Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
12 godzin temu, stanmar napisał:

Aha tak trochu "ojeb" - je to na samoobslužné pumpě že ? :D

U nas to samo delaji. To takovy narod 😁 Kupuji hodne phm a na hranici uz takhle veselo neni . Potom dostavaji pokuty 2500€ a vice

Vloženo
před 2 hodinami, Jan R. napsal:

Vím, že sem jezdíš často, je to …

4D523EBD-0BC8-4355-8560-3A479F576202.jpg

máš recht, není to tak daleko od míst kde často býváme :), děkan i s kaplanem za tip :palec2:

Vloženo (editace)
V 6. 3. 2022 na 20:26, 15degren napsal:

38 hrubého ? Většina chlapů od rodin pod 50 čistého nejde a jestli ano tak nevím proč za méně ani nemá smysl vstát z postele.

Mzda na papíře je jedna věc v ČR je pořád velká část příjmů na černo.

Se podívej co stojí nemovitosti.

On ani provoz toho auta... phm do teď tvořili sotva třetinu nákladů, při 100 kč na litr to bude polovina nákladů. Cena potravin všeho.

Podle mě nejde uživit 4 člennou rodinu s nižším platem než 50K čistého, jedině že bys nemusel řešit bydlení tj. zdědil nebo nějakým způsobem bezplatně získal, to pak můžeš ponížit tu laťku na 25-30K čistého.

reagoval jsem na starý příspěvek, kašlu a to.....

jinak ve středu stál benzin na čerpačce Benz Rataje nad sázavou, tuším že 38,90,- ???

Editováno: , autor: elvis78
Vloženo

Kvůli jednomu tankování hledat tankautomat nebudu a u regionálních prodejců pohonných hmot jsem nakupoval naposledy v Polsku zhruba někdy koncem 90 let...

Ostatně nevím jak jinak bych jejich nižších cen dosáhnul. Maďarsky umím jen pár, ale opravdu jen pár slov... :D

Vloženo

Kluci, v pátek jsem bral v PDY u Tesca za 46,90 za Kutnou Horou bylo na tank ono za 46,50,-. Kdo jedete k moři a těšíte se že ve Slovinsku je za 38,- benál, tak zdražili na 44,- +/- záleží jestli je to na dálnici nebo někde mimo..

Vloženo
W dniu 28.06.2022 o 23:48, Jan R. napisał:

Po 14 dnech to samé místo -P6 Vypich

4D62AB9A-B80B-44FE-98CA-5170F56644C7.jpg

Na D5 V power 100 54,90,-

To je cena pro prazaku. Prazaci maji penize tak mohou platit jestli chci kupovat v-power racing 🙂

Vloženo

No, představa, že rafinérky nakupují po "troškách" na týdenní bázi a tudíž že se třeba úterní pokles cen projeví v pátek u stojanů, zavání opravdu velkou neznalostí.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Dneska jsme se s jedním člověkem (ne JPP) bavili, že ČEPRO má nařizovat/vyhrožovat, aby benzínky NEprodávaly pod určitou cenou, jinak jim nedodají ani kapku. Benzínky a ČEPRO tak mají mít fakt mega marže a reálně si mnou ruce. Údajně ČEPRO má stále nakupovat za smluvní ceny na trhu a to stejné benzínky. Jen si mastí kapsy. Nebudu říkat, odkud to mám. Ale je to v rámci benzínek info. Samozřejmě to není černé na bílém a pokud se to někam dostane, ČEPRO to dementuje. Ale pokud to tak je, děkujeme.... Využívají situace bezvadně.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...