RomanX Vloženo 26. Května Sdílet Vloženo 26. Května (editace) Já už příští týden vyzvedávám ... auto na prodejně. Editováno: 1. Srpna, autor: RomanX 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peepa Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května (editace) On 5/26/2024 at 12:19 PM, Peepa said: Tak to si zítra taky zavolám dealerovi jak na tom je moje objednávka. Objednával jsem taky W14 s dodáním W21-23. Už jsem netrpělivě očekával dodání, takže mi tohle celkem zamíchalo karty. Tak auto už je prej vyrobený, a čeká se na dodání. Takže by už příští tejden mělo být. Nevím s jakými koly je teda problém... já si bral Slagard, pokud to někomu pomůže. Editováno: 27. Května, autor: Peepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz_honza84 Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května Dalo se hned po uvedení na trh dojednat nějakou slevu ze standardní ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maty88 Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května Nemá někdo podpultovou informaci kdy bude verze Sportline v konfigurátoru? Čekám na to jak na boží smilování...Dle článku níže, tak mělo být v minulém týdnu a pořád nic. https://www.garaz.cz/clanek/novinky-zname-jizdni-rad-omlazene-octavie-vykonnejsi-rs-dorazi-brzy-na-ctyrkolku-si-pockame-motoru-ktery-bychom-u-4x4-cekali-se-vsak-nedockame-21012533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května @cz_honza84 asi individuálně. My máme přes zaměstnavatele stále slevu už několik let u některých dealerů 15-16% i na nové modely. I když bývalo i víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kusiks Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května před 3 hodinami, Peepa napsal: Tak auto už je prej vyrobený, a čeká se na dodání. Takže by už příští tejden mělo být. Nevím s jakými koly je teda problém... já si bral Slagard, pokud to někomu pomůže. Lerna 18 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června Dostal facelift zpět chlazení schránky před spolujezdcem? Stal se zázrak? Chci vozit zmrzlinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peepa Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června Pro ty, co už svoje auto mají... nemá někdo stejnou zkušenost s phone boxem? @RomanX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peepa Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června 1 hour ago, bojler said: Dostal facelift zpět chlazení schránky před spolujezdcem? Stal se zázrak? Chci vozit zmrzlinu. Byl jsem to teď vyzkoušet, a je tam "na stropě" přihrádky nějakej otvor, ale nezdá se mi, že by z něj šel studenej vzduch. V návodu se o tom taky nic nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Června Autor Sdílet Vloženo 11. Června @Peepa Pokud by tam bylo chlazení, byl by v přihrádce otočný ovladač. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června před 5 hodinami, Peepa napsal: Byl jsem to teď vyzkoušet, a je tam "na stropě" přihrádky nějakej otvor, ale nezdá se mi, že by z něj šel studenej vzduch. V návodu se o tom taky nic nepíše. Díky, asi "příprava" a jenom bylo zatěžko tam dat plastové kolečko a hadičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
153624 Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června (editace) Ventil + hadice stojí 793 Kč, vč. DPH ,nechá se to objednat. V naprostém klidu cca hodina práce. Ventil se tam jen nacvakne a hadice nasune. My jsme to zajistili navíc elektrikářskou stahovací páskou. V Německu je to asi standardní výbava, mají to asi všechna auta. Viděl jsem Scalu, Kamiqa i Octavii. Scala a Kamiq mají schránku ještě izolovanou filcem, u Octavie nevím. My jsme to neizolovali. V německém návodu k obsluze je na straně 195 pod bodem "F" popsána obsluha. Je tam i napsáno, že schránka má nosnost do 3 kg, to jen, aby jsi věděl kolik té zmrzliny tam můžeš dát...... Vzhledem k tomu, že studený vzduch tam proudí otvorem o průměru cca 10 mm Doporučoval bych Ti vyvrtat do schránky zespodu odtokovou díru, aby to mělo kudy odtékat a na podlahu spolujezdce umístit nějaký kbelík, kam to bude odkapávat....... Editováno: 11. Června, autor: 153624 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kusiks Vloženo 12. Června Sdílet Vloženo 12. Června Tak sem se taky dočkal. Auto přebíram příští týden. 3 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června V 11. 6. 2024 na 18:57, 153624 napsal: Vzhledem k tomu, že studený vzduch tam proudí otvorem o průměru cca 10 mm Doporučoval bych Ti vyvrtat do schránky zespodu odtokovou díru, aby to mělo kudy odtékat a na podlahu spolujezdce umístit nějaký kbelík, kam to bude odkapávat....... Mám vyzkoušeno, že vydrží 2,5 hodiny bez problému. Ale hlavne se budu muset podivat, jestli se tam vubec polystyren na kilovku vejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června V 12. 6. 2024 na 10:06, kusiks napsal: Tak sem se taky dočkal. Auto přebíram příští týden. Uuu pěkná barvička, gratuluji! 👏 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června V 11. 6. 2024 na 12:11, Rapid1.0 napsal: @Peepa Pokud by tam bylo chlazení, byl by v přihrádce otočný ovladač. Ano, tento: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 30. Června Sdílet Vloženo 30. Června nemáte náhodou niekto poruke číslo dielu na ten ventil + hadičku? našiel som niečo na octavia 3 - vyzerá to síce úplne rovnako - ale neviem či je to to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Července Sdílet Vloženo 18. Července Základ nově od 569.900,- 85kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Dotaz pro majitele O4 FL s el. sedačkama - jde Vám vypnout posun sedadla při nastupování/vystupování? Infotaiment nereaguje, v Superbu se stejným infotaimentem to lze vypínat/zapínat u O4 FL ne. Chci jen vědět zda to dělá jen ta moje popelnice nebo je to "vlastnost" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubosH1 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července V O4 pred FL a to vypnut da, pojde to urcite aj v modeli po FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Posun sedadla řidiče vypnout nejde. V nastavení to vypadá, že pro sedadlo řidiče je to vypnuté a pro sedadlo spolujezdce zapnuté (ve skutečnosti neposouvá) ale změnit to nejde. Po stisknutí přepínače se nic neděje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 26. Července Sdílet Vloženo 26. Července Je to chyba systému, ověřeno u prodejce na dalších dvou nových Octavií, prý mám počkat na update. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 26. Července Sdílet Vloženo 26. Července Doufám, že opraví i další chyby, Občas se mi po startu rozsvítí chyby asistentů (front assist, emergency assist, lane assist a někdy i porucha čtení dopravních značek) a ještě to občas zapomíná nastavení odjištění rolety zavazadlového prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 27. Července Sdílet Vloženo 27. Července Ty asistenty mi to probliklo jen jednou hned první den, pak už ne. Jen mě sere ten prediktivní tempomat - jedete si 90 po jedničce a najednou si auto nastaví 70 - nikde značka, ani nic proč snížit rychlost - čili OFF. No čekal jsem těch chyb v sw více. Infotaiment je celkem svižnej a nezamrzá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 27. Července Sdílet Vloženo 27. Července Nebylo 70 v navigacnich datech? Prediktivni tempomat bere rychlosti jak z dat v navigaci, tak ze silnice. Nastesti se da prediktivni nechat (a nechat brzdit podle zatacek a krizovatek) ale rychlosti ignorovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.