Sebasten Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Muže někdo udělat pořádek v otázce MR ? Je to tak jak píšu: když objednám vozidlo ve starém MR, ale začne se vyrábět až v novém MR, tak vždy dostávám nový MR, ne ? Připadá mi nelogické, aby na lince se vyráběly v jednu chvíli dva modelové roky. A propo - klimatizovana a polstrovana schranka spolujezdce je standardem až od letošního MR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Právě proto se ho na to ptám. Měl by ji mít, ale schopný jsou všeho. V květnu to snad zrušili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 @Romangsxr750nějaký update? :) u mě pořád 25kt, ale zahájení výroby nesvítí. Prý se ale stává, že to tam nesvítí a kamion přiveze auto :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 před 2 hodinami, iphonik4 napsal: @Romangsxr750nějaký update? :) u mě pořád 25kt, ale zahájení výroby nesvítí. Prý se ale stává, že to tam nesvítí a kamion přiveze auto :D :D Tento tyden jsem nevolal, takze nic noveho nevim 😥 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Novináři zjišťovali jaké jsou dnes čekací lhůty na nové vozy různých značek, u nás na trhu v ČR. https://www.denik.cz/zivot-ridice/prodejni-lhuty.html?consent=CPaqHkAPaqHkAD3ACCCSCYCgAM_AAEPAAATIIDoBhCokBSFCAGpYIIMAAAAHxxAAYCACAAAAoAABABIAIAQAAAAQAAAgBAAAABQAIAIAAAAACEAAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAIQIAAAAAAiBAAAAAAABAAAAAAABAQAAAgAAAAAIAQAAAAAEAgAAAAAAAAAAAAAAAAQgAAAAAAAAAAAganAmAAWABUAC4AGQAQAAyABoADmAIgAigBMACeAFUAMQAfgBCQCIAIkARwAnABSgCxAGWAM0AdwA_QCEAEWALQAXUAwIBrAD5AJBATaAtQBeYDJAGlANTAAAA.YAAAAAAAAAAA&sznclid=q8LPlpicmJ2Zn5iZn5icnJuSmpKTmdfflpqdm52TmJOSkpOFnpOZ19_OlpqdnpOfk5qak5iFmpue18iWm5vtnZKekpmY6pLp6e6b7e6a6Jnuk5-Z6pLu7ZyfmJ0&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=PEhYD3uSifE-202207220922&dop_id=17210123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Citovat Na nové vozy značky Škoda se v současnosti čeká od 6 do 13 měsíců Jsem docela skeptický k pravdivosti tohoto údaje vzhledem k tmou, že už čekám 14 měsíců 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 No asi je to bráno jako takový průměr, tedy někdo čeká půl roku, někdo rok a půl a hopla, máme hotový průměr, tedy 1 rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSRB Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 V 20. 7. 2022 na 16:55, Jan R. napsal: Krásná kombinace, bude i vlastní téma jako konfigurace .. zajímalo by mě, jestli když je vyrobená v červenci a objednaná podle starého MR má klimatizovanou a polstrovanou přihrádku spolujezdce .. Před chvílí jsem si auto přivezl, tak už vím že auto klimatizovanou schránku před spolujezdcem nemá. Decentní polstrování v ní je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 A bylo objednané po lednu 2022? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 před 1 hodinou, RSRB napsal: Před chvílí jsem si auto přivezl, tak už vím že auto klimatizovanou schránku před spolujezdcem nemá. Decentní polstrování v ní je. Dalsi rady nesmyslnych kroku zpet a ojebu :-( . Chlazeni schranky v lete vyuzivam pravidelne. Jinak gratuluji k novemu autu ;-) . Treba se taky nekdy dockam, i kdyz se na nej uprimne moc netesim. Kdyby to slo, vezmu znovu novou OIII FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Si myslím, že to půjde jednoduše dodělat jako Scala/Kamiq. Zjistit číslo ventilu a hadice a sundat schránku nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSRB Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 před 5 hodinami, Jan R. napsal: A bylo objednané po lednu 2022? Né objednával jsem 10/2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSRB Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Auto jsem objednal v podstatě naslepo, neseděl jsem v něm, objednanou barvu jsem na RS naživo neviděl a jisté obavy jsem měl z dotykového ovládání, přeci jen na předchozím RSu je na vše podstatné tlačítko. Dnes po krátkém seznámení s infotaimentem a pár kilometrech z autosalonu domů jsem ale nadšený. V následujících dnech se trochu rozepíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmarek2 Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Ahoj letos v únoru jsem objednával Octavii RS 2.0 TSI v max výbavě. Před 14 dny mi volal technik že ho mám připravený, tzn necelých 6 měsíců. Bohužel jsem nedávno prodělal operaci utrženého stehenního svalu, takže se na něj budu minimálně 2 měsíce jenom koukat. Jo a podle technika trvala výroba mého vozu celé tři dny! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Tak to jsi mě teda pěkně nasral, ti povím 🤣 To jsi tu radši ani neměl psát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 přidávám se k nasraným )))))), to se máš, gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmarek2 Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Před hodinou, Murphy1 napsal: přidávám se k nasraným )))))), to se máš, gratulace Díky, ale snad vaší naštvanost zmírní potěšení z toho, že si díky zranění jen tak do toho auta ne sednu. 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 Tak jsem opět nasr***. Samozřejmě, že ani poslední týden před 14denní celozávodní dovolenou není vyrobena má RS 2.0 TSI, u které POŘÁD svítí 25kt. A co jsem mluvil s dealerem, tak více lidem (i u Kodiaqu Sportline) takto svítí zaplánování a nic se neděje. Příští týden to bude dealer řešit s jakousi ženskou ze Škodovky, která má na starosti dealery. Prý měla mít taky 14 dní dv ale snad od minulého týdne už. Doufá tedy, že to správně pochopil. V září již budu potřebovat nové auto. Pokud RS nebude, tak si musím sehnat jiné auto (asi skladovou Audi… Od ŠA díky tomu přístupu již ani náhodou) a po převzetí půjde moje RS 2.0 TSI DSG (liftback, mamba, 120 let motorsport a až na tažné úplně plná výbava) rovnou na prodej za v době prodeje aktuální ceny. Už jsem frustrovaný. Jak jsem zde opakoval, tak chápu problémy ŠA s výrobou. Ale co nechápu je to zaplánování… Jak může pořád svítit 25kt a být 30kt? Škodovka jako každá automobilka funguje na just in time výrobě, tak ať mi nikdo nevykládá, že nejsou schopni u JIŽ ZAPLÁNOVANÉHO auta dát nějaký update. A jak jsem již psal - celozávodní dovolená celkem 3 týdny v již tak omezené výrobě je na to dát odbory k soudu. A nikdo mi nevysvětlí, že 3 týdny se dělá údržba linky. Jak jsem již psal, dělám v letectví a kdybych v aktuální situaci zašel za šéfem, že chci (byť individuální) 3 týdenní dovolenou v letní sezóně, tak se mnou vyrazí dveře a nebylo by se čemu divit. Omlouvám se za svoji frustraci ale čekat na nové auto s tím, že pokud nebude do září, tak ho rovnou prodám je smutné… Doufám, že u Tebe @Romangsxr750 je situace lepší kolego. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 V MB máme 14 dní celozávodku, 3 týdny mají Kvasiny a Vrchlabí. Asi problémy s díly nebo potřebují více času na úpravu linek a zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 Ahoj, u me take nic noveho, dealerovi jsem ani nevolal 🤨 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 (editace) @zuzina80 těmi 3 týdny jsem to myslel dohromady s nedávnou týdenní dovolenou v MB. Mno odbory to na tom svém webu prezentují, že to vyjednaly ony pro své zaměstnance. Ja se omlouvám za frustraci. Rozumím problémům, ale aby svítil u auta 25kt a byl 30kt. Nemám slov. JIT plánování u ŠA očividně nefunguje. Editováno: 25. Červenec 2022, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 (editace) @Romangsxr750a tak to já bych si zavolal. Přeci jen jde o auto za mega. Třeba obdržíš lepší zprávu, než já a auto bude ve fázi přepravy :) Editováno: 25. Červenec 2022, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeX Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 A budou se dodělávat alespoň auta z odstavných ploch a nebo vůbec nic? Pokud chybí dveřní výplně, tak právě odstavením výroby bude dost výplní pro nedodělané vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Ahoj, tak u me zmena, dnes jsem volal dealerovi a auto mi stihli vyrobit jeste pred odstavkou, tak max pristi tyden buden na prodejně. Jeste nevi, zda budou i doklady, kdyz je ta odstavka, ale kdyby to neklaplo, tak nejdele v pulce srpna bude auto k prevzeti 🥳🍾🥳. Jinak plan vyroby puvodne KT 25., objednano 08/21. 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 (editace) Gratulace @Romangsxr750!! Tak snad se dočkám po DV, když mám taky 25kt a objednáno začátkem 9/21 :D ať slouží! @LukeX pochybuji. To by odbory nedopustily ;) Editováno: 26. Červenec 2022, autor: iphonik4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.