Wassermann Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 ja tam mam vonu sportove auto ))))) Čím rychleji jedeš, tím víc voní... tomu kur kamo to ked prebudim tych 16 ventilov tak sa ani vonavka neudrzi na tej mriezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Ozval se mi jeden maník na icq že prodává autokosmetiku škoda a zdá se mi že je to docela solidní chlapek.. (slovak,zije 5let v cz) Tak sem si myslel ze bude mit tu VŮNI NOVÝHO VOZU a když sem se ho zeptal jesi ji tedy má ale žádný "New Car" nazev tam nemá .. Ale nemyslím si ze to bude ono,mozná to je nejaka prkotina z tady toho do interieru . Nejaký hadříky kteryma utřete plasty a voní to krasne,hlavne se nic na to jen tak nechytne (žádnej chlup,vlas,prach) a bude to hezký leský .. Co si teda o tom myslite ? Šel by do toho někdo Toto vše prodává: Na chrom Na kůži Na plasty Na metalízu Vosk Šampon palubní desku Potahy Odstraňovač asfaltu z nárazníku Na alu. kola Na skla Na světla Koncentrát na čištění skel Pokud chcete tak mi napište sz ja vam pošlu na nej kontakt,nemyslim si ze by bylo dobre ho tady na foru v tomhle postu zverejnovat a delat mu jen tak reklamu Takže jen pro ty co by měli fakt zajem. Viz obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Já taky nechci žádnou vůni do auta, radši ať je takové, jaké je ... ten smrad, který uvolňuje benzen a podobně, mi nesmí přes práh (auta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Já taky nechci žádnou vůni do auta, radši ať je takové, jaké je ... ten smrad, který uvolňuje benzen a podobně, mi nesmí přes práh (auta) Moja reč auto musi vonať autom a nie po fialkach! Editováno: 28. leden 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Ten uživatel je Kvacho a je tu poměrně známým členem Kodemi Taky uvažuji časem o nějaké kosmetice od něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Dneska jsem dal do Hráška 3 stromečky z Hyper za 24 Kč kus, zítra ráno tam umřeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Toto vše na auta : Na chrom - silichrom -tuba 32,- Kč (již od roku 1955) Na kůži - Indulona - 49,- Kč Na plasty - Konkor 500 (ale jenom ty vnější) Na metalízu - Tempo na nové laky Vosk - Autobalsam Šampon - Autopolish nebo Tempo-tuba 55,- Kč (již od roku 1962) palubní desku - Okena Potahy - Merkur 85 Odstraňovač asfaltu z nárazníku - Konkor 500 (sám je na bázi asfaltu, jinak Silichrom) Na alu. kola - to bylo ? Na skla - Okena Na světla - Okena Koncentrát na čištění skel - Okena Jinak, pokud mám v létě náladu, tak stromeček jedině vanilkový - auto pak připomíná zavedenou cukrárnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ten uživatel je Kvacho a je tu poměrně známým členem Kodemi Taky uvažuji časem o nějaké kosmetice od něj ano ano ale nevim jesi to neni nejakej kec tak proto to hazim sem,co myslis? Solidni nesolidni?) ma cenu neco brat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) Kvacho je solidni, sam jsem od nej bral veci uz pred pul rokem a postou doslo vse bez problemu. Editováno: 30. leden 2007, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ad skoda autokosmetika byl by nejaky cenicek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ad skoda autokosmetika byl by nejaky cenicek? Taky jsem od něj bral, měl to myslím jednotně po stovce za kus. Když vezmeš za více než 500,- má tam nějakou slevu. Poštovné a balné má 80,-Kč. Bral jsem od něj, objednáno přes ICQ, bez problému, vše přišlo dle dohody. Přezdívku má Kvacho ICQ:258-033-533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 diky optam se ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Existuje, ale dávno som to nevidel - bol to originál Wunderbaum, čiernej farby, vôňa sa volá "New Car". Ja zostávam verný vanilke Jestli existuje černý Wunderbaum s vůní "New Car" nevím, ale já jsem si párkrát koupil modrý "New Car" (od stejné značky) a musím říct, že to do typické vůně nového vozu má dost daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no mě de o to jesi ten kvacho ma tu vuni new vozu,v nejaky paste jesi je Proto se ptam jesi uz nekdo neco od nej bral a kdyz tak co.. Jak je stim spokojenej apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Existuje, ale dávno som to nevidel - bol to originál Wunderbaum, čiernej farby, vôňa sa volá "New Car". Ja zostávam verný vanilke Jestli existuje černý Wunderbaum s vůní "New Car" nevím, ale já jsem si párkrát koupil modrý "New Car" (od stejné značky) a musím říct, že to do typické vůně nového vozu má dost daleko. Wunderbaum měli tuhle v Kobře 11, když jezdili tím starým vW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Existuje, ale dávno som to nevidel - bol to originál Wunderbaum, čiernej farby, vôňa sa volá "New Car". Ja zostávam verný vanilke Jestli existuje černý Wunderbaum s vůní "New Car" nevím, ale já jsem si párkrát koupil modrý "New Car" (od stejné značky) a musím říct, že to do typické vůně nového vozu má dost daleko. Wunderbaum měli tuhle v Kobře 11, když jezdili tím starým vW JO to bylo dobré Jinak já v autě nemám žádné voňavky a voní skoro furt jak nové - možná proto, že se v něm nekouří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Neobjednával jsem sice od něj nic přímo já ale slyšel jsem že je spolehlivý Možná někde ještě najdu ceník co mi před měsíci posílal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tady je ten cenik autokosmetika.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 jj vcera jsem udelal objednavku prez ICQ tak sem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 bol aj na fore asi pred rokom a mal nik vaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Já už objednával 2x a vždy vpoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Kvacho prodava origo kosmetiku skoda, tudiz ja jsem od nej mimo jine bral ozivovac vnitrnich plastu a palubky, voni to pekne, ale vune noveho auta to rozhodne neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 nový auto je prostě nový Ať se tědy už shodnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 nový auto je prostě nový Ať se tědy už shodnem přesně , to žádná vůně nenahradí i kdyby byla sebe lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 vona noveho auta tvopri hlavne uvolnujuce sa zmakcovadla a ine povacsinou karcinogenne latky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.