovněž se vyřešil problém s připojením Samsung S23. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 29. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2023 V 2. 11. 2023 na 9:22, kuyonmodel napsal: Mame tu asi novu aktualizaciu: MEN3_EU_SK370_P3355L MU1800 https://mega.nz/file/3KpRyKhJ#uSWK0XzCOAhi7XpH74j9lYjiiAaCjZ89cz_q_UtDSPM Jaký je postup to nahrát do auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuyonmodel Vloženo 30. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2023 (editace) Uz to tu bolo napisane, čítajte si celú tému! Dakujem. https://www.drive2.ru/l/650934799095051499/ Editováno: 30. Listopad 2023, autor: kuyonmodel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 28. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 (editace) Nevedel by nekdo prosim, proc pri pouzivani bezdratoveho Carplay mi prestanou fungovat aplikace Youtube a Spotify v momente, kdy pripojim kabelem mobil k nabijeni? Co mam blbe prosim... Editováno: 28. Prosinec 2023, autor: Čečulák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna Samsung S24 s Bolerem (firmware 1800) a Android Auto funkčí bezdrátově i drátově. Ani pro úvodní spárování není třeba připojit kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Jde prehrat neco u roku 2020 z 469? Nebo je to pro tento rocnik konecna. Bylo mi receno, ze 469 je nej a vice nejde. Nejak se s tim nechci spokojit. Zkusenosti?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Ja mam nyni toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února 2019… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Mas ho funkcny ci sa ti zasekava, restartuje? Ak nie bud rad. Mne pred zarukou ramci reklamacie natlacili toto. Ale zase mne menili i jednotku, mozno preto tam siel ten soft. Ale predtym som mal tiez ten novy design softu uz. Vydrzalo mesiac a pol a zase zamrza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února @csabac nekdy se seklo, spis jako kdyz se pouzivalo vice funkci najednou na delsi cesty, ale dalo se s tim zit. Ja jen, ze to jeste stoji v servisu a bylo mi receno, ze u me je 469 strop. Mozna to u tebe je tou vymenou jednotky. Delalo se vice veci, tak budu zkouset a popripade mam na to jeste jeden rok zaruky. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.