Přejít na obsah

Zimní pneu


StandaO

Doporučené příspěvky

Ano přesně tak se to dělá. V Barceloně zastavíš na červenou a za tebou skůtr a chlapík na skůtru propíchne gumu a druhé auto jede za tebou až ti dojde v pneu vzduch zastaví za tebou že ti pomůže a mezi tím tě okrade. Podobným způsobem to funguje i u nás. Guma už nejde opravit takže musím koupit novou 195/55, měla najeto 4000km hajzly :wacko:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tebe asi takhle jeste neokradli ze? Tak ti preju at ti to vydrzi. to takhle prijde chlapik, co se ti to jako stalo, ze ti pomuze. Tak s tebou klabosi. i ti pomuze s novym kolem a nez se vzpamatujes, tak mas auto vybileny druhym chlapikem, kteryho si ani nevsimnes. :aggressive:

To opravdu ne. Nechapu, jak na neco podobne pruhlednyho muze nekdo skocit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice se to tady do tohodle tématu nehodí, ale když už jste to nakousli. V Praze se zae mému kolegovi stalo, že čekal na semaforech, přijel nějaký borec na kole, otevřel m zadni deře, kde měl kufřík s dokladama a další věcí, ten mu vzal a ujel a co teď - nic. Nahlásil to na policii a stejně jej nedopadli. Já auto zamykám, když fičím přes město. S tou pneu to znám taky, je to docela nepříjemné. :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a proto škoda dává rezervu jen za příplatek

Já když něco dělám,tak auto zamykám a doklady mám u sebe a když někde se vzdálím a vzydu někdo zustane sedět,tak třeba PDA dám do loketky nebo si ho vezmu sebou.U nás se stávalo,že z auta kradli ciklistům vše co měli na kole. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To, ze by vam niekto mohol vykradnut auto, pokial menite rezervu, to este pochopim... Ale aby vam niekto usiel s autom a vy ho budete nahanat pesi a neotvorite, lebo sa auto zamkne... tak to uz je silna kava.

Ja zamykam auto dokonca aj ked tankujem do nadrze. Kluce vzdy pri sebe. A mam aj aktivovane automaticke zamykanie. Bezpecnost je bezpecnost. V dnesnej dobe clovek nikdy nevie. Pocul som uz vselijake pribehy.

Ale toto forum je: ZIMNE PENU

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

Zdravím Vás, mám takový laický dotaz k huštění zimních pneu v zimě (mrazu). Na Fabii 1.2 TSI mám zimní Goodyear Ultragrip Performance 195/55 R15. Při přezutí jsem "fouknul" o 0,2 vic než se doporučuje, tedy na 2,3. Teď v mrazech mi přišly opticky kola měkčí a naměřil jsem 1,8. Vím, že v mrazech je tlak nižší, ale o tolik? Stále přemýšlím jestli je dofouknout... Poradí někdo? Předem díky. Moje první zima za volantem, tak se omlouvám za tenhle "hloupej" dotaz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže teraz môj názor na zimné pneumatiky : testy a víťazovia v rôznych kategóriách - všetko OK, ale pokiaľ osoba za volantom nie je "majster sveta", takže všetko nevie a nedokáže, elektronika nepomôže, tak ani tie najlepšie a najvychválenejšie pneumatiky nepomôžu. Ja som jazdil v zime aj na celoročných, Debicách, Continentaloch a aj Matadoroch a môžem skonštatovať, že rozdiel je hlavne v cene a v tom pocite, že mám "tie najlepšie"... no najdôležitejšie je nepodceniť terén, počasie a momentálnu situáciu. B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...