Standis Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 byl jsem je kupovat a prodejce mi doporučil Brisk A-line a měly by vydržet 70000km, nebude to autu nějak vadit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 byl jsem je kupovat a prodejce mi doporučil Brisk A-line a měly by vydržet 70000km, nebude to autu nějak vadit?? drviva vacsina predajcov sa tomu prd rozumie daj tam to co tam ma byt, teda to co doporucuje vyrobca motorizacie, a nespekuluj tam kde nemas ak sa tomu nerozumies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
per Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Měl jsem Dor15lgs na chiptuningové 1.4MPI ale po 2 měsících mi jedna úplně odešla. Ted´mám DX15LTC-1 EXTRA a jsem spokojen. Výhoda Dor15lgs byla, že se zklidní volnoběh (bez vibrací). Ale pravděpodně je tam problém s napětím a po čase se objevily velmi špatné starty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) mam 1.2 47kw 8/2003 a chcem sa opytat ako sa prejavi ze treba vymenit sviecky. zda sa mi ze rano divne startuje. ako keby sa nechytilo pekne roztoci ale otacky sa montaju niekde pod 500 kym neslapnem na plyn. robi to iba prvykrat rano. mam najzdenych nejakych 66 tis. ak by to malo byt svieckami co mi pre moju motorizaciu doporucite? to co je tu hore na obrazku? a zvladnem to vymenit s golou? netreba nic nastavovat? je nutne utiahnut to spravnym momentom? nemam momentovy kluc. a ak si ho poziciam staci iba kus za kus alebo este nieco niekde ocistit, skontrolovat vymenit? Editováno: 5. Září 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarko Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Sviečkami to nebude,ty patríš do nášho "tábora" http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry541042 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 ano vyzera to na moj problem, ale odhliadnuc od toho nebolo by dobre po 66 tis km vymenit sviecky? myslim ze ano. a na margo toho moje predchadzajuce vsetecne otazky platia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 odporucania hodne je vymenit sviecky po nabehani 60tkm takze po 66tkm uz prersluhuju vyse 10% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 jasne dakujem. este mi zostava otazka ci zhanat momentak alebo nie? ci to zmenim len kus za kus alebo este treba na nieco dat pozor...? ci ked to budem rozoberat mam este nieco vymenit, skontrolovat precistit? ci mam este nieco potom nejako nulovat, alebo kontrolovat na svieckach ci maju 0,8 alebo.... nikdy som to nerobil tak prosim poradte. dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Ja som menil sviečky len kus za kus.Doťahoval som ich dlhým nadstavcom z gola sady.S momentom som si hlavu veľmi nerobil.Závit je dosť dlhý,takže strhnúť by si ho nemal.Len poriadne vyčisti vysávačom dieru po sviečke,aby tam neostal prach,alebo aby nespadol do válcov.Potom ešte prestriekni kontoxom kontakty na indučke a musí to fungovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 (editace) co je inducka a kde je? ja som chlapec jednoduchy....na autach sa iba vozim.... a kontox? je nieco ako wd? Editováno: 7. Září 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 co je inducka a kde je? ja som chlapec jednoduchy....na autach sa iba vozim....a kontox? je nieco ako wd? Indukčná cievka je zvrchu nasadená na sviečkach.Aspoň u fabie je to už tak riešené.Vyrába vysoké napätie pre sviečky.Celý modul s tou indukčnou cievkou sa len nasadí na našrubované sviečky.Aspoň teda na MPi-čku je to tak. A KONTOX je špeciálny mazací a konzervačný olej pre slaboprúdové kontakty.Predáva sa v spreji v rádioamatérskej predajni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 1,2 nemá indukčku neboj Cartmanko, sú tam separe zapalovacie moduly a tie treba po odpojení kabeláže vytiahnuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 tak dobre peklo no nevadi musiom sa do toho pustit nie som zvyknuty a nechcem si zvykat na tie pazvuky rano.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 1,2 nemá indukčku neboj Cartmanko, sú tam separe zapalovacie moduly a tie treba po odpojení kabeláže vytiahnuť. Aaa,tak som zasa o čosi múdrejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 aj ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dnes mi v servise predali na MPI 50kw horespomínané CHAMPIONY RC89PYC, kolega spominal že su ok a že sa skludnil volnobeh tak snad to pritulkyninej fabke zaberie Tu je zopár fotos, btw cena jednej 155SK, číslo dielu 101 000 049 AC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
per Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) Vyzkoušel jsem na mojí čipnutý Fabce (1.4 50kw) několik typů svíček. Ale jedině DOR15LGS opravdu dokázala snížit vibrace na volnoběhu. Ale po 2 měsících mi jedna odešla do věčných lovišt. Taktéž na vibrace pomáhá Shell VPower. Editováno: 16. Září 2007, autor: per Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
electron Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 chlapci,kde na SK zozeniem sviecky NGK 6893 zfr5p-g? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Vyzkoušel jsem na mojí čipnutý Fabce (1.4 50kw) několik typů svíček. Ale jedině DOR15LGS opravdu dokázala snížit vibrace na volnoběhu. Ale po 2 měsících mi jedna odešla do věčných lovišt. Taktéž na vibrace pomáhá Shell VPower. na vibracie mi pomohli 2 veci. prechipovat 50 Kw motor. prepnut na plyn. ani nepoznas, ze ti ide motor na volnobeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grigondis Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Můžete mi doporučit jaké svíčky pro motor 1.4MPI/44KW .Uvažoval jsme po originálech ze škodovky za 115 kč což jsme si zjistil nebo spíše Brisk či Bosch a jaké označení ? Vážně nevím.Autíčko je z roku 2002 a nejeto poctivých 33000 a nevím zda tam byly měněné nebo ne.A hlavně je to složité si je vyměnit sám případně jak na to ? Díky všem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Složitý to není. Povolíš 2 šrobky co drží visokonapěťovou lištu a tu pak "utrhneš" ze svíček. Stejně jako dřív kabel. Pak jen vyšroubovat a našroubovat. Jinak zbytečný měnit. Svíčka má vydržet 60 000 km, takže pokud ti motor neblbne nech to bej. Jinak nejlepší sou origo, ale koupený v nějaký mototechně-vyjdou levnějc než ze Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 (editace) Dostal jsem tyhle svíčky DOX15LE Mám Fabii AQW motor , mohu je tam namontovat ? Někteří prodejci je mají pro tento motor jiní pro 1,2 . Přitom je svíčka o 0,51cm delší než champion RC-89PYC která je originál . Editováno: 15. Červenec 2010, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Tak jsem je namontoval a jede to stejně ještě uvidím spotřebu , ale asi bude stejná . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nautilus Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) kup Champion rc89pyc ale ako hovori kolega predomnou, do 60tisic km mas cas so svieckami. ked chces vediet oznacenie tak jednu z tvojich vymontuj a opis cislo povodne som mal bosch a bolo mi poradene od jedneho majstra cez skodovky aby som dal championky (davali sa do felicii od vyroby) a myslim ze s kvalitnym benzinom mi to ide lepsie Editováno: 8. Květen 2011, autor: Nautilus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 AHoj nechci zakladat nove tema tak to pisu zde .. Chci vymenit svicky u 1.4 MPI 44 kw .. ma najeto uz 152 900km a nevim zda byly svicky vubec meneny proto je chci vymenit .. motor neblbne ale jake tam mam dat? Origo nebo jak mi tony-b doporucil nejake platinove? Ma to vubec smysl? Hlavne potrebuju aby auto startovalo za kazdych podminek. Kazdy den jezdi casto startuje za den klidne 10x a potrebuju aby jezdilo i v -25 .. diky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.